På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Stjørdal?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Stjørdal? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Stjørdal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Stjørdal?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Stjørdal? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Stjørdal.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Stjørdal

Utbedre inngang til kjeller

7510SKATVAL

Per dags dato er inngangen til kjelleren en 1x1m dør, som gjør det vanskelig å komme seg til kjelleren og bruke den til lagring av større ting. Ønsker derfor å grave ut litt rundt kjellerdøren slik at jeg kan få en skikkelig dør montert. Se bildene for hvordan det er i dag. Litt usikker hvordan det er best måte å løse det på, så er åpen for forslag til løsninger. Så lenge resultatet blir at jeg kan enkelt benytte meg av kjeller.

Hytte, rehabilitering, utbygg og nybygg (anneks og scootergarasje)

7506STJØRDAL

Ønsker å logge interesse for å levere totalentreprise eller delentreprise(r) i vårt prosjekt rehabilitering og nybygg hytte. Sted: Snasahögarnas Fritidsby, Handøl (Åre kommune, Sverige) Deler av prosjektet er godkjent hos Åre Kommune, og vi har startbeskjed for rehabilitering, utbygg og anneks. Det som gjenstår er godkjenning av forråd/skotergarasje. Denne søknaden er under utarbeidelse nå, som attefallsbyggnad. Det er bilveg helt inn til tomta, Storsnasen 23. Nå er det usikker situasjon pga Covid-19, men vi har som mål at vi kan starte med grunnarbeid når telen er borte. Kort beskrivelse: Hytte, rehabilitering, utbygg Hytta (stugan) er på ca 80 kvm, og her beholder vi grunnmur (ringmur), ytterveggger (bærekonstruksjon) og takkonstruksjon. Romløsning innvendig er helt annerledes enn dagens løsning, så i praksis alt nytt innvendig. Alle dører og vinduer skiftes, og vi antar vi må fore ut yttervegger for å bedre isolasjon. Hytta har strøm, og vann/avløp knyttet til privat anlegg, eid og driftet av hytteforeningen i feltet Hytten skal utvides med et tilbygg og ekstra takutstikk, totalt ca 40 kvm. Utbygged skal bygges på støpt såle (ny). Anneks Nytt bygg på 28 kvm, med strøm og VA Allrom, soverom, bad (innlagt vann og avløp). Dette bygges skal stå på påler/pilarer. Forråd / skotergarasje Ca 30 kvm. Søknad under utarbeidelse. Hvis dette er av interesse å vurdere og prisberegne, så kan vi ettersende tegningsunderlag som viser eksisterende bygg, endringer og nybygg.

Bygge veranda/platting

7505STJØRDAL

Skal rive eksisterende veranda (river selv) og sette opp ny veranda og tillegg utvide med platting. Trenger grave ut plen, ca 4x4 meter, og ha på grus etc. og bygge platting, levegg.

Doffin - Ny vannledning, Auranvegen

7500STJØRDAL

Stjørdal kommune skal skifte ut eksisterende vannledning fra Auranvegen (fv.38) til Fiskvikvegen på Skatval. Planene går i grove trekk ut på fremføring av ny vannledning, som vil ligge over dyrket mark. Ny trasé vil gå fra eksisterende vannkum 15824 til ny vannkum 35898. Anbudet omfatter i korte trekk følgende: • ca. 900 m DN160 PE vannledning levering / legging • ca. 430 m DN160 PVC vannledning levering / legging • ca. 900 m graving/igjenfylling grøft • 3 stk. nedgravd vannkum levering / montering • 1 stk. nedgravd overvannskum levering / montering

Grunnforhold

7525FLORNES

Søker geolog ol. Ang undersøkelse på grunnen der huset står. Huset synker og det er bevegelse i det. Så trenger dok ang hvordan grunnforhold huset er på.

Omgjøring av kjeller til hybel

7507STJØRDAL

Trenger godkjent ansvarlig søker for søknadsprosess ifm. Utskilling av hybel i stjørdal.