Byggeleder/Prosjektleder i Ulstein

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Oppussing av hus utvendig

6065ULSTEINVIK

Jeg har en enebolig som trenger litt stell utvendig, og ønsker hjelp med følgende: 1. Bytte ut alle vindu og en verandadør 2. Få reparert dårlig bordkledning og det som ellers måtte finnes av problemer på fasade 3. Sjekke sentral avtrekk for kjøkken, bad, vaskerom som fungerer dårlig 4. Maling av hele huset utvendig 5. Skifte inngangsdører 6. Fjerne plen på nedsiden av huset og legge grus for tilgang til garasje Jeg har satt opp dette i prioritert rekkefølge. Kan bli endringer om det skulle dukke opp noe problem som ikke er kjent på forhånd. Mer detaljer om prosjektet kan vi ta om dere tar en tur og ser på hva som må gjøres. Oppstart er når det måtte passe.

Tilbygg m/garasje og leilighet

6065ULSTEINVIK

Vurderer tilbygg i form av dobbelgarasje med liten leilighet på toppen. Ønsker å komme i kontakt med bedrifter som kan bidra med visualisering, plassering og prisoverslag for hele prosjektet. Nærmere informasjon vil bli gitt. Fasadeendring på eksisterende bolig kan også være aktuelt i tillegg til tilbygg.