På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Lørenskog?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Lørenskog? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Lørenskog.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Lørenskog?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Lørenskog? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Lørenskog.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Lørenskog

Hjelp til bruksendring søknader

1472FJELLHAMAR

Ønsker å få bruksendring på loft til bo -enhet.

Gjennoppbygging av kjeller etter vannskade

1476RASTA

Bygge opp igjen kjeller etter vannskade. Bestående av bod, lite kjøkken, soverom og kjellerstue. Det er en kjellerleilighet på ca 50 m2 og en bod og trappegang på ca 15 m2. Bygge nytt gulv som må lektes opp, og isoleres (på svært ujevn grovstøp.) Sette opp igjen 2 stk lettvegger. alle yttervegger bestående av panel og gips er revet 60 cm opp og skal gjennoppbygges. Lite kjøkken må monteres og stikkkontakter må monteres. For å få god oversikt bør det nok besiktiges.

Mindre byggesøknad

1472FJELLHAMAR

Ønsker å sette bort søkeprosessen for fasadeendring. Det skal søkes til lørenskog kommune. Endringene som skal gjøres er: 1: Bytte/endre vinduer. 2: eksisterende veranda (søkt om i 1981) er satt opp under 4m fra nabogrensen. Den skal omgjøres til tak, og må ha dispensasjon fra nabogrense. 3: Det skal settes opp en mindre bod ca. 10 m2 som blir et tilbygg. Trenger dispensasjon grunnet 2,3 m fra vei. 4: Det skal fjernes 3 bærevegger og erstattes med 1 stk limtre og 2 stk H bjelker. Prosjektet blir tegnet av en teknisk tegner, med fasade, situasjonskart og innvendig tegning for bæreveggene som endres. Arbeidet skal søkes som ansvarsretter. Utføres selv, medhjelper er tømrer. Ønsker pristilbud på å sette bort søknaden til kommune.

Ombygginger innvendig.

1464FJELLHAMAR

Brukt en god del tid og ressurser for å få en Rammetillatelse - Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller fra Lørenskog kommune. Nå som den er godkjent, trenger jeg håndverker med sentral godkjenning for ansvarsrett. Det er snakk om flytte varmtvannstanken til der liten kjøkken befinner seg og åpne opp golvet fra 1 etasje til kjelleren, ved å sette opp spiraltrapp ned der teknisk rom befinner seg sammen med varmvannsbereder. Sette opp ei vegg, for å opprette en soverom kjelleren. Arkitekten har tegnet tegningene som trengst, for å utfylle resten så må jeg finne håndverker som kan utføre oppgavene, kvalifiserte rørleggere, elektrikere og fagfolk med våtromsgodkjenning. Har fått ei frist til 26.02.2024 for å få ferdigattest sammen med IG, ellers kan det hende at det mer kostnad i henhold til prosjektet. Trenger rørlegger godkjenne 2 eldre bad, i tillegg fjerne 2 kjøkken, sette opp 2 bod i garasjen. Snarest mulig finne håndverker med ansvarsrett, samarbeid med rørlegger og elektriker. Hilsen Cuong Pham Dang

Påbygg

1472FJELLHAMAR

Bygge andre etg. loft og taket, kledninger og vinduer.

Grunnundersøkelse av byggetomt

1470LØRENSKOG

Ønsker tilbud på grunnundersøkelse av byggetomt ifm byggesøknad: redegjørelse med vurdering/utredning. Se vedlegg.

Siste evalueringer
Haster Projekt med ansvarsrätt til å bygge römningsveier med balkonger.

Holsve Entreprenør AS Har gjort ett fantastiskt jobb från start til slut. Endre följer upp sina jobb og er lett att komma i kontakt med även på helger og kvällar. Duktiga snickare som utför jobbet snabbt og snyggt. Väldigt bra i prissättning og går att diskutera med om det er något man önskar. Kommer det mer jobb så kommer jag använda mig av Holsve.

Sep. 2018
I

Ingemar om HOLSVE ENTREPRENØR AS

Fjellhamar
Tilbygg enebolig

Tilbygg enebolig med nytt el anlegg/drenering/nye våtrom og innredning osv. Det ble også flisearbeid/sparkling/maling Osv. Godt utført arbeid men venter på sluttkontroll.

Mars 2015
A

Ali om SINERGY SOLUTIONS AS