Trenger du en flislegger?

Planlegger du et nytt oppussingsprosjekt, og har behov for en flink flislegger? Legg ut jobben på Mittanbud i dag og få uforpliktende tilbud fra flere flisleggere!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en flislegger?

Planlegger du et nytt oppussingsprosjekt, og har behov for en flink flislegger? Legg ut jobben på Mittanbud i dag og få uforpliktende tilbud fra flere flisleggere!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Dette vil øke prisen på flisleggingen


Det er flere faktorer som påvirker prisen når du ansetter en flislegger:


 • Størrelse og omfang på prosjektet
 • Bruk av materialer og utstyr
 • Fuktisolering og montering av smøremembran
 • Puss- og overflatebehandling
 • Valg av fliser og materialer


Vi anbefaler å ha flere flisleggere på befaring og skrive kontrakt med den bedriften du velger, da slipper du overraskelser underveis og begge parter er enige om hva jobben skal innebære.Hva kan en flislegger hjelpe med?


Flisleggere utfører flislegging av våtrom, kjøkken og andre rom innendørs. De fleste flisleggere utfører også jobber innenfor muring, støping og betongarbeid, og de kan hjelpe deg med flere ulike prosjekter når du skal pusse opp hjemme.Nedenfor følger noen av de vanligste flisleggingsjobbene vi ser på Mittanbud:


 • Flislegging av bad og våtrom
 • Fuktisolering av gulv og vegger
 • Flislegging av kjøkken, gang og andre rom
 • Tegl- og murarbeid
 • Støping av gulv og betongarbeid


Når trenger du en flislegger?


Når du skal legge fliser på enten gulv eller vegger har du behov for en flislegger. De vil også kunne hjelpe deg med ulike prosjekter innenfor muring, betongarbeid og montering av peis og pipeløp.


Om du har et større prosjekt som krever kompetanse fra ulike håndverkere finnes det flere mur- og flisleggere som opptrer som totalentreprenører. Da utfører de jobben de har kompetanse til selv, og hyrer inn samarbeidspartnere på andre arbeidsområder.
- Flislegging på badet og andre våtrom


Hvis du skal pusse opp badet og har tenkt å legge nye fliser, er det viktig at dette blir gjort ordentlig. Badet er det rommet i boligen som er mest utsatt for fuktskader, som både kan bli dyrt og omfattende å reparere. Det lønner seg derfor å ansette en dyktig flislegger som kan hjelpe deg med å fuktsikre gulv og vegger, i tillegg til å legge og fuge de nye flisene.
- Flislegging på kjøkkenet


Om du planlegger å flislegge kjøkkenet bør du også benytte en flislegger. Fliser over kjøkkenbenken er med på å gi kjøkkenet et løft, samtidig som det gjør veggen mer holdbar mot søl og matos. Fliser over kjøkkenbenken er også enklere å rengjøre enn andre flater hvor søl kan sette seg fast. En profesjonell flislegger kan hjelpe deg slik at du får et pent og langvarig resultat på kjøkkenet ditt.
- Flislegging i gang eller andre rom

Skal du legge fliser i gangen eller andre rom i huset kan en flislegger hjelpe deg med dette. Det kan være praktisk med fliser flere steder enn på badet, spesielt hvis rommet blir utsatt for mye fukt eller søl.Du har også mulighet til å installere varmekabler under fliser, noe som kan være fint i en kald yttergang eller i et kjellergulv. En dyktig flislegger kan hjelpe deg med å finne gode løsninger for et fint og langvarig resultat, slik at du får et uttrykk som passer til det rommet det gjelder.
- Teglstein, betongarbeid og muring av peis og pipeløp


I tillegg til å legge fliser, kan de fleste flisleggere også utføre arbeid innen muring og betong. Om du skal skal støpe nytt gulv, mure ny peis eller har andre prosjekter innenfor mur og betong kan en murer eller flislegger hjelpe deg med dette.

