Flislegger - Aukra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Flislegger i Aukra
MURMESTER JOSTEIN KