På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Moss?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Moss? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Moss?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Moss? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Moss

Bygge 2 vegger med dører og søke bruksendring

1524MOSS

Bygge 2 vegger med dører og søke bruksendring

Søknad til statens vegvesen om ny innkjøring/utkjøring

1518MOSS

Ta hånd om søknad i forbindelse med ny innkjøring/utkjøring fra vårt hus.

Dispensasjonssøknad til Moss Kommune vedr. tilbygg enebolig og ny større garasje

1529MOSS

Vi ønsker å bygge på huset i Moss kommune. Vi har vært i dialog med kommunen og hatt forhåndskonferanse. I den forbindelse fremtvinger det seg nok en dispensasjonssøknad med våre planer slik de er i dag. Vi har fått tegnet huset slik at det dekker våre fremtidige behov, men det vil gjøre at utnyttelsesgraden ender på ca. 36%, 25% er utgangspunktet for området, slik vi toker det, iht Moss Kommunes nettsider. Vi mener å ha gode argumenter for å bygge slik vi ønsker, men ser at kostnad ved disp.søknad med ukjent resultat gjør at vi ønsker hjelp til denne prossessen, for å vurdere om det i det hele tatt vil være en mulighet.

Påbygg enebolig Jeløya

1519MOSS

Vi planlegger påbygg på vår enebolig som er bygget på 40/60-tallet. Dagens takvinkel begrenser bruksmulighetene for 2. etg. Gjennom å heve taket samt gjøre det til et kompakt tak med flatere takvinkel, samt å ta bruk arealet på dagens veranda håper vi på å effektivisere og ta i bruk tilgjengelig areal på en mer effektiv måte. Vi søker en entreprenør som kan være ansvarlig for bygget samt formaliteter som byggesøknad etc. iht. kommunens retningslinjer. Vedlagt følger tegninger (dessverre ble de mørke pga. dårlig skann), men nok til å få et inntrykk av prosjektet. Noe av arbeidet i første etg. har jeg gjort allerede. Tilbygget som går ut på nordsiden av fasaden er utført av tidligere huseier (synes ikke på originaltegninger) men må bygges om (fasade og tak). Ny fasade bør bestå av lettholdt/varmebehandlet tre e.l. Vi vil gjerne vurdere muligheten for solpanel som takmateriale. Vi ønsker å komme i kontakt med en seriøs og kvalitetsorientert snekker / entreprenør, gjerne lokalt basert.

kvalitetskontroll, teknisk og avtale oppfølging av garasje prosjekt

1511MOSS

Kvalitetssikre avtaler og prosjekt , tilbudt av leverandør. Oppfølging av prosjektet i byggeprosessen og ferdigstilling av arbeidet. 42 garasjer i ett grendelag

Heve dobbel uisolert garasje

1560LARKOLLEN

Trenger hjelp til å heve garasjen cirka 1 meter. Det må da lages vegger og legges kledning for den 1 meteren som blir. Trenger også tips til løsning siden jeg vil ha en dobbel port i stedene for 2 enkle porter. Dette er også en jobb som kan bli gjort av dere. Elektriske tar jeg meg av. Trappen som er innvendig skal settes på utsiden med dør inn, så gjerne et tilbud på en ny trapp. Planen er å isolere garasjen på sikt, begge etasjene. Ring eller send gjerne melding hvis dere har mulighet for deler eller hele utførelsen av prosjektet. Men hovedjobben er heve garasjen.

Siste evalueringer
Overbygd veranda m/vinduer og skyvedører

Starter når de har lovet, og holder tidsskjema hele veien. Avtalte fastpris, og det ble ingen overraskelser. Vi oppdaget noen feil underveis, og dette ble rettet på uten diskusjoner så raskt det lot seg gjøre. God kommunikasjon, til tross for noen misforståelser underveis pga litt språkforvirring - men bare hyggelige og ryddige folk. Godt fornøyd!

Juni 2019
M

Morten om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Bygge garasje med taktertasse.

VEGA var grundige og interesserte i å gjøre en så god jobb som mulig fra befaring til ferdigstillelse. Thomas kom med gode ideer og praktiske løsninger underveis som hevet resultatet. Årsaken til forsinkelsen var søknadsprosessen med kommunen. Anbefales.

Jan. 2015
S

Stian om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Moss