Pipe/Skorstein i Vadsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Rehabilitering av leca pipe

9801VADSØ

Innføring av stålrør

Pipe

9800VADSØ

Ønsker hjelp på å sette opp lekapipe i hytte på ca 5 meter. Hytten ligger utenfor Vadsø,Anderby. Ønsker fastpris. Jeg ønsker å får dette arbeidet gjort juni/juli da jeg vil være på hytta.

Foring av skorstein

9800VADSØ

Skorsteinen er ca. 5-6 meter høy, med ett ildsted tilkoblet. Trenger innvending rør i skorsteinen, muligens også nytt ovnsrør.

Rehabilitering av teglskorstein

9800VADSØ

Har et gammelt hus med teglskortstein, ca. 1960, og ønsker å få satt inn røykrør innvendig i skorstein. Det er kjeller og 2 etager, så høyden er ca. 9 - 10 meter. Har ett røykuttak, men ønsker et ekstra i kjeller, hvis det lar seg gjøre.

Nytt hus

9800VADSØ

Jeg skal bygge nytt hus, n&aelig;rmere sagt Pilha199 fra Ultimatemarket.com(Findland) . Jeg trenger alle tjenester til dette, bortsett fra snekker arbeid. Elektrisk, VVS, greving&nbsp;og&nbsp;muring, jeg er avhengig av at tjenestene kan bli&nbsp;utf&oslash;rt l&oslash;pende mens snekkerene bygger.&nbsp;<br/> &nbsp;