På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Tromsø?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Tromsø? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Tromsø.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Tromsø?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Tromsø? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Tromsø.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Tromsø

Prosjektering, byggesøking og bygging av opplett på loft

9009TROMSØ

Vi ønsker prosjektert, byggesøkt og gjennomført bygging av opplett på loft i henhold til beskrivelse og skisser. Det er kun fra og med dampsperre og ut som skal utføres, inkludert isolering på utsiden av dampsperre, lufting i takkonstruksjonen alt av bærende konstruksjon, vinduer og tekking av tak (resterende isolering og innredning skal utføres selv på et senere tidspunkt). I første omgang ønsker vi en prisantydning på hva dette vil koste baster på vedlagte planer og skisser.

Prosjektansvarlig bygg

9011TROMSØ

Jeg søker etter en som kan være ansvarlig prosjekterende på et nybygg/tilbygg og som kan dekke følgende ansvarsområder: PRO Konstruksjonssikkerhet, PRO Bygningsfysikk og PRO brannkonsept. Alle andre ansvarsområder er dekket.

Byggesøknad fasadeendring og tilbygg

9024TOMASJORD

Trenger hjelp til å sende byggesøknad til kommunen. Adresse er Blåbærvegen. Se vedlagte bilder for enklere forståelse av prosjektet. Huset er et gammelt husbankhus hvor stueveggen er trukket inn 1meter som utsparing for veranda 6x1 meter Jeg ønsker å flytte veggen slik at huset blir helt rektangulært (likt i alle 4 hjørner) hvor da veggen mot hovedvei (mot vest) blir slett uten veranda. Hele veggen skal etterissoleres og det skal skiftes vindu i en annen størrelse enn dagens vindu (vinduen blir fortsatt å stå på samme plass) men skal gå helt ned i gulv. I tillegg skal det settes inn en balkongdør mot sør hvor døren erstatter et 120x120 vindu. Takkonstruksjonen blir uendred slik at tilbygget og ellers detaljer fra et situasjonskart blir uendret. Huset skal i sin helhet etterissoleres og dagens stående kledning skal skiftes til nytt stående panel med moderne uttrykk. Utfordringen er at huset er plassert litt utenfor byggegrensen. Hær snakker vi om 40-60cm utfor grensen ut i fra kartet. Håper man likevel klarer å komme unna uten å søke disp da argumentene er støydemping mot hovedvei som i dag er et problem, energieffektivisering og økt bokomfort. Ønsker pris på å få bistand til søknad tegninger med mål skaffes selv

Søknadshjelp: Kle igjen carport/gjøre om carport til garasje

9105KVALØYA

I boligfeltet er det bygd flere eneboliger i rekke. Flere har kledd igjen carport tilknyttet bolig og gjort det om til en garasje. I første omgang trenger vi hjelp til søknad til Tromsø Kommune slik at vi kan sette igang en prosess med å gjøre tenkt tiltak.

Trenger Byggetegninger for for seksjonering pluss tilbygg

9008TROMSØ

En enebolig skal få tilbygg og seksjoners, i denne sammenheng trenger vi byggetegninger til prosjektet. En fordel kan være hvis en kan også ta en befaring fordi det er noen sær i konstruksjonen når det gjelder gulvenivået på den eksisterende boligen. Mvh Mansoor Waizy

Oppussing av stue og kjøkken med ny planløsning

9008TROMSØ

Jeg ønsker å se på mulighetene for å renovere min leilighet. Jeg ønsker å utvide et soverom, ordne ny kjøkkenløsning og legge gulv i stuen. prosjektet vil være av noe størrelse og det vil i første omgang være behov for tegnetime.