På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Skien?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Skien? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Skien.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter byggeleder eller prosjektleder i Skien?

Leter du etter en byggeleder eller prosjektleder til ditt neste prosjekt i Skien? Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra flere dyktige byggeledere og prosjektledere i Skien.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Jobber tilknyttet prosjekt- og byggeledelse i Skien

Ferdigattest til kommunen

3734SKIEN

Hei, trenger ett firma til å sende ferdigattest på en garasje som er bygd. Dem som har stått for sentralgodkjenning har gått konkurs og kunne derfor ikke hjelpe meg videre!!!! Håper å kunne få hjelp kjappest og billigst mulig, da jeg egentlig har betalt for denne tjenesten

Deling av tomt LNFR areal

3733SKIEN

Oppdeling av en tomt på 4,7 mål. Planering for 1 til 2 nye hyttetomter. Kommunen sa jeg måtte komme med en plan.

Byggteknisk

3732SKIEN

Jeg skal bygge kjellerleilighet i eneboligen, trenger hjelp til byggteknisk vurdering , se på mulighetene til å skjære ut kjeller veggen til å lage vindu og dør åpning.

Oppussing av enebolig.

3732SKIEN

Har en enebolig i skien som skal pusses opp. Søker etter selvstendige og Team med arbeidsleder. Hele boligen er oppdelt i mange små prosjekter. Hvert rom er ett prosjekt. Det blir derfor letter å gi fastpris "pr. prosjekt" Du kan velge å gi pris på ett eller flere prosjekter. Du gir kun pris på arbeid. Material kostnader holdes utenom.

Søknad om omgjøring av bolig

3717SKIEN

Har en enebolig som er godkjent til 3 leiligheter. Pr i dag er det 4 men kommunen har ikke godkjent dette. Trenger hjelp til å søke om godkjenning, og søke om fritak fra tek17 krav.

Søker fagperson.

3722SKIEN

Søker fagperson, byggmester, takstmann eller lignede til å sende inn søknad på de manglende boenhetene som ikke er godkjent. Det er snakk om å sende inn en såkalt søknad med ansvar – dvs. at det er en fagperson som må søke på vegne av meg som eier av flermannsboligen i Skien. Samtidig må det også måles opp bruksarealene på de allerede godkjente enhetene, slik at vi får registrert det i matrikkelen. Info fra kartverk og matrikkel kan ettersendes. Frist for innsending av søknad er satt til 31.05.2021.

Siste evalueringer
Plan- og snitt-tegninger for byggemelding

Øyvind er en sympatisk kar og leverer varene til en akseptabel pris. God service!

Feb. 2014
J

Jan Helge om LINDLAND TEGNING AS

Skien