Trenger du en prosjektleder?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt eller totalrenovering? Da kan det være smart å få en profesjonell prosjektleder til å planlegge, koordinere og gjennomføre prosjektet. På Mittanbud finner du dyktige prosjektledere – helt gratis!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en prosjektleder?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt eller totalrenovering? Da kan det være smart å få en profesjonell prosjektleder til å planlegge, koordinere og gjennomføre prosjektet. På Mittanbud finner du dyktige prosjektledere – helt gratis!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Dette hjelper en prosjektleder deg med

En prosjektleder inngår som regel i et arbeidslag og jobber på prosjekter utført av en entreprenør eller et håndverkerfirma. Prosjektlederen har et overordnet ansvar for både planlegging, bygging og ferdigstilling, og er kontaktpersonen din i løpet av prosjektperioden.


Prosjektlederen har ansvar for:

 • Planlegging
 • Prosjektering
 • Bestillinger og leveranser
 • Hente inn nødvendig kompetanse
 • Gjennomføring
 • Rådgivning

Ansvarlig søker

Mange større byggeprosjekter krever at du sender en søknad og får godkjenning fra kommunen før du kan begynne å bygge. En prosjektleder for et byggeprosjekt har fagkunnskap og erfaring med alle ledd i byggeprosessen. De kan ofte stille som ansvarlig søker, eller finne riktig ressurs for denne jobben.

Les mer om byggesøknaden her


Rådgivende ingeniør

Hvis du ønsker å være prosjektleder selv, men mangler kunnskap og erfaring om enkelte fagfelt kan du få hjelp av en rådgivende ingeniør. En prosjektleder kan ofte stille som rådgivende ingeniør innen bygg, elektro og VVS, for å sikre at arbeidet er utført i henhold til gjeldende lover og regler.


En rådgivende ingeniør kan bistå med ulike beregninger, prosjektering, plantegninger og tilsyn av utvalgte deler av byggeprosessen, for eksempel byggtekniske områder, VVS eller elektroteknikk.


Hva trenger du hjelp til?
Trenger du prosjektleder, men vet ikke helt hva eller hvor mye prosjektlederen skal bistå med? Du trenger ikke vite nøyaktig hva jobben går ut på, bare husk å skrive en grundig beskrivelse av hva du vil ha gjort, eller hvilket problem du vil ha løst når du legger ut jobben på Mittanbud.


Hva koster en prosjektleder?

Prisen for å benytte en prosjektleder vil variere veldig fra prosjekt til prosjekt. For eksempel er prisen avhengig av om prosjektlederen inngår i et team med fagfolk fra en entreprenør eller håndverksbedrift, eller om du for eksempel velger å være prosjektleder selv. Sistnevnte er det rimeligste alternativet for deg, men det innebærer også mye arbeid og ansvar.Timepris for en prosjektleder

Timeprisen for en prosjektleder kan ligge mellom 700 og 2000 kroner i timen. Her er det imidlertid store variasjoner, og prisen vil endre seg veldig basert på prosjektets størrelse, hvor mye erfaring prosjektlederen har og hvor mye arbeid prosjektlederen må gjøre.Dette kan øke prisen på en prosjektleder

Prisen for å bruke en prosjektleder avhenger av selve prosjektet som skal gjennomføres. Prisen vil naturligvis øke med prosjektets størrelse og kompleksitet. Jo lengre tid prosjektet tar, desto dyrere vil det være å bruke en prosjektleder gjennom hele byggeprosessen.Når trenger du en prosjektleder?

Det er lurt å bruke en prosjektleder dersom du skal bygge noe som involverer flere prosesser og fagfelt.


Ofte avhenger de ulike arbeidene av hverandre. For eksempel må vegger bygges før du  kan legge inn det elektriske, og det krever god kommunikasjon og nøye planlegging for at de ulike arbeidene skal kunne gjennomføres så sømløst som mulig.


