På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Frogn?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Frogn? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Frogn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Frogn?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Frogn? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Frogn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Frogn

Oppgradering av eldre hytte

1455NORDRE FROGN

Vi ønsker å oppgradere standarden på hytta vår på Søndre hallangen, og trenger hjelp til alt fra å se hvilke muligheter som lar seg gjennomføre, idèmyldring, og gjennomføring av selve arbeidet. Arbeidet vil blant annet bestå av å rive en vegg for å åpne opp mellom kjøkken og stue, å totalrennovere kjøkkenet, noe takarbeid, å finne løsning og gjennomføre skyvedør (eller lignende) til nedre terasse, gjennom murvegg. Montere rekkverk rundt terasse, kanskje montere trapp fra øverste veranda og nedover, rive en god del innebygde skap, legge nytt gulv i kjeller, sjekke for råte/mugg og evt utbedre dette. Eventuelt også noe malejobb, men det beror seg litt på vår egen kapasitet til å gjennomføre dette. Godt mulig vi får behov for både rørlegger for omstrukturering av rør til nytt kjøkkenopplegg, og elektriker til alt som skulle dukke opp av nødvendig arbeid. Også mulig det dukker opp flere jobber underveis, ettersom løsninger på utbedringspotensiale dukker opp. Dette er en sommerhytte, og det kan være mulig for håndtverkere å benytte fasilitetene der ute underveis i prosessen ved behov. Idèelt sett håper vi å få hytta bruksklar til sommeren 2024. Tar du eller ditt team utfordringen? 🤩 ta kontakt for en uforpliktende prat, befaring, honorar osv.

Opprette ny boenhet

1448DRØBAK

jeg har en leilighet med hybel og vil dele dem var for seg selv slik at jeg kan selge en del, i praksis de er separert/ delt , men trenger å for det registrert det på papir. Jeg har tatt kontakt med kommunen så fikk jeg svar på at jeg må gjøre dette gjennom en arkitekt eller bygningsingeniør eller noe lignede. Jeg sender kommune sitt svar og tegning som kan hjelpe til. Godkjenning fra borettslag er på plass.

Ny kledning, nye dører/vinduer og etterisolering - grendehus i sveitserstil

1455NORDRE FROGN

Digerud grendestue ble bygget i 1902 som en lokal grendeskole helt syd på Nesoddlandet og fungerte som skole for barna i Nordre Frogn frem til 1950-tallet en gang. Etter en del års kommunalt forfall, ble eiendommen overført til en lokal forening, som siden da har hatt ansvaret for å ta vare på eiendommen og tilby rimelig utleie til alle som ønsker å feire en av livets store dager. Vi ønsker å etterisolerer alle utvendige vegger, skifte panel til gammeldags perlestaff, sette inn tidsriktige (men teknisk moderne) vinduer og dører, slik at bygningen i størst mulig grad blir tilbakeført til opprinnelig Sveitserstil. For å komme i mål økonomisk må foreningen få anledning til å bidra med dugnadsinnsats på oppgaver slik som riving av gammel panel, rydding og bortkjøring, isolering (med etterkontroll av ansvarlig firma) og maling. Arbeidet tenkes påbegynt i år, etter nærmere avtale.

Renovering av bolig

1445DRØBAK

Ønsker prosjektledelse for full renovering av 95kvm rekkehusbolig.

Tegning og byggesøknad

1440DRØBAK

Vi skal bygge ca. 16kvadratmeter tilbygg og innglasse terrasse. Søker for bedrift som kan lage ny tegninger, og komplett byggesøknad med nabovarsel.

Byggesøknad

1443DRØBAK

Søker for bedrift som kan utføre helle søknadsprosess. Vi tenker å bygge ca. 16kvadratmeter tilbygg for å utvide kjøkken og bad. Enebolig byggeår er 1968