På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder på Stange?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt på Stange? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere på Stange.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder på Stange?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt på Stange? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere på Stange.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse på Stange

Flytting av kloakkrør

2344ILSENG

Hei Kjøpte en eiendom i 22, med tanke på å bygge nytt hus på eiendommen da tomten er 3mål Etter kjøpet finner jeg ut at kommunen har fått tillatelse til å legge hovedkloakkrør over eiendommen som gjør at jeg ikke kan bygge der. Har en pågående sak mot tidligere eier da dem visste at disse rørene lå der utenom å oppgi det ved salg. Trenger dokumentasjon på hvor mye det vil koste å legge om disse rørene for å kunne nyttiggjøre tomten. Betaler selvfølgelig for tiden det tar å prise dette. Er dette noe dere kan hjelpe med?

Søknad om oppdeling av boenhet

2334ROMEDAL

Vi ønsker å søke om oppdeling av boenhet, fra bi-leilighet til en utleiedel. Bi-leiligheten oppfyller de krav som fremkommer i SAK10 § 2-2. Oppdeling av boenhet (inneholder alle hovedfunksjoner, egen inngang, fysisk adskilt fra hoveddel). Vi behøver en som kan gjennomføre søknadsprosessen opp mot kommunen som ansvarlig (ansvarsrett) for å få godkjent til utleiedel.

Gjøre om frittstående anneks til stue, soverom og bad

2344ILSENG

Jeg har et anneks jeg vurderer å gjøre om til boligformål (soverom, stue og bad til ungdommene mine) annekset er på 29 m2. Nå er det badstue, dusj og lagring der. Jeg vet det må søkes kommunen for bruksendring. Jeg er foreløpig i tenkeboksen og kunne godt tenkt meg noen uttalelser om dette er mulig, eventuelt om noen har erfaring med lignende arbeid og kunne gitt meg en tilbakemelding på hva en slik jobb vanligvis ligger på i pris. Jeg vet at dette er vanskelig å si noe om uten befaring, men det hadde vært fint med noen tilbakemeldinger på hva håndtverkere tror om pris på et slikt prosjekt før jeg setter igang med befaringer o.l. Ønskelig med et soverom på ca 11m2, bad så lite som mulig (plass til dusj, vask og do) , stue på resten. Jeg ønsker firma som kan ta hele jobben med å søke kommunen, ideer til utforming, samt alt arbeid.

Totalrenovasjon av leilighet/enebolig

2335STANGE

Total/delrenovasjon av leiligheter sentralt på innlandet, primært for utleie. Anslagsvis 1-3 stk per år. Totalrenovasjon innbefatter alt arbeid med riving, rør, EL, bad, snekker, kjøkken samt overflater. Mål -Bygge leiligheter for utleie med god kvalitet og god standard. Ønsker følgende -god dialog med en kontaktperson som koordinerer arbeidet -Pålitelighet -Forhåndspris per prosjekt før igangsetting. -Estimert arbeidstid med levering -Fagtekniske råd -Dokumentasjon på alle fag Ta kontakt for samtale. Jeg har flere prospekter som ligger klar for vurdering og igangsetting.

Bistand som byggherre for sameie i Ottestad

2312OTTESTAD

På vegne av styret i Sameiet i Ottestad ønsker vi bistand av en virksomhet som kan opptre som byggherre ved maling av sameiet. Vi har mottatt tilbud fra en malingsvirksomhet vi ønsker å benytte oss av, og ønsker å sette i gang prosessen med kontraktsskriving av oppdraget som skal utføres til våren. En byggherre må sørge for at vi tilfredsstiller alle krav iflg norsk lov, SHA, etc.

Doffin - 21/629 Midlertidig skolebygg (modulbygg)

2336STANGE

Stange skole er en barneskole for 1.- 7 trinn, og har behov for tre klasserom med tilhørende grupperom mm., dette organisert for ett klassetrinn fom. skolestart høsten 2021. Bygget vil være av midlertidig karakter med usikker tidshorisont, men antatt 5-10 år, og er tenkt løst med et modulbygg. Stange kommune ønsker å kjøpe og eie modulbygget selv. Tilbyder må i tilbudsbrev bekrefte at de har kapasitet og er leveringsdyktige til å levere, montere og ferdigstille etterspurt modulbyggløsning innen 09.07.2021.