Større byggeprosjekter og totalrenovering er omfattende arbeid med mye ansvar for den som skal lede prosjektet. Dersom du ansetter en prosjektleder, vil vedkommende fungere som et bindeledd mellom deg og håndverkerne, og vil ta seg av koordinering av de ulike prosessene og kommunikasjon mellom de forskjellige fagfeltene.Bygge nytt

Bygging av et helt nytt bygg, enten det er en bolig, tilbygg, påbygg eller garasje er store byggeprosjekter som inneholder flere ulike faser – fra planlegging, prosjektering og søknad, til grunnarbeid, bygging og ferdigstilling. Det krever mange ulike fagpersoner og leverandører, og for at disse skal kunne jobbe godt sammen bør noen ha ansvaret for prosjektet fra start til ferdigstilling.

Her kan du lese mer om å bygge nyttTotalrenovering

Totalrenovering betyr at du stripper ned vegger, gulv og inventar i et rom, leilighet eller bolig og bygger det opp igjen på nytt. Det krever nøye planlegging, og du må i de aller fleste tilfeller også få hjelp fra både snekker, rørlegger og elektriker.Store oppussingsprosjekter

Selv om du ikke skal totalrenovere, men gjennomføre et stort oppussingsprosjekt på kjøkken, bad eller lignende, kan det også være lurt å bruke en prosjektleder. Skal du for eksempel pusse opp badet, legge nye fliser og montere nytt baderomsinventar trenger du både flislegger og rørlegger. I noen tilfeller kan en rørlegger ta seg av jobben som prosjektleder på slike oppdrag, og hente inn de fagpersonene som trengs for å gjennomføre oppussingen.


Les mer om å pusse opp badLes mer om å pusse opp kjøkkenByggprosjektering

Byggprosjektering er det første du gjør i et større prosjekt, og det er dette som legger grunnlaget for byggesøknaden, kontrakter og gjennomføringen av byggeprosjektet. Ofte gjennomføres byggprosjekteringen av en arkitekt, rådgivende ingeniør eller prosjektleder med riktig erfaring og kompetanse for byggprosjektering.
Hvordan velge riktig prosjektleder


 • Den enkleste måten å finne den rette prosjektlederen, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante prosjektledere på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Når du skal velge prosjektleder, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom prosjektlederen sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på prosjektlederens profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no. Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike prosjektledere som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med prosjektlederen, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

 • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper håndverkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.


Finn prosjektledere på Mittanbud

Om bedriften

HENRYK KOZIATEK har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, med 4.76 av 5 stjerner fra 128 oppdragsgivere.

Les erfaringer med HENRYK KOZIATEK

URBANA FASADE AS logo
URBANA FASADE AS
Bjerregaardsgate 10, 0172 Oslo
4.7(288)

Om bedriften

URBANA FASADE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.70 av 5 stjerner fra 288 oppdragsgivere.

Les erfaringer med URBANA FASADE AS

Rørlegger Og Bolig Konsulenten AS logo
Rørlegger Og Bolig Konsulenten AS
Stølsvegen 7 A, 0590 Oslo
4.7(210)

Om bedriften

Rørlegger Og Bolig Konsulenten AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Bærum, Gjerdrum, med 4.70 av 5 stjerner fra 210 oppdragsgivere.

XL Bedrift

Rørlegger Og Bolig Konsulenten AS er kvalitetssikret for store prosjekter.

Les erfaringer med Rørlegger Og Bolig Konsulenten AS

BRAVIDA NORGE AS, Avd. Trondheim logo
BRAVIDA NORGE AS, Avd. Trondheim
Tungasletta 10, 7047 Trondheim
4.7(180)

Om bedriften

BRAVIDA NORGE AS, Avd. Trondheim har utført flere jobber fra Mittanbud i Orkland, Ørland, Heim, med 4.66 av 5 stjerner fra 180 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt BRAVIDA NORGE AS, Avd.

Les erfaringer med BRAVIDA NORGE AS, Avd. Trondheim

Om bedriften

FASADE VEST AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Askøy, Austevoll, Austrheim, med 4.72 av 5 stjerner fra 161 oppdragsgivere.

