På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Melhus?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Melhus? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Melhus.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Melhus?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Melhus? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Melhus.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Melhus

Utbedring vannskade / overvann utvendig

7234LER

Byggår: 1985 Vi ble utsatt for vannskade i kjelleren etter raskt snøsmelt og regn tidlig i januar i år. Derfor leter vi etter noen som kan tilby veiledning / rådgivning ift klimatilpasning av huset vårt utvendig. I første omgang trenger vi noen som kan komme på befaring for å undersøke utvendig kjellervegg og vurdere tilstand på drenering hvor det har kommet vann inn i kjelleren. Deretter vil vi ha veiledning på eventuelt arbeid som kan utføres for å forhindre vannskade langt i framtiden, og kan avtale arbeid etter dette. Vedlagt er bilder av huset, inkl. diverse bilder som ble tatt januar-april for å vise fram overvann / utvendig fukt og skader.

Skifte gulv vs. ta tilbake utleieleilighet

7224MELHUS

Hei, Vi er en liten familie på tre som per i dag har to utleieleiligheter i vårt hus. Huset er delt opp i fire halvplan hvor de to nedeste er utleie. Leiligheten i nederste halvplan var frem til 1. Februar utleid og når leieboer flyttet ut oppdaget vi at flisgulvet på stue og kjøkken har løsnet fra flislimet. I den forbindelse samt litt endrede behov ønsker vi å se hvordan vi utbedrer gulvet og potensielt tar tilbake leiligheten. I så måte ser vi på to alternativer: 1. Utbedre skade på gulv eller 2. Utbedre skade på gulv og sette opp trapp mellom 1. Og 3. plan. Har under forsøkt å oppsummere delvis strukturert på hva vi ser for oss. Vil også gjerne ha forståelse for hva vi kan kan gjøre selv for å senke kost og belastning på dere. # 1. halvplan Felles - Fikse gulv (ønske om høytrykklaminat, hvis minimal endring - flis) Opsjon til felles + Løsning for varierende vannmengde (tilførsel) til hus Alt. 2 - Trapp til 3. halvplan - Blende av vann og avløp fra nåværende kjøkken - Koble elskap i 1. plan med elskap i 3. plan Opsjon til alt. 2 + Skifte gulv på soverom med høytrykklaminat + Legge varmematter under høytrykklaminat på soverom + Sparkle/pusse/male vegger slik at de ser bra ut + Fjerne lydhimling (mer plass under taket) + Støyisolere mer mellom leilighet og "vår" sone (rockwool e.l.?) + Selge/rive kjøkken # 2. halvplan Felles - Fjerne flis på kjøkken slik at det kun dekker benkeplatebredde, fikse gips bak - Fikse hull i flisvegg over kjøkken # 3. halvplan Felles - Skifte panel på vegger i gang og opp trapp, f.eks walls2paint (inkl. lister, foringer m.m.) - Korte ned vannrør til bad i 4. halvplan Opsjon til felles + Skifte panel på vegger i hele stue + Minimere trekk gjennom vegg og ved vinduer (plast på yttervegger?) + Legge skjultanlegg på stue + Fikse knirk i gulv Alt. 2 - Skifte trapp til 4. halvplan # 4. halvplan Opsjon til felles + Skifte panel på vegger i gang f.eks walls2paint (inkl. lister, foringer m.m.) + Skjultanlegg Håper dere har tid til å komme på befaring og gi oss et tilbud på oppdraget. Mvh, Siv og Boye

Byggesøknad, søknadstegninger.

7224MELHUS

Trenger å få utført hele søknadsprosessen og søknadstegninger da jeg skal bygge på huset. Påbygget skal bli ca. 6x7,5 meter med garasje og 3 soverom over. Det står i dag en liten garasje med bod oppå som skal rives.

Utmåling av tomt

7212KORSVEGEN

Trenger utmåling av tomt

Doffin - Mulighetsstudie - Gang- og sykkelbru over Gaula

7224MELHUS

Melhus kommune er i gang med å planlegge en gang- og sykkelbru over Gaula. Brua skal knytte bolig-, skole- og idrettsområdene på Gimseområdet (vestsiden av Gaula) sammen med øvrige deler av Melhus sentrum (østsiden av Gaula). Prosjektet er i tråd med vedtatt områdeplan for Melhus sentrum og er en del av et helhetlig mål om å etablere et sammenhengende gang- og sykkelnett som en indre ringrute i sentrumsområdet. Brua skal gi bedre trafikksikkerhet for gående og syklende som skal over til den andre siden av Gaula. Prosjektet finansieres med støtte fra Miljøpakken og er et tiltak utløst av byvekstavtalen etter at Melhus kommune ble med i dette samarbeidet i 2019. Denne bestillingen omfatter en mulighetsstudie der formålet er å synliggjøre muligheter og begrensninger for trasevalg og type bru.

Bygging av garasje

7212KORSVEGEN

Skal bygge garasje på ca 50 grunnflate, med støpt dekke, reisverk, bjelkelag og A-takstoler. Loftetasje må være minimum 2 m takhøyde på midten. Ønsker befaring. Ta kontak på for å avtale befaring. Bygging skal starte i løpet av høsten 2021, og utførende må kunne ordne med tegning/byggesøknad.