På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder på Lillehammer?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt på Lillehammer? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere på Lillehammer.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder på Lillehammer?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt på Lillehammer? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere på Lillehammer.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse på Lillehammer

Firma med ansvarsrett ønskes til prosjekt godkjenning av leilighet (TEK17) /o garasje Lillehammer

2618LILLEHAMMER

Dobbeltgarasje 56kvm 1. etg pluss leilighet/hybel i 2. etg på 29 kvm. Byggeår 1993. Doble gipsplater og ellers isolert etter datidens standarder. 2. etg er nyoppusset med bad og 2,30m takhøyde, godkjent innredet i 1993, men ikke for utleie - og ikke for å koble på offentlig vann og avløp. Må også oppfylle gjeldende byggekrav (TEK17) med tilhørende gass- og brannsikring mot garasje, energikrav, lysinnslipp m.m. Ønsker tilbud på prosjektering fra seriøst firma med ansvarsrett som kan ta seg av søknad hos kommune, og påfølgende arbeid og ferdigstillelse slik at hybelen/leiligheten blir godkjent.

Grunnarbeid/støping av såle og vegg til garasje

2615LILLEHAMMER

Vi har en skrånende tomt hvor vi har ett ønske om å sette opp en garasje. Befaring med andre entreprenører har vist at det skal være plass til en som er ca 6x8 meter. Bilder kan sendes på mail skulle det være intressant. Det er ok lagringsplass på tomten/umiddelbar nærhet for maskiner osv. Det er kun graving og støping som skal utføres, så skal jeg bygge resten av garasjen selv.

Søker totalentreprenør for diverse prosjekter på egen eiendom på Lillehammer

2614LILLEHAMMER

Hei! Vi skal i gang med et antall utendørsprosjekter på egen eiendom på Søre Ål på Lillehammer. Vi søker totalentreprenør som kan bidra med prosjektering, søknader og utføring av arbeidet. Prosjektene er som følger: - Bygging av støttemur og tilhørende gravearbeid. - Riving av påbygg garasje med påfølgende bygging av takterrasse. - Diverse oppgaver knyttet til tak. - Arbeid med balkong/ platting. Bilder av tegning til støttemurprosjekt, samt bilde av overbygg garasje legges ved, mer info rundt vært prosjekt fås ved å tak kontakt med undertegnende.

* Fortsatt ledig: søke om bruksendring utleieleilighet i enebolig

2611LILLEHAMMER

jeg trenger hjelp til å skrive søknad om bruksendring og evtl gjøre jobben som må til for å få godkjenning. Jeg tror jeg må anlegge en ekstra parkeringsplass(sette opp støttemur og fylle på masse?)

Ny Garasje Lillehammer

2614LILLEHAMMER

Hei, jeg ønsker gjerne og bygge 1 Garasje i Mosoddveien i Lillehammer. Garasje skal være under 50m2. Prosjekt kan muligens underligger restriksjoner i den område. Jeg ønsker gjerne at alt skal håndteres via 1 kontaktpartner. med andre ord fra søknad til ferdigstilling. Styret i Borettslag har godkjent planer om Garasjebygg. Jeg er åpen ifht form og størrelse og prosjekt kan tilpasses til omgivelse.

Doffin - Terrassen - Utbygging, Lillehammer kommune

2626LILLEHAMMER

Terrassen ble kjøpt av Lillehammer kommune i 2014 etter å ha ligget mer eller mindre ubrukt siden begynnelsen av 1990-tallet. Kommunen ønsker å utvikle Terrassen, og nærliggende områder, på en god måte og samtidig sørge for at områdets potensiale utnyttes til det fulle. Utbygging av Terrassen vil være starten på en elvepark fra Lilletorget til Strandtorget som med tiden vil ha en tilknytting til Terrassen og tilbudet der. Områdene skal være inkluderende for alle brukergrupper, og skal kunne brukes av alle i så stor utstrekning som mulig, uten behov for tilpassing og spesiell utforming. Det betyr ikke at alle skal ha tilgang til alt, men at alle skal ha tilgang til noe. Det skal benyttes materiale som har lang levetid, og er robust og lite vedlikeholdskrevende. Det skal legges til rette for at terrassen kan benyttes hele året.