Les erfaringer med FASADE VEST AS

Vis flere selskaper

Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Regulering og deling av stor tomt

1929AULI

Vi har 5600kvm tomt med hus. Som må deles i 2. Ett tomt med eks hus og nytt tomt til utvikling. Ny tomt må reguleres til 2 fleremannsboliger med undergarasjen osv. ASKER kommune. På Sætre by. Etter tomt regulert vil søke på byggetilatelse. Hvis dere driver med tomt regulering.deling og søknader er velkommen ta kontakt med oss.

Tilstandsrapport til Plan & bygningsetaten / hjelp til å få brukstillatelse

1086OSLO

Vi har oppdaget at huset vi eier ikke har ferdigattest/brukstillatelse da byggherre/tidligere eier ikke fulgte opp "Melding og gjenstående arbeider" fra Oslo Kommune bygningskontrollen i 1991 og dokumenterte at arbeidet var utført. Søknad om ferdigattest ble dermed henlagt. Vi har i dialog via megler og Plan og bygningsetaten fått beskjed om at vi trenger å få en "Tilstandsrapport" for å dokumentere at gjenstående arbeider er utført for å kunne søke om brukstillatelse. Plan og bygningsetaten har skrevet følgende til oss: "I stedet for at man sender inn en helt ny søknad, så har departementet åpnet for at det sendes inn en form for «tilstandsrapport». Rapporten må gi svar på om bygget er i henhold til de kravene som gjaldt på søknadstidspunktet for det aktuelle tiltaket for når tillatelsen ble gitt. Rapporten må videre ta utgangspunkt i offentligrettslige forhold og eventuelle mangler som ikke er utbedret. Tilstandsrapporten bør utformes av et foretak som i dag fortrinnsvis driver med prosjektering, og da innenfor den tiltaksklassen det ville vært naturlig å plassere tiltaket innenfor om tiltaket skulle vært oppført i dag. Det er særlig to forhold som tilstandsrapporten bør omtale: Er bygget i overensstemmelse med den tidligere gitte tillatelsen? Hvis ikke kan det være behov for søknad om tillatelse for eventuelle endringer som er gjort. Foreligger det forhold/avvik av betydning for liv og helse? I så tilfelle er det ikke adgang til å gi midlertidig brukstillatelse før dette er rettet opp i. Du kan også se til tidligere søknader om brukstillatelse på henlagt sak ved å søke i saksinnsyn. Skriv følgende i søkefeltet og trykk søk i sak: «brukstillatelse på henlagt sak». Her kan du da se hva andre har lagt ved søknader som har blitt godkjent." Vi trenger hjelp til å få utarbeidet en slik tilstandsrapport og gjerne bistand om å sende dette inn og følge opp dette ovenfor Plan og bygningsetaten. Vi ønsker et prisestimat da vi trenger å få avklart veien fremover med vår boligkjøperforsikring før vi går videre. Ta kontakt dersom dere trenger ytterligere informasjon.

