På jakt etter flislegger i Halden?

Vi formidler dyktige flisleggere i Halden til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Halden?

Vi formidler dyktige flisleggere i Halden til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Halden

Legge fliser på bad og vaskerom

1786HALDEN

Membran er lagt og det er klart for å legge fliser. Jeg har fliser for jobben (30x30cm) og for dusjsone. Samme flis for vaskerom og bad. Bad er 5kvm og vaskerom er 6kvm mener jeg. Sluk på begge rom. Ønsker pris i kvm. Snarlig oppstart.

Flislegging av soverom/gang

1794SPONVIKA

Rommene er ferdig avretta. Totalt er det snakk om ca 40m^2 Flisene er av type 60x60cm. De har jeg kjøpt allerede Ønsker arbeidet utført så rask det lar seg gjøre. Arbeidet kan gjerne utføres dag/kveld i påsken

Flislegging entre, gang og bad

1788HALDEN

Flislegging entre 2,5 x 1,5m2 , gang 1,5 x 5m2 og bad 3,5 x ,1,5m2 Betongulv, er i dag linoleumsgulv

Ønsker å legge flis i gang

1784HALDEN

Ønsker å legge flis på flis i en gang evt om det finnes en annen løsning da jeg ønsker et mørkere gulv. Gangen er på ca 10 kvm

Legge på ny flis

1792TISTEDAL

Skal legge på ny flis 120kvm

Flislegging kjøkken

1789BERG I ØSTFOLD

Ønsker tilbud på legging av fliser over kjøkkenbenk. Bak vask er det ca 1,4 kvadratmeter, og bak koketopp er det ca 1,3 kvm. Det skal legges hvite subway-fliser. Ønsker pristilbud både med og uten fliser, altså inkludert arbeidet, mva og annet utstyr.

Siste evalueringer
Utskifting av parkett i stue og liten gang ca. 50-55 m2

Jobben ble raskt og effektivt utført, helt i tråd med våre ønsker. Barnabas Havlik er en ung, flink og positiv kar som gjerne kan anbefales.

Feb. 2017
R

Randi H. om HAVLIK FLIS BARNABAS HAVLIK

Halden
Nytt gulv i vinterhage og ny terrasse utenfor vinterhagen

Vi kan virkelig anbefale dette firmaet. Hyggelige og dyktige håndverkere som holder avtaler, følger opp jobb, nøye med detaljer. Alt til konkurransedyktige priser. Hos oss har det vært både grunnarbeider med støping av gulv (med varmekabler med god og smidig koordinering med elektriker), ned- og oppmontering av skyvedører i vinterhage, riving av gammel og bygging av ny terrasse og flislegging av gulv. Alt godt utført og til avtalt tid.

Sep. 2016
R

Roy Einar Magne om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

HALDEN
Avretting av to bad og 2 vaskerom

Veldig bra utført arbeid. Kom raskt og fullførte jobben perfekt. Kommer definitivt til å bruke dere igjen . Takk for profesjonelt utført arbeid.

Juni 2016
K

Kastriot om ARNAS TILBUD AS

Spydeberg
Oppussing av bad - utført av fagarbeidere

Anbefales på det varmeste <3

Feb. 2016
A

Anita om RØRLEGGERTJENESTEN HALDEN SUAD SALIHU

Halden
Baderomsgulv

Etter senere avtale tok Hoti Rehabilitering på seg jobben med å pusset opp resten av badet. Flislegge gulv, vegger, satt inn baderomsdør og fullførte jobben med og koble til vann og sjekke for lekkasjer. Har ingenting og utsette på jobben.

Juni 2015
T

Tom Erik om HOTI REHABILITERING

Halden
Fliselegging av ca. 2 kvadratmeter bak vask på kjøkken

Veldig fornøyd. De kom når de skulle,serviceinstilte. Dyktig og nøye flislegger. Veldig fornøyd med raskt og fint utført arbeid.

April 2015
P

Per Anders om NORLEX BYGG AS

Halden
Oppussing av 70 m2 leilighet

Greie folk. God pris. Fornøyd og anbefaler dem videre til andre .

April 2015
B

Bent om RAMAS BYGGE SERVICE RAMUNAS JURKEVICIUS

Halden
Legge fliser på bad

Det ble en diskusjon om avtalt pris, måtte gjøre jobben ferdig selv. Bra utført arbeid på det som ble gjort, men jeg vil jeg ikke anbefale disse. Jeg er byggeleder så jeg vet hvordan slikt håndteres. Per Øivind Helle

Okt. 2014
P

Per Øivind om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

Oslo
Renovering av div.inne og ute på enebolig.

Jobben bestod av og skifte nytt tak over veranda,nedgang kjeller og hovedinngang.Ny trapp hovedinngang.nytt verandagulv-trapp og støping av trapp kjellerinngang.Nye vindskier på hele huset,nye takrenner og pipehatt.Nytt røropplegg i kjøkkenbenk,nytt dusjkabinett og toalett.Jobben ble utført raskt av flinke folk og til avtalt pris.En stor takk for flott utført arbeid.Anbefaler Sellebakk Byggservice AS på det varmeste.

Sep. 2014
U

Unn M. om SELLEBAKK BYGG & EIENDOM AS

Halden
Bad

KJEMPE SERVICE! Må si jeg er meget fornøyd med måten dette firmaet har utført arbeidet på. De tok seg god tid på befaringen der de kom med gode forslag og løsninger. De arbeider målrettet for å holde tidsfrister, noe de klarte med god margin. De er 110% serviceinnstilt til en hver tid og finishen samt kvaliteten på arbeidet er utført eksemplarisk. Alt fra start til slutt er upåklagelig og jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste!

Jan. 2014
J

Jan-Thomas om MURERFIRMA BORGE & KARLSEN AS

Halden
Riving av elementpeis, endring av brannmur og oppsetting av ny vedovn.

Firmaet fikk jobben fordi representanten som kom på befaring virket seriøs. De hadde ikke det laveste anbudet, men de kom til avtalte tider, gjorde en flott jobb, ryddet etter seg og regningen var lik avtalt pris. Et firma som kan anbefales.

Mai 2013
T

Tom om HENRIKSEN PEISFORUM

Sponvika
Fuging og muring av pipe/brannmur

Gjorde en bra jobb og ryddet etter seg.

Des. 2012
R

Roger om HEEN & MJØLNERØD AS

Halden