På jakt etter flislegger i Porsgrunn?

Vi formidler dyktige flisleggere i Porsgrunn til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Porsgrunn?

Vi formidler dyktige flisleggere i Porsgrunn til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Porsgrunn

Avretningsmasse, varmefolie, laminatgulv

3942PORSGRUNN

Fjerne gamle fliser og legge nytt gulv med varmefolie. Alle materialer er kjøpt inn og ligger lett tilgjengelig i garasjen. Trenger arbeidskraft med rett kompetanse.

Legge 3,3m2 flis på kjøkken

3940PORSGRUNN

Jobben går ut på å legge 3,3m2 flis (str 10x20cm) på nytt kjøkken, inkludert priming, kapping av flis, fuging, legge på silikon. Fliser, flislim og silikon er allerede kjøpt inn. Flisene sideforskyves en halv lengde mellom radene. Ønsker dette utført snarest mulig.

Flislegging 16 m2

3922PORSGRUNN

Ønsker tilbud på å flislegge oppholdsrom 16m2. Flis er 22,5 x 90cm

Våtpro, menbran, flis

3917PORSGRUNN

Hei, trenger en som kan støpe fall på 2 bad samtid 1 vaskerom. legge vetpro, menbran også flis på de 2 badene.

Install new tiles on steps / repair of some damaged tiles.

3933PORSGRUNN

The tiles on the steps at the entrance of the house are cracked and damaged and need replacing and resealing. Possible to install on top of existing tiles depending on your opinion / experience. The price should include all materials and install. Existing tiles are 30cm x 30cm and look like ardesia grigio or nero. Good quality installation so it lasts is important. There are other damaged tiles in the house that needs to be fixed also. Also possibilities to retile a bathroom.

Ønsker å legge flis på fasade

3912PORSGRUNN

Hei Jeg ønsker å legge fliser på fasaden og trappa. Vennligst se på bildene. Arbeidet er klart og alle flisene er kjøpt og venter på å bli montert. Jobben må sees! Vennligst ta kontakt med meg dersom du driver et seriøst firma. Mvh Benjamin

Siste evalueringer
Ett lite gulv skal flislegges

Rask og ryddig. Veldig flink og holdt avtaler.

Nov. 2021
J

Jostein om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Porsgrunn
Flislegging på kjøkken

Han gjorde det han lovte og leverte et godt resultat på flisleggingen. Kan anbefale han og absolutt vurdere å bruke han igjen en annen gang.

Sep. 2021
E

Erik om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Porsgrunn
Ny flis oppe på eksisterende flis i gang

De utførte oppgaven meget tilfredsstillende, og han som utførte oppdraget kom presis, jobbet uten stans til alt var ferdig. Utrolig nøyaktig flislegging, ikke noe hastverksarbeid, som muligens gjorde at jobben tok noe mer tid, men det var det absolutt verdt! Det var samsvar på antall timer jobbet og det som kom på regningen, så helt ryddig på det området også! Ville absolutt brukt de igjen!

Jan. 2021
V

Vigulf om REMIBYGG REMIGIJUS VAICIULIS

Brevik
Sette flis på kjøkkenveggen

Gjorde en kjempe bra jobb til en god pris

Mai 2020
M

Monika om GRENLAND FLIS & MUR AS

Porsgrunn
Mure og flislegge badromsgulv

Vi fikk murt/avrettet baderomsgulv og flislagt gulv og vegger. AR bygg utførte også snekkerabeid på vegger og laget kasse til vegghengt toalettI tillegg satte de inn et vindu. AR bygg utførte arbeidet raskt og effektivt. De delte også erfaring og kom med råd og veiledledning underveis i byggeprosessen. Arbeidet er kvalitetsmessig veldig bra utført . Vi har fått et flott bad til en veldig bra pris. Kommunikasjonen underveis har vært utmerket og vi bruker gjerne AR Bygg, Verbickas igjen

April 2020
H

Hanne om AR BYGG, VERBICKAS

Porsgrunn
Fliselegge vegg på kjøkken

Bra jobb! Resultatet ble fint.

Jan. 2020
R

Ronny om GRENLAND FLIS & MUR AS

Porsgrunn
Rette gulv og flislegging

Kjempefornøyd med arbeidet, påliteligheten og kommunikasjonen. Kommer til avtalt tid og gjør en strålende jobb. Badet ble så flott!

Des. 2019
K

Kristin om VDS FLIS & BYGGSERVICE SAID

Porsgrunn
Fliselegger

Rask på befaringen holder avtale. Effektiv og kvalitet arbeid . Anbefaler til andre

Des. 2019
B

Biljana om VDS FLIS & BYGGSERVICE SAID

Porsgrunn
Flislegging

Effektiv og pålitelig håndtering av oppdraget. Kom til avtalt tid og utførte godt håndverk. Meget fornøyd med resultatet.

Des. 2018
Y

Yngve om VDS FLIS & BYGGSERVICE SAID

Porsgrunn
Legge altaskifer.

Skien Stein og Bygg gjorde en flott jobb. Kom til tida og leverte til avtalt tid. Ryddighet med pris og holdt god kontakt underveis. Anbefales!!

Nov. 2018
F

Finn om SKIEN STEIN OG BYGG AS

Brevik
Baderom trenger oppgraderes

Profesjonell, ærlig og pålitelig, hardtarbeidende. Han forsøkte hele tida til å finne gode løsninger. Veldig tålmodig. Anbefales på det sterkeste.

Sep. 2018
D

Deling om VDS FLIS & BYGGSERVICE SAID

Porsgrunn
Totalrenovering av bad

Nå er de i gang på uke nr 3 her hos oss. vi ser forandring hver dag, de holder oss oppdatert med jevnlig kontakt, gjør en veldig god jobb og alt etter boka! Hyggelige arbeidsfolk som er nøye, service-innstilte, og en glede å ha i hus! De gir gode råd, tips og løsninger. Når vi skulle velge ut fliser og stod veldig usikre på butikken, dukket gutta opp for å hjelpe oss, PÅ EN LØRDAG!! Fantastisk service! Vi gleder oss til sluttresultatet! :-)

Juni 2018
A

Anniken Skilbred om GRENLAND RØRSERVICE AS

Porsgrunn