På jakt etter flislegger i Rygge?

Vi formidler dyktige flisleggere i Rygge til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Rygge?

Vi formidler dyktige flisleggere i Rygge til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Rygge

Altmuligmann

1580RYGGE

Jeg har en enebolig fra 1957 som det er et stort vedlikeholdsetterslep på. Over en lengre periode skal jeg bytte 8 vinduer, 5 innerdører, bordkledning på to av veggene, bygge en hybel som skal seksjoneres ut osv. osv. Du kan være alene eller et firma. Jeg ville foretrekke at vi diskuterte hver jobb og at det jobbes på timebasis slik at du /dere slipper å lage tilbud hele tiden. Det skal snekres, tømres, pigges flislegges, males osv. Et bra oppdrag for den rette mann eller firma.

nytt gulv bad

1580RYGGE

legge membrand, fliser og avrette inn nye varmekabler til bad hytte(3-4 m2). Gulvet leveres med ny spon og alt av nye rør lagt opp. Skal dusje på gulv. Adressen er Taskentangen

Renovasjon

1580RYGGE

Snekker stor del av huset innvendig. Bad flis.

Flislegging

1580RYGGE

En liten jobb. Flislegging over benk ca. 2-3 kvm. I Rygge, Østfold

Flislegging gulv + legge laminat 1 rom

1580RYGGE

Hei flislegging 2 stk gang og et kjøkken legges laminat

* Fortsatt ledig: Innbygging toalett

1580RYGGE

Har fått skiftet ut innebyggingstoalett pga lekkasje, og ønsker tilbud på innbygging og flislegging av dette, ref bilder. Flisene som er brukt på badet er CER-59/600 Cipreste 29,7x59,7 Branco Opaco størrelse M30x60 tykkelse 11,9 og ønsker samme fliser. Vil ha jobben utført snarlig. Evt samarbeid med rørlegger må også tas med i tilbudet.

Siste evalueringer
Helsparkle grovt betongtak 15M2, samt avrette og flislegge gulv 15M2

Jeg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Bra priser og flott resultat!

Des. 2017
R

Roy-Inge om BYGG OG RENOVERING MOSS

Rygge
Legge flis på baderom

Vi har valgt RV Bygg og Renhold bedrift til å legge fliser på 5m2 baderommet vårt og har blitt veldig fornøyde med valget. Rimas er en dyktig og god erfaring havende flislegger som utførte sin jobb raskt og i høy kvalitet. Han har kommet fram med profesionelle og nyttige anbebalinger. Pris for utførte jobben var ikke høy heller. Vi kan hjertelig anbefale RV Bygg og Renhold AS.

Feb. 2015
V

Vilma om RV BYGG OG RENHOLD AS

Rygge
Bygging av bad

Vi har hatt Mesterhåndtverkerne v/ Roy Arve Hovind hjemme hos oss flere ganger. 1. gangen svarte han på et arbeidsoppdrag vi la ut på Mitt anbud. Han ga oss en akseptabel pris, og ga et positivt første inntrykk. Han skulle lage bad i en gammel bod. Han sa 4 uker, og et par dager over 4 uker var alt ferdig. Rørlegger og elektriker ordnet Roy med. Han er en dyktig fagmann, og i tillegg en blid og hyggelig mann som også er lett å samarbeide med. Alt gikk greit for seg, og vi kan anbefale Roy på det varmeste. Senere har vi brukt det samme firma for å skifte tak på huset vårt. Vi fikk en pris – den stemte! Jobben ble raskt og meget bra gjort. Igjen merket vi at det var folk som visste hva de gjorde. Det er trygt for oss som ikke har kunnskap på dette feltet, og vite at vi har med folk å gjøre som vi kan stole på. Rett før jul kom Roy og Morten og skiftet 2 vinduer. Fort og ordentlig gjort!! Trenger vi en snekker til oppdrag i vårt hus ved en senere anledning, vet vi hvor vi skal ringe. Ingen tvil om det !!

Jan. 2015
R

Rolf om MESTERHANDTVERKERNE DA

Rygge
Helrenovering av bad ca 4,5 M2

En seriøs, rask og punktlig håndverker. Prisnivået er på det jevne, men du får hva du betaler for. Leverte raskere enn avtalt, og har kun brukt topp materialer. Veldig betryggende å bruke fra befaring til utføring av renoveringen av badet. Selv når ikke alt gikk som planlagt og problemer oppstod tok han ansvar og løste problemer. Meget god kommunikasjon gjennom hele jobben. Kan absolutt anbefales dersom du ønsker trygghet.

Nov. 2013
E

Eivind Aleksander om MITT BAD AS

Råde
Slamming av murstein/teglsteins-peis

En trivelig kar som var ærlig og samarbeidsvillig. Da vi ikke ble helt fornøyde med resultatet var han svært villig til å løse det og vi står fornøyde igjen med samarbeidet.

Sep. 2011
I

Ida om AT ALTMULIGMANNEN LTD.

Oslo