Flislegger i Drangedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Membran og flislegging av bad

3750DRANGEDAL

Jeg har et bad som vil vært klart for flytesparkel og membran, etterfulgt av flislegging av både vegger og gulv. Rommet er 3.15x2.20.

Flislegging 2xBad,tekniskrom og entre

3750DRANGEDAL

Membran, påstøp og flislegging

flislegge bad

3750DRANGEDAL

Flislegge bad på 12 kvm

Legging av bruddskifer i subus, utføres til våren.

3750DRANGEDAL

Legge 120 kvadratmeter bruddskifer på bakken i subus, på en hytte , Drangedal kommune i Telemark. Jobben utføres til våren, etter at snøen har smeltet. Dette er en jobb som krever minimum to personer pga de største skiferplatene er store og tunge. Prosjektleder vil være tilstede for instruering.

Fire fantastiske Polakker

3750DRANGEDAL

Hei! Vi er fire fantastiske Polakker Vi er ung, ærlig og veldig arbeidsom. Vi vil gjerne hjelpe deg med alt slags job som du ikke har tid å gjøre selv. Vi kan hjelpe med: Hagearbeid, renovering av møbler, snekkerarbeid - rengjøring av lokaler - legging av belegningsstein og mye mer. Vårt team har en byggmester med gode kunnskaper. Vi er villige til å ta alt slags jobb. Ring Oss! (kontakt på engelsk). Dorothy, David, Alexander, og Kamil Vårt telefonnummer: 46210983 og 98355795.

Lage bad og vaskerom i sokkeletasje, ca 5+6 kvm

3750DRANGEDAL

Vi ønsker å slå sammen tre kjellerrom og gjøre det om til vaskerom og bad. Rommene er i dag en bod, et vaskerom og et toalett. De befinner seg innerst i sokkeletasjen i en enebolig fra 1969. Det skal slås ned vegger, forskjeller i gulvnivåer skal jevnes ut og varmekabler legges i gulv. På badet ønsker vi flislagte gulv og vegger, innfellbar dusj, baderomsmøbel og WC (på samme sted som eksisterende WC er i dag). Vaskerommet skal ha flisgulv, plater på vegg, varmtvannsbereder, opplegg for vask/tørk og innredning med skap og benker. Vi ønsker anbud på totaljobben.