På jakt etter flislegger i Ålesund?

Vi formidler dyktige flisleggere i Ålesund til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Ålesund?

Vi formidler dyktige flisleggere i Ålesund til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet flislegging i Ålesund

Terrasse - legge fliser på pidestall

6014ÅLESUND

Terrassen er på 78m2. 68m2 av terrassen skal flislegges. Området inne i pergolaen skal ikke flislegges. Flisene er 60x60x2 og skal legges på pidestall. Flisene må kappes mot vegg.

Legge nytt laminatgulv, flis på gulv og maling inne

6008ÅLESUND

Ønsker tilbud på å legge nytt gulv i leilighet, ca. 100 kvm. I dag er det parkettgulv og det er ønskelig å nå legge laminat. Også nye gulvlister. Det er også et ønske å legge flis i gangen der det i dag er parkett. Det er også ønskelig å male vegger og eventuelt tak i leiligheten som er på 115 kvm. Ønsker pris på hele eller deler av jobben.

Flislegging

6017ÅLESUND

Vi har et bad på ca. 1,5 KVM som skal pusses opp. Vi trenger derfor hjelp til å legge fliser på det badet.

Flislegging

6011ÅLESUND

Ønsker tilbud på flislegging av 3 våtrom og entre. Fliser kjøpes inn selv (Modena) Mengder: Bad 2. etasje: Vegg: 27 m2 Gulv: 6,2 m2 Bad 1 etasje: Vegg: 34,32 m2 Gulv: 10,4 Vaskerom: Gulv: 7,1 Oppkantflis: 11 lm Entre: 17,6 m2

Flislegging av bad

6012ÅLESUND

Ønsker tilbud på arbeidet med flislegging av bad. Areal ca. 7 m2 (2,8mx2,55m). Gulvbelegg er fjernet og gulv avrettet. Veggplater er fjernet.

Renovering av gang

6020ÅLESUND

Gipsing og flislegging av gang. I dag er det parkettgulv og panel. Denne river vi ned, og det skal legges varmekabler i gulvet. Rommet må bygges opp igjen, et vindu skal fjernes, og det må legges kledning på utsiden. Det skal legges spotter i taket. Vi trenger altså både snekker, flislegger, maler og elektriker.

Siste evalueringer
Flislegging 19 m2 innendørs

Alt gikk knirkefritt fra første kontakt til fakturering. Høy kvalitet på utført arbeid, og de viser både god arbeidskapasitet og gode kommunikasjonsevner. Anbefales!

April 2023
A

Andreas om Skandinterior AS

Ålesund
Flislegging

Meget fornøyd med arbeidet. Fikk avrettet gulv og flislagt til en god avtalt pris. Bra utført og presist oppmøte.. de kunne stille opp på kort varsel og gjennomførte som planlagt.. kan absolutt anbefales og brukes gjerne igjen!

Mars 2023
V

Vetle Akerø om Skandinterior AS

Ålesund
Flislegging av golv og vegger

Raskt og til en konkurrasedyktig pris

Mars 2023
A

Arve Valaas- om FARGERIKE BREIVIKA AS

Ørskog
Støype og flislegge baderomsgulv

Leide inn Benjamin til støyping av fall, membran og flislegging av badegulv. Han var svært effektiv og ble ferdig til avtalt tidspunkt. Ryddig og god kommunikasjon hele veien. Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført 👍😊

Feb. 2023
R

Renate om Lier Byggtjenester

Ålesund
Renovering av bad

For det meste bra

Jan. 2023
E

Elias om RECO BYGG OG SKADETEKNIKK AS AVD MØRE OG ROMSDAL

Ålesund
Flislegge baderom

Superfornøyd med arbeidet! La flis på badet og boden min. Kommunikasjonen gjennom hele arbeidet var bra slik at jeg fikk det som jeg ville. Kvaliteten på arbeidet var det ingenting å si på😁 Alt i alt veldig fornøyd med både kvalitet, tidsbruk og kommunikasjonen.

Des. 2022
A

Andrè om Fatahi Mur & Flis

Ålesund
pussing av kjellervegger+muring av dorråpning

Very competetive price, good follow-up and excellent result. Highly rekommended

Sep. 2022
A

Andreas om MURPUSS OG MALING AS

Ålesund
Flislegging av to badegulv

Eduardas var faglig flink, til å stole på leverte det som var lovet og i tide. Det er ikke "First Price"- pris, men heller ikke "First Price" kvalitet. Det er "Menu- kvalitet."

Sep. 2022
Ø

Ørnulf om EB KOMPLETTBYGG AS

Ålesund
Totalrenovering av 2 leiligheter

Byttet alt av vann/avløp og totalrenovering av 2 bad i leilighet. Veldig fornøyd med kvaliteten, utførelse og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Fleksibel og dyktig i fagfeltet sitt. Rørlegger kommer med tips og anbefalinger gjennom prosessen som gir et bedre resultat enn forventet. Anbefales!

Sep. 2022
S

Sverre om BM Rørservice AS

Ålesund
Flislegging av kjøkken og utetrapp

Jobben var flislegging av kjøkken og utetrapp. Jan er profesjonell og effektiv. Vi er svært fornøyd med resultatet. Vil absolutt anbefale dette firmaet.

Juni 2022
H

Hildegunn om JONG BYGG JAN DE JONG

Skodje
* Fortsatt ledig: Pussing av mur og støpe gulv på vaskerom

Ryddig og effektiv utførelse av jobben. God kommunikasjon og et flott resultat.

Feb. 2022
J

Jarle om MØRE BYGG OG ANLEGG AS

Ålesund
Flislegging over kjøkkenbenk

Kan varmt anbefale Møre Bygg og Anlegg AS. Utførte jobben fint, og til avtalt tid og pris.

Jan. 2022
T

Trude om MØRE BYGG OG ANLEGG AS

Ålesund