På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Eidsvoll?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Eidsvoll? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Eidsvoll.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Eidsvoll?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Eidsvoll? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Eidsvoll.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Eidsvoll

Rive og bygge ny enebolig

2070RÅHOLT

Vi er på jakt etter bedrifter som kan tar ansvar på prosjekt ( GODKJENT FIRMA ) Huset består 105 kvm, ansvarlig firma skal rive huset skal oppusse kjellerleilighet, kjelleren skal ikke rives og skal bygges 3 etasjene fra kjeller og opp pver. Etasje 1 skal vare 110 ca, Etasje 2-3 skal vare litt større og det kan vi komme til litt seinere. Opp over 3 etasje skal vi ha tak terrass slik at man kan brukes i private. *Kjellerleilighet har egent inngang *1 etasje skal ha egent inngang og strøm måling * 2-3 etasje bli i et derfor har vi behov til firma som kan tar disse 1-tar alle søknader ( riving og bygge ny bolig ) 2- Elektrisk firma 3-rørleger 4-Arkitektur 5-andre henvendelse Ønsker vi et firma som har Norsk kunnskap i bygg regler og lover Norsk kvalitet Norsk erfaring Følge Norsk arbeids loven ( KUN FOR SERIØST BEDRIFTER MED GOD REFRANSE ) Ved mer info ta kontakt med meg gjennom mittanbud.

Lage byggesøknad

2074EIDSVOLL VERK

Skal rive en låve på 85kvm grunnflate og sette opp garasje på 100kvm. På samma plass. Har tegninger av nytt bygg fra leverandør. Har en ansvarlig snekker som står for jobben. Men trenger hjelp med søknad om dette til Eidsvoll kommune.

Gjøre om innebygd garasje til bruksrom

2080EIDSVOLL

Vi har nettopp kjøpt en enebolig som har en innebygd garasje i huset, da tidligere eier har bygd en frittstående garasje så ønsker vi nå og gjøre om den innebygde til et bruksrom. I tillegg så er det påvist mulig fukt mot veggene på den siden som kan komme av manglende drenering, så vi ønsker også at drenering gjøres på den siden av bygget, er dette for øvrig vanskelig og få til i entreprisen så kan vi ordne med å bestille denne delen selv.

Total renovering kjeller + etterisolering

2080EIDSVOLL

Hei, har et prosjekt på Eidsvoll der jeg ser for meg at følgende blir gjort: Hoved (Ønsker en samlet pris på dette): - [ ] Innrede kjeller på ca 120 m2 (må pigges ca 50 cm). Praktikantdel og vaskerom, samt anlegge tekniskrom. Her ønskes det radonduk Praktikantdel med egen strømmåler - [ ] Drenere rundt huset - [ ] Legge nye rør fram til det kommunale vannettet - [ ] Søke om godkjenning for kjeller og plantegninger + 2 rom i 2 etg (godkjenne til varig opphold) Tillegg (Prosjekter vi gjerne tar i samme slengen som vi ønsker egen pris på for å vurdere): - [ ] Lydisolere etasjeskiller - [ ] Installere balansert ventilasjon - [ ] Skjule ledningsnett og jorde kontakter - [ ] Renovere to bad i andre etasje - [ ] Lage slette vegger og male to rom i andre etasje (her er det strietapet) - [ ] Øke kurssikring til elbillader i garasje - [ ] Bytte kledning og etterisolere vegger/Bytte ut gammel isolasjon + Bytte vinduer og dører på hele huset - [ ] Asfaltere/belegge deler av gårdsplass Ønsker å kjøre en felles befaringsdag for alle interesserte i prosjektet. Tenker mellom 15-17 januar.

Kjeller arbeid

2070RÅHOLT

Oppussing helle kjeller, kjellen har to soverom pluss kjøkken, bod, også stue. Jeg vil legge parkerte, vegarbeid, også forstørre vinduer

Tegne inn støttemur ift. Søknad til kommunen (Eidsvoll)

2080EIDSVOLL

Heisan! Vi Ønsker Å Få Tegnet Inn En Støttemur Rundt Huset Vårt Ifm Med Søknad Til Kommunen I Eidsvoll. Vi Har Ganske Nøyaktige Mål Der Skal Være Plassert, Men Trenger Som Sagt Tegningene (Mer Detaljert).

Siste evalueringer
Komplette byggesøknadstegninger for tilbygg, gr.flate 60m2 - 1,5 etg.

Rask med å komme på befaring, lett å få tak i / kommunisere med, effektiv i søknadsprosessen.

Okt. 2017
P

Pål Andre om NØYTRAL KONTROLL & TAKST AS

Eidsvoll
søker billig arkitekt til prosjektering av bolig Akershus området Eidsvoll Jessheim

kan anbefales

Jan. 2016
S

Sylwia om AAMODT BYGGKONSULT AS

Dal