vinterhage med mer

0651OSLO

Prosjektbeskrivelse Sameiet Borggata 12 ønsker å innhente tilbud på et bakgårdsprosjekt med mål om å øke bruken av bakgården og forbedre trivselen blant beboerne. Prosjektet består av flere deler som beskrives nedenfor: 1. Vinterhage/Hagestue Vi planlegger å bygge en vinterhage som kan romme et bord for 15 personer, med peis og et fullt utstyrt kjøkken (inkludert innlagt vann), samt opplegg for kloakk (for ev. senere tilkobling). Vinterhagen skal ha betonggulv med fliser og gulvvarme. Illustrasjonsbilder er vedlagt. 2. Beplantning rundt pergola og vinterhage Vi søker tilbud på beplantning som vil skape en skjermet og trivelig atmosfære rundt pergolaen og vinterhagen. Dette inkluderer utarbeidelse av en planteplan i samarbeid med en landskapsarkitekt. 3. Oppgradering av mur Dette inkluderer pussing og maling av muren mot pergolaen for å forbedre estetikken og øke trivselen for beboerne. 4. Uteplass ved vinterhagen Vi ønsker å etablere en uteplass ved vinterhagen som inkluderer opparbeidelse av grunnen, steinheller og varige hagemøbler. Denne uteplassen vil fungere som en forlengelse av vinterhagen og være et naturlig samlingssted, spesielt om sommeren. 5. Lekeplass Opprettelse av en liten lekeplass for de minste barna (1-4 år) i tilknytning til vinterhagen og uteplassen. Vi ser for oss en naturlekeplass med naturlige materialer som steiner, stokker, grus, sand og tau. 6. Gjerde Gjerde rundt området med lekeplassen og hagestuen for å øke sikkerheten for små barn. 7. Mekkestasjon for sykler Installering av en sykkelservice-stasjon som inkluderer opparbeidelse av grunnen og montering av servicestasjonen med nødvendig utstyr og tilgang til vann. 8. Oase/steinbed Beplantning av en oase/steinbed for å øke trivselen og estetikk i bakgården. 9. Sittegruppe Utplassering av hagebenker i bakgården for å skape flere sitteplasser og invitere til økt bruk og sosial interaksjon. Anbudsinformasjon Vi ønsker å motta et detaljerte tilbud som inkluderer materialer, arbeidskostnader og tidsplan for gjennomføring av de ulike tiltakene. Sameiet ønsker å motta tilbud fra minst tre leverandører for å sikre et konkurransedyktig valg. Kontaktinformasjon For spørsmål eller ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt. Vedlagt finner dere illustrasjonsbilder og landskapsplaner for prosjektet. Budsjett Det er satt av 2 millioner til prosjektet. Sameiet vil velge leverandøren som kan levere mest mulig kvalitet innenfor denne summen. Prosjektet vil være en totalentreprise, og tilbyder må forplikte seg til en fastpris. Tilbyder må stå for eventuelle søknader til offentlige myndigheter (vinterhagen) som er nødvendige for å få gjennomført prosjektet. Tilbyder vil få dekket gebyrer og forhåndsavtalt sum for selve søknaden. Fremgangplan 1. Befaring og nærmere detaljering av prosjektet 2. Stille konkrete krav til resultatet 3. Tilbudsinnlevering 4. Valg av tilbuder 5. Ev. søknadsprosess for bygging av vinterhagen 6. Gjennomføring

Overvannshåndtering, Grunnundersokelse - kvikkleier

1658TORP

Hei vi trenger «Overvannshåndtering, Grunnundersokelse - kvikkleier» før boligbygg i Fredrikstad

Søke kommunen varig opphold

3112TØNSBERG

Har en kjellerstue og et rom i kjeller som vi ønsker å søke for varig opphold. Er trapp ned fra egenboenhet.

Lyssetting, oppussing/ominnredning, planløsning

3420LIERSKOGEN

Jeg vil ha råd om optimal lyssetting av rom. Jeg vil ha råd om optimal utnyttelse av planløsninger og innredning, samt råd om hvordan utnytte plass. Ideelt sett vil jeg ha en helhetlig løsning jeg kan jobbe gjennom over flere år Godtar også henvendelser som kun gjelder deler av anbudet. Mine inspirasjonskilder: huskjøp i blinde og rydderevolusjonen.Les evalueringer
Vi trenger ansvarlig søker tiltaksklasse 2.

Ordentlig god ansvarlig søker. Holder til avtalen og gjennomfører meget godt arbeid til riktig pris. Anbefales!

Mai 2024
K

Kim om Siviling RH Jacobsen

Vestby
Beregning og søknad om endring av bærende konstruksjon

Effektive og ryddige

Mai 2024
S

Steinar om Byggingeniøren AS

Oslo
Tegne og planlegge ny uteplass i hage

Enkel kommunikasjon. Tilgjengelig på kort varsel. God pris og godt resultat.

