Flislegger i Lørenskog

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Flislegger i Lørenskog

LK SERVICE Kalek

LK Service Kalek tilbyr ulike tjenester til ditt byggeprosjekt. Våre erfarne håndverkere utfører kvalitetsmessig arbeid for både private, bedrifter og næringsliv i Finstadjordet og omegn.

Nov. 2023

Flislegging av bad

"De fullfører jobben og gjør litt ekstra som trengs. Vi anbefaler dem til alle som vil pusse opp!"
K
Kazeem
Rasta
LK SERVICE Kalek

RÅMSÅS HÅNDVERKER SERVICE RAHMAN HAYDARI

4.8 (89)

Vi garanterer et profesjonelt resultat til en fornuftig pris. Vi har 30 års erfaring og gode evalueringer og referanser. prisoverslag gis snarest etter gratis befaring.oppgaverinnvendig og utvendig rehailiterings. malerarbeid.Fasade rehabliering og pussing.utførelse av betong, mur og pusse arbeid.behanling av dører og vinduer.sette opp vegg, gipsplatelegging, sparkling og maling. gulv legging.

Nov. 2023

Feste skiferstein til betongtrapp

"God kommunikasjon underveis og fornøyd med jobben som ble utført til avtalt tid og pris."
V
Vegard
Rasta
RÅMSÅS HÅNDVERKER SERVICE RAHMAN HAYDARI

FØRLAND RØR AS

Førland Rør AS er et rørleggerfirma i vekst som ble etablert i 2017. Hovedfokus er totalenterpriser av bad, røropplegg til leiligheter, rekkehus og eneboliger. Vi driver også mye med radiatorer, gulvvarme, utekraner og diverse serviceoppdrag. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, befaring eller om det er noe du lurer på. Vårt fokus er at arbeidet er faglig utført til avtalt tid.

Okt. 2023

Ta ut badekar, sette inn dusjkabinett

"Førland er et kjempe fint firma, de holder avtaler, er presise på klokke slett, jobber rask, effektivt og ikke minst rydding. Anbefales! Og igjen tusen takk for god jobb! Vi ble godt fornøyd!"
E
Edna Karine
Rasta
FØRLAND RØR AS

FLIS SERVICE AS

Jeg heter Ilir Golemi. Jeg har jobbet som flislegger for ca 12 år i Hellas og de siste 6 årene har i Oslo. Jeg tar ansvar for støpping, membran,flislegging, fuge og silikon fuge.Jeg jobber som flislegger fordi det er noe som jeg kan gjøre bra og fordi jeg elsker det. Mine prinsipper for jobben er en god kvalitet og ansvar.

Aug. 2023

Flislegging av bad

"Utrolig fornøyd med arbeidet til Flis service gjorde på vårt bad. Ilir er utrolig flink, møtte opp til avtalt tid og utførte arbeidet til avtalt pris."
E
Espen
Svingvoll

Svoger Bygg AS

Svoger Bygg As er et firma som tilbyr byggearbeid med hovedfokus på renovering og oppussing av bolig. Vi utfører en rekke typer jobber: snekkerarbeid, malerarbeid og flislegging. Vi er i stand til å utføre det meste typer oppdrag og garanterer tjenester av høy kvalitet.

Juni 2023

Bad 3.6 m2

"Svoger bygg AS la støpte gulv, la membran og fliser på gulvet vårt. Meget fornøyd med prosessen. De kommuniserte godt, og gjorde en kjempejobb med flisene."
A
Anette
Lørenskog
Svoger Bygg AS

IONEL LEFTER

Selv om vi er et ungt selskap, har vi stort pågansmot og kvalitetsbevissthet. Flislegging Snekkering Maling Sparkling Riving Ønsker du hjelp, er du velkommen til å kontakte oss! Jobbene utføres: mandag-fredag kl. 08:00 - 22, lørdag-søndag kl. 09:00 - 18:00

Mai 2023

Fliserlegging på kjøkken - maks 2-3 kvm

"Meget fornøyd med utført arbeid - god pris og gjør jobben som avtalt"
M
Minh
Fjellhamar
IONEL LEFTER

Rokar AS

- 7 års oppussing erfaring i Norge.- 12 års oppussing egenopplevels.- Jobbet for 5 ledende norske selskaper.- God kommunikasjon og hjelp til å kjøpe materialer.- Møte og tilbudsavtale innen 1-2 dager.- Avslutter før tidsfrister med 5 stjerner kvalitet.*puss (sparkling gipsplater /helsparkling gamle vegger/strietapet/tapet helsparkling).*slipping.*døråpning til lysbue*fjerne dør/dørkasser og skape dørløs åpning*maling tre/metall/betong.*legging av gipsplater.*skape av nye vegger/fjerne vegger.*r...

Se mer
Mai 2023

Oppussing av entre, lite toalett og trappeløp

"Bra prossess fra start til slutt! Tilgjengelige, bra kommunikasjon under veis, fleksible, effektive og bra resultat! Vi er veldig fornøyd med valget av Rokar AS til å utføre jobben 😃"
M
Marit
Fjellhamar
Rokar AS

Mur og Bygg Kristiania AS

Mai 2023

Flislegging

"Punktlige og ryddige fullførte jobben til avtalt tid. Skal du ha en jobb gjort ,så anbefaler jeg Mur og Bygg"
H
Harald
LØRENSKOG
Mur og Bygg Kristiania AS

DD Bad Og Bygg AS

Vi er en nyåpnet bedrift som driver med oppussing , samt setter fokus på flislegging og naturstein.Alt sammen har vi over 20 år erfaring i bransjen, også over 7 år i Norge, så er vi godt skjent med regler og standarder her.Du kan gjere ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne den beste løsnningen.

Feb. 2023

Fliser over kjøkkenbenk

"DD Bad og Bygg AS la på fliser over kjøkkenbenken på en ny leilighet hos meg. Det var god kommunikasjon hele veien, og resultatet ble perfekt. De utførte jobben profsjonelt, presist, og holdte avtalen 100% og leverte perfekt kvalitet. De ryddet og va..."Se mer
S
Saman
Oslo
DD Bad Og Bygg AS

DLC AS

Hej! DLC AS er et firma som har specialiseret sig indenfor oppussing af bolig med speciale indenfor bad og våtrom. Les mer om oss her: https://dlcas.no/ - eller se på tidligere kunders omtale av oss nedenfor her, blant våres evalueringer, samt bilder av tidligere utførte prosjekter. Kompetencer: - Sertificeret i Våtrom BVN - VVS FAGMANN - Dokumentation rett i BOLIGMAPPA - Prosektledelse - Takseringstjenester Vi har bred kompetanse i faget og kan blant annet utføre: Rørleggerarbeid- Mon...

Se mer
Okt. 2022

Ordne bom i flis på bad

"Gjorde jobben raskt og effektivt. Rettet opp i utfordringer som dukket opp på en god måte."
J
Jonatan
Oslo
DLC AS
Siste registrerte jobber

Prisforespørsel flislegging kjøkken

1472FJELLHAMAR

Ønsker prisantydning for å legge fliser mellom kjøkkenbenk og overskap ca 6 m. Flisene er smale (omtrent som på vedlagte bilde) og skal legges i to høyder.

Reparering av 3 fliser på bad + eventuell fuging.

1475FINSTADJORDET

Det er noen fliser som har løsnet på badet som jeg ønsker tilbud på å få reparert.

Legge fliser

1473LØRENSKOG

Hei. Ønsker tilbud på flislegging i gang. Gangen er ca 4,5 kvadrat. Flisene er 30 x 30 og 10 x 10. Ønsker også å legge list av stein. Jeg fjerner parketten i forveien. Ønsker tilbud på komplett jobb med materialer.

Reparasjon av fugen på badet

1463FJELLHAMAR

Hei vi har et bad vi trenger reparasjon av fugen på.

Flislegging av bad

1476RASTA

Trenger Hjelp med Flis legging i badet , kun på gulvet og andre små jobb.

Flislegging av bad

1473LØRENSKOG

Hei har bar på 1,8x2,0 meter som skal flislegges Gulvet er ferdig avrettet men det må lages fall mot nedsenk i dusj