På jakt etter flislegger i Tromsø?

Vi formidler dyktige flisleggere i Tromsø til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Tromsø?

Vi formidler dyktige flisleggere i Tromsø til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Tromsø

Fliselegging av badegulv

9007TROMSØ

Ifm med rehabilitering av bad ønsker vi anbud nytt gulv, derav membran, eventuell avretting, varmekabler og flislegging av baderomsgulv. Vi har ennå ikke plukket ut fliser, men det vil sannsynligvis bli 60x60 fliser. Det planlegges kabinett for dusjrom, samt vegghengt toalett. Gulv vil mest sannsynlig bli revet opp forut for arbeid, da dagens avløpssystem danner en forhøyning av gulv på ca. 25cm. Dette for å kunne senke gulv og få full takhøyde. Badet er på ca 5.2kvm.

Støping av drenerende dusjkar.

9016TROMSØ

Jeg skal bytte ut et dusjkabinett og ønsker spesialstøpt dusjkar som drenerer direkte i sluk. Ønskes flislagt. Ønsket mål er 100x100cm i et hjørne, så lav som mulig. Gulvet har ikke helling og det trengs mulig åpning til sluk i gulvnivå pga vaskemaskin i samme rom.

Flislegger Søkes for utskifting av fliser på gulv

9020TROMSDALEN

Vi etter en flislegger usom kan rette opp i noen gulvfliser på et bad - 4-6 m2 På selve hovedgulvet er det en "dell"/bøy ned midt på gulvet som må rettes opp i. Jobben består av demontering av eksisterende fliser, samt legge nye fliser på gulv. Gulvflisene legges plant.

Reparasjon av fliser og fug på bad/ vaskerom

9015TROMSØ

Ny fug mellom flisene og eventuelt noen nye fliser.

murer flislegger

9013TROMSØ

Jeg har ca. 20 -30 kvm. kvadratiske skifer-fliser i utvendig inngangsparti. Et par av flisene har løsnet, og de resterende har behov ny fuging. Dag Tromsø

Fliselegge bad ca5m2 Gulv og vegger

9016TROMSØ

Gammelt bad er revet , og det er klart for å avrette oppe på varmekabler. Smøre membran , og legge fliser på gulv og vegger

Siste evalueringer
Fuging i dusj

Jobben ble utført på en veldig god måte med et godt resultat.

Feb. 2022
G

Gry-Anette om DIDRIKSEN TØMREREN OG KONA

Tromsdalen
Fjerning av fliser fra spongulv

Hadde Rela Bygg inne for å ta opp noen fliser i gangen hos oss. Dette er to meget hyggelige og pålitelige karer som ikke ser mørkt på noe. Vel utført arbeid, og flinke til å informere underveis. Anbefales.

Jan. 2022
A

Anders om RELA BYGG AS

Tromsø
* Fortsatt ledig: Skifte dårlige fuger i dusjhjørne

Positiv erfaring fra start til slutt. Godt tilbud, hyggelige arbeidere som gjør det lille ekstra for at det skal bli godt resultat. Velger de gjerne igjen.

Mai 2021
S

Stine om Jenssen Bygg og Håndverk AS

Tromsø
Trenger murerarbeid til bad.

Maxibygg la membran og flisla badet mitt. Flott arbeid og bra pris også.

Feb. 2021
K

Karl Trygve om MAXIBYGG AS

Krokelvdalen
Helrenovering av bad og kjøkken

Veldig god kommunikasjon fra anbud til tilbud, gjennomføring, avslutning og etterfølging. Vi fikk tillid til TVRs sakkyndighet og vurderingsevne, og fikk mange gode råd om prosjektet såvel som andre forhold ved vort hus. Kontrakten hadde imøtesett forskjellige komplikasjoner, som kunne oppstå ved oppussing av bad og kjøkken i et gammelt hus. Dette gav klarhet for hvordan slikt skulle håndteres underveis. Godt design og god finish på baderummet, noen detaljer i kjøkkenet (montering) kunne kansje ha vert litt bedre. Vi er veldig fornøyd med TVR, og vil gjerne invitere dem til å utføre fremtidige oppgaver hos oss. Vi tøver ikke med at anbefale dem til andre. Mvh Kåre N. Nielsen, Tromsø

Juni 2020
K

Kåre Nolde om TROMSØ VÅTROM OG RENOVERING AS

Tromsø
Flislegge over kjøkkenbenk

Var tilgjengelig på mobil, kom til avtalt tid og gjorde en god jobb.

Mai 2020
I

Ingvild om NORMUR AS

Tromsø
Varmekabler og fliselegging yttergang

Vi fikk gjort legging av varmekabler og gulvfliser i yttergang. Arbeidet ble utført i henhold til avtale, og gjennomført innenfor det tidsrommet som var forespeilet. God kommunikasjon, punktlighet, effektivitet og kvalitet. Hyggelig og pålitelig håndverker vi ville valgt igjen ved behov.

April 2020
J

Julia Thuve om TROMS BYGGRENOVERING AS

Tromsø
Renovering av gang

Vi var strålende fornøyd med både kvaliteten på arbeidet og hvor rask prosessen var. Vi fikk booket en befaring, og firmaet kunne begynne med jobben allerede samme uken. Vi ble også veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Alt i alt en svært god opplevelse fra A-Å :) vi vil anbefale Nicu til alle som vurderer å få utført håndarbeid, og vi vil definitivt benytte firmaet igjen ved senere anledninger.

Des. 2019
I

Ingrid om NICU INVEST AS

Kvaløysletta
Fuging av fliser

Hyggelig og flinke folk, kan virkelig anbefales

Okt. 2019
V

Vibeke Holtermann om RENOVERING NORD AS

Tromsø
Oppussing liten yttergang/vindfang

Fint arbeid utført mens jeg var bortreist.

Sep. 2019
E

Eva om 4VEGGER AS

Tromsø
Flislegging

Effektiv og løsningsorientert.

Sep. 2019
U

Ulf om NICU INVEST AS

Krokelvdalen
Flislegging kjøkken

Bra. Tok lengre tid enn antatt men ble bra til slutt.

Mai 2019
L

Lene om JENSSEN HÅNDVERK AS

Tromsø