Mai 2024
N

Nicolay om GERANIUM HAGEDESIGN AS

Oslo
Byggingeniør / statiker til vurdering av inngrep i bærekonstruksjon

Er svært fornøyd med Byggingeniøren AS. Veldig tålmodig med kommunikasjonen, rask, og svarer alltid på meldinger/tlf. Dukket opp på kort varsel og informerte utførende (snekker) om hvordan jobben skal gjøres. Anbefales på det sterkeste

April 2024
A

Abdel El om Byggingeniøren AS

Oslo
Byggesøknad

Veldig fornøyd.

April 2024
A

Ahmet om INGENIØR LISCHENKO

Randaberg
Renovering av gamle låven

Greit

April 2024
S

Saul Christopher Bernard om DALEN BYGG OG ANLEGG

Lillesand
Omregulering av fritidsbolig

Det kan være tungt å lage søknader mot kommunen. Terje Viggo driver prosessen og deg fremover med stødig hånd. Lang erfaring fører til gode råd i arbeidet. Hadde aldri klart dette uten så tydelig og god bistand.

April 2024
J

Jesper om BYGGESAK1 TERJE VIGGO HANSEN

Kråkstad
Etablerer utleiedel i integrert garasje

God hjelp og dialog underveis

April 2024
F

Fraz om FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Langhus
Rehabilitering av 1. etasje i hus

Leverte oppdraget innenfor avtalt tid og pris. Meget god kvalitet på arbeidet. Fleksible mht tilleggsbestillinger. Kan anbefales.

April 2024
R

Rune om NORDBYGGSERVICE AS

Nesøya
Byggingeniør/statiker til vurdering av «støttebjelke»

Raskt levert og bra kommunikasjon.

Mars 2024
K

Kristin om Esmark Gestalt AS

Oslo
Hjelp til byggesøknad for garasje/ oppføring av garasje

Tommel opp👍

Mars 2024
A

Anita & Stian om BEB DESIGN AS

Trondheim
Utarbeide tegninger og søke kommunen om bruksendring fra tileggsdel til hoveddel

Magne leverte til avtalt pris og loset byggesaken stødig gjennom kommunal saksgang. Det som dukket opp av utfordringer underveis (manglende byggtegninger, osv.) løste han raskt. Er imponert over kvaliteten på jobben som ble utført. Kan anbefalles!

Mars 2024
N

Nikolai om PLANSAK AS

Oslo
Trenger bistand med byggesøknad - innsetting av balkongdør

Østlandsprosjekt bisto i en søknadsprosess overfor Plan- og bygningsetaten. De oppga timepris og anslag på hvor mange timer ville kreves (dvs. mellom x og y timer). De endte opp med å bruke det laveste antall timer, så jeg sparte penger. Det er tydelig de gjorde en ordentlig jobb, da søknaden ble godkjent etter en drøy uke. Kommunikasjon med firmaet var veldig god. Jeg er kjempefornøyd og kan anbefale Østlandsprosjekt på det høyeste.

Mars 2024
G

Glenn om Østlandsprosjekt AS

Oslo
Utregning av bærevegg (statiker/byggingeniør)

God oppfølging og tilgjengelig!

Mars 2024
T

Thach Q om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Oslo
Statiske kalkyle

Vi valgte Sivilingeniør Aleksic pga veldig bra kommunikasjon før vi begynte med jobben. Han gjorde det til avtalt tid og pris. Vi anbefaler på det sterkeste.

Mars 2024
R

Rodolfo om Sivilingeniør Aleksic

Oslo
Byggingeniør / statiker til vurdering av bærevegg

Veldig bra. Raskt og presist utført, god kommunikasjon. Ville absolutt brukt igjen.

Feb. 2024
S

Svein Gisle om Mecc AS

Oslo
Plantegning av leilighet med mål

Hunter Bater Arkitektur hjalp meg med med å lage nye målsatte plantegning av en større leilighet, samt tegning av ny alternativ plantegning med mål. Jeg er svært fornøyd med jobben; tegningene var av svært høy kvalitet, jobben ble utført raskt og kommunikasjonen var god. Jeg kan anbefale Hunter Bater på det varmeste og kommer til å benytte dette selskapet på neste prosjekt.

Feb. 2024
A

Amie om HUNTER BATER ARKITEKTUR

Oslo
noen til å vurdere, gi pris og utarbeide rapport.

Vi anbefaler HELGELAND TAKST AS. Veldig profesjonelle og dyktige, vi hadde en god kommunikasjon med Gøran Sørnes og hjelpsomme, vi er fornøyde. Takk.

Feb. 2024
A

Amir om HELGELAND TAKST AS

Oslo
Oppgradering av hus

Alex og hans team er de mest profesjonelle og pålitelige håndtverkere vi har møtt. De er svært kvalitetsbevisste, effektive og flinke til å følge opp. Alex finner gode løsninger det andre ser problemer eller trekker på skuldrene. Prisen er god og vi har fått god valuta for pengene. Vi er svært fornøyde og anbefaler dette firmaet på det varmeste. Vi stiller mer enn gjerne som referanse. Hilsen Siv og Geir

Feb. 2024
G

Geir om DANILA BYGG AS

Oslo
Søknad om på bygg

De var veldig god på pris og god arbeid

Jan. 2024
B

Bashir Mohamed om Vab Arkitekter AS

Breistein
Ansvarlig søker

Veldig fornøyd og takknemlig for jobben til OBS🙏. Dette var en svært vanskelig og tidkrevende byggesak hvor «gutta» tålmodig sto på for meg både vis a vis Plan- og Bygg og Byantikvaren for ferdigattest og omregulering av næringsbygg til leilighet. Anbefales!👍

Jan. 2024
M

Maria Helena om OSLO BYGGMESTER SERVICE AS

Oslo
Innredning av kjeller m/ behov for noe pigging

Bjørn Tore og gutta fikk oppdraget med å innrede hele underetasjen våres på omkring 120 kvm. Det innebar kjellerstue, trapp, 2 x soverom, bad, vaskerom, yttergang og bytte av vinduer. I tillegg ble det utvendig platting. Senere oppbygging av bad i første etg. BT har vært prosjektleder under hele prosessen. Han har kommunisert og samkjørt med alle de andre faggruppene som skulle inn. Arbeidet er gjennomført uproblematisk, presist, til riktig tid og til avtalte priser. All kommunikasjon underveis har vært eksemplarisk. Bjørn Tore har også vært tilgjengelig for kunden 24/7 og bistått med alt som trengtes. Resultatet er mer enn jeg kunne drømme om. Jeg vil varmt anbefale BT og gutta. Stine

Des. 2023
S

Stine Maria Gjelstad om Lolands Bygg Og Renovering AS

Sandefjord
Søknad og rammetillatelse

Det er gledelig å rapportere at arkitekten utførte jobben med høy faglig kompetanse og effektivitet. Deres design og innsats for å skaffe rammetillatelse viser grundighet og profesjonalitet. Samarbeidet har vært positivt, og resultatet er en vellykket gjennomføring av arkitekturprosjektet ditt.

Des. 2023
M

Mohammedi om PIONER BYGG AS

Lørenskog
Etablere 3x ståldrager som erstatter bærende bjelker.

Svært profesjonelt og effektivt firma som anbefales på det sterkeste. God kommunikasjon og alt er gjort til avtalt pris, kvalitet og tid. 5/5!

Nov. 2023
D

Didrik om OSLO BYGGMESTER SERVICE AS

Oslo

Publisert 07. feb. 2023, 18:02

Oppdatert 22. mai 2024, 11:20

Mittanbud
XL


For ekstra hjelp ved større prosjekter!

 • Vi finner 3 bedrifter med lang erfaring med ditt type prosjekt
 • Alle bedrifter har gjennomgått streng kvalitetssikring
 • Du får personlig oppfølging av en prosjektveileder

Les mer om Mittanbud XL her