Utvalgte bedrifter som tilbyr flislegging
Promotert

634 jobber

DIREKTE RØRSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Asker, Aurskog-Høland, med 4.7 av 5 stjerner fra 346 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt DIREKTE RØRSERVICE AS her!
A

Amalie

20.6.2024

Bra service

Be om tilbud
Promotert
MDM BYGG AS logo
Promotert
MDM BYGG AS

62 jobber

Be om tilbud

62 jobber

MDM BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Stavanger, Strand, Sandnes, med 4.7 av 5 stjerner fra 33 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt MDM BYGG AS her!
S

Ståle

15.5.2024

Bra utført

Be om tilbud
Promotert

57 jobber

BERGEN MULTISERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bergen, Etne, Sveio, med 4.5 av 5 stjerner fra 22 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt BERGEN MULTISERVICE AS her!
O

Olav

4.7.2023

Veldig fornøyd. Jobben ble gjort etter avtale på en ryddig og proff måte. Flinke og hyggelige folk... Vis mer

Be om tilbud
LISTEFRIE AS logo
LISTEFRIE AS

Topprangert

197 jobber

Be om tilbud

Topprangert

197 jobber

LISTEFRIE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bærum, Oslo kommune, Horten, med 5.0 av 5 stjerner fra 142 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt LISTEFRIE AS her!
T

Thora Helene

31.5.2024

Godt utført arbeid til en god pris. Pawel er svært hyggelig og en seriøs håndverker. Anbefales til ditt neste prosjekt.

Be om tilbud

Topprangert

1284 jobber

SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.9 av 5 stjerner fra 932 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt SVEIN LØKENFLAEN RØRLEGGERSERVICE AS her!
C

Chris

21.6.2024

Skiftet kjøkkenkran. God kommunikasjon godt arbeid.

Be om tilbud
Parispeis AS

Topprangert

104 jobber

Be om tilbud

Topprangert

104 jobber

Parispeis AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.9 av 5 stjerner fra 380 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Parispeis AS her!
M

Michael

24.6.2024

Veldig förnöjd med montering av to peiser.

Be om tilbud
EL GRECO BYGG AS logo
EL GRECO BYGG AS

Topprangert

272 jobber

Be om tilbud

Topprangert

272 jobber

EL GRECO BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.9 av 5 stjerner fra 183 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt EL GRECO BYGG AS her!
R

Raquel

26.11.2023

Helt topp!

Be om tilbud
E&R BYGG AS logo
E&R BYGG AS

Topprangert

226 jobber

Be om tilbud

Topprangert

226 jobber

E&R BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.9 av 5 stjerner fra 166 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt E&R BYGG AS her!
S

Silje

17.6.2024

God og ryddig kommunikasjon hele veien. Veldig fornøyd med utført arbeid, fint resultat og ble ferdig før tiden. Kan... Vis mer

Be om tilbud
Vis flere bedrifter


Siste jobber for flisleggere som er lagt ut på Mittanbud

Resaurering av betongtrapp

5535HAUGESUND

Dobbel utetrapp med fliser. De fleste flisene er fjernet. Trenger hjelp til å pusse ned og legge nye utefliser i trapp. Ønsker prisanslag med og uten flis.

Legg fliser på utendørs trapper

1344HASLUM

Hei, jeg vil legge fliser på utendørs trapper med varmekabel under flis og håndløper/rekkverk på begge sider.

Fikse vannlekkasje og konstruksjon av håndtering av vann på balkong

0760OSLO

Vi har et hus fra 1940 der det ble renovert og endret konstruksjon på en balkong i 2. Etasje som ligger over stuen i 1. Etasje. Selve balkongen er laget med tette paneltrekkverk og tett gulv med fliser - med membran under flisene. på balkongens innside, langs ytterkanten, er det en avrenning som er av plastbelagt takrenne av stål. Omtrent midt på denne er det en skjøt. Denne avrenningen kommer videre ut i ”veggen” på terrassen i 1. Etg Det har kommet vannlekkasje fra denne og ned i vindusposten i stuen- ved flere steder. Først bør avrenningen fra balkongen utbedres. Her bør da den gamle takrenner skiftes ut med en avrenning som går hele veien, ingen skjøt. Dette vil sannsynligvis kreve at dekket/fliser demonteres i sin helhet og membranen vil også måtte legges på ny. når dette er utført og tilbakeført så må også innvendige skader repareres - skifte ut gipsplater og male vegg i samme farge som den har i dag. Vi ønsker tilbud på å få utbedret dette - med spesifikasjon av arbeidet på hva og hvordan dette skal/bør løses (det er ikke gitt at vår antakelse er korrekt). Ønsker også referanser - og selvsagt at dette skal gjøres at et firma med riktige attester/sertifikater Vedlagt er en powerpoint med litt bilder mm.

Flislegging av bad

2390MOELV

Ønsker tilbud på flislegging av bad. Størrelse 3355 x 2165mm høyde 2350mm. Fliser er innkjøpt, se bilder for typer. 1 stk. vindu hvor flis legges inn i smyg. 4 stk. veggbokser. listefritt mot tak.

Flis

7605LEVANGER

Ødelagt flis på bad. Bytte ut flisen, legge nytt

Støping over varmekabler og flislegging av trapp

3425REISTAD

Plattingen på toppen av trappen er 230x235 cm + 3 trappetrinn som er 160x35 cm. Det er lagt varmekabler så det skal støpes og flislegges. Har flytstøp, fliselim og fliserSiste evalueringer av flisleggere på Mittanbud
Kasse med inspeksjonsluke på bad

Meget bra utført arbeid. God og tydelig kommunikasjon. Utførte jobben raskt etter avtale. Anbefaler Handymannen Jocys

Juni 2024
T

Tomas om Handymannen Jocys

Oslo
Flislegging av yttergang

God kvalitet på arbeidet, overholdt alle avtaler og prisen ble som avtalt. Bruker de gjerne igjen.

Juni 2024
T

Tonje om MVP KONSTRUKSJON AS

Mo i rana
Bytte gulv i leiligheten

Vi var kjempefornøyd med arbeidet, det tok 3 dager og endelig resultat ses veldig pent ut

Juni 2024
S

Szabolcs om Albu Aktiv AS

Snarøya
Legging av kjøkkenfliser ca. 2 kvadratmeter

Svært fornøyd.

Juni 2024
O

Oda om BYGGNORSK MUR & FLIS AS

Oslo
Legge nye fliser utendørs

Meget pålitelig, ryddig og godt utført arbeid

Juni 2024
C

Christian om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Drammen
Flisleggge backsplash kjøkken og vaskerom

Veldig kvalitetsorientert, kom med gode løsninger. Enkel kommunikasjon. Ingen ting å utsette, vil bruke igjen.

Juni 2024
K

Katarina om SMART HOLDING AS

Bekkestua
Fliselegging kjøkken

Bygg & Bad var veldig tilpasningsdyktig og dyktig. Flisleggingen ble akkurat slik jeg hadde ønsket og var perfekt utført!

Juni 2024
P

Petter Hansen om BYGG & BAD AS

Oslo
Flislegging vindfang

Flott arbeid

Juni 2024
C

Christin Øyan om BYGG & BAD AS

Oslo
Fliser i utvendig inngangsparti

De gjorde jobben, men de seg ikke helt ferdig.

Juni 2024
S

Sigmund om CT BYGG AS

Oslo
Legge fliseheller

Meget bra arbeid utført av bedriften. Kommunikasjonen underveis var også svært bra. Profesjonelt gjenomført. Kan absolutt anbefale Probygg Byleweski

Juni 2024
C

Carl om Probygg Bylewski

Nesøya
Legge flis

Veldig fornøyd med arbeidet, flinke, ryddige og bra sluttresultat

Juni 2024
L

Lene Marita om Drammen Mur & Flis AS

Drammen
Feste løse fliser og fikse luker i pipe

Ryddig og kjapt gjennomført fra A til Å.

Juni 2024
S

Svein Brovold om Parispeis AS

Oslo
Inngangs tram

Veldig fornøyd med arbeidet. Effektive og gjorde veldig bra rede for seg. Mvh, Nils

Juni 2024
N

Nils Uchida om Ljaic Bygg og Mur

Snarøya
Reparasjon av fliser som har løsnet ute

utførte jobben raskt og effektivt til avtalt tid og pris. Litt vanskelig med komunikkasjonen, men det gikk greit.

Juni 2024
B

Brit om URBANA FASADE AS

Fjerdingby
Ny fuger i dusjhjørne

Blom utførte jobben raskt og effektivt. Vi hadde god kommunikasjon underveis og jeg fikk en god pris. Veldig fornøyd.

Juni 2024
Ø

Øyvind om BLOM MUR OG BYGGSERVICE AS

Bergen
Fliser på bad og kjøkken

Meget pent utført flisarbeid: utskifting av ødelagte fliser på bad og fliser over kjøkkenbenk. Bad ble reparert etter norm med membran, pent fuge og silikonarbeid. Effektiv kommunikasjon og ryddighet.

Juni 2024
A

Ann-Cecilie om VIKEN MONTASJE AS

Ås
Hasteoppdrag flis på badegulv på Hitra

Jobben utført raskt til avtalt tid og pris.

Juni 2024
V

Vidar om DANIEL PLURA SNEKKERSERVICE AS

Trondheim
Legge kalibrert skiferflis på 13m2 støpt platting

Probygg Bylewski har hjulpet oss med legging av skiferflis på støpt platting. Arbeidet ble gjennomført nøyaktig, til avtalt tid. Vi opplevde dialogen underveis som svært god og anbefaler Bylewski til andre.

Juni 2024
K

Kristin om Probygg Bylewski

Oslo
Utbedring etter vannskade i kjellerstue

Jeg er veldig fornøyd med jobben Rør og Bygg AS har gjort for meg, de var effektive, veldig hjelpsomme og gjorde jobben som avtalt, og det godt innenfor avtalt tid. Kommunikasjon var svært enkelt, jeg fikk alltid tak i dem dersom jeg hadde spørsmål, og ble godt informert underveis. Vil ikke nøle med å bruke dem igjen til et annet prosjekt.

Juni 2024
H

Hanne om Rør og Bygg Entreprenør AS

Skedsmokorset
Fikse sprekk i fuge på badet (må dokumenteres i Boligmappa)

God prosess og kommunikasjon hele veien

Juni 2024
S

Sondre om URBANA FASADE AS

Oslo
Flislegging ca 3kvm i et kjøkken

Veldig bra utført jobb (flislegging på 2 kjøkkenvegger). Kom til avtalt tid og bra gjennomføring av jobben, i tillegg til kommunikasjon. Anbefales videre!

Juni 2024
S

Sebastien om Saym AS

Oslo
Befaring og flislegging bad

Alexandru var dyktig, effektiv og ga gode råd. Svarte raskt på alt av meldinger og ordnet membran, flislegging og installasjon av baderomsmøbler på kun syv dager. La godt til rette for at vi kunne bo i leiligheten mens arbeidet pågikk. Ryddet godt etter seg. Anbefales.

Juni 2024
J

Jonas Pandum om VIGH BYGG

Oslo
Skifte elastisk fuge bad

Raskt levert, pent resultat

Juni 2024
E

Eivind om CHRISTIANIA RØRLEGGERBEDRIFT AS

Hokksund
Flis legge vegg utendørs

Meget hyggelige og dyktige folk. De var enkle og holde dialogen med og svært hjelpsomme. Fantastisk kvalitet på arbeidet.

Juni 2024
G

Gøran om Ljaic Bygg og Mur

Vestfossen


Hvordan velge riktig flislegger?


 • Den enkleste måten å finne den rette flisleggeren, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante flisleggere på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Når du skal velge flislegger, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom flisleggeren sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på flisleggeren sin profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no. Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Mittanbud har en egen håndverkerkontrakt som du kan benytte. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike flisleggere som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med flisleggeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

 • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper håndverkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.Publisert 30. jan. 2023, 13:45

Oppdatert 03. juni 2024, 07:24

Hva koster en flislegger?

Gjennomsnittlig timespris (ink. MVA.) for flisleggere på Mittanbud er:

kr 620 - kr 850

Gjennomsnittlig totalpris for flislegging på Mittanbud er:

kr 37 000

Også for borettslag og sameier


Mittanbud kan hjelpe borettslag og sameier med å finne dyktige håndverkere for små og store prosjekter!


Les hvordan vi kan hjelpe borettslag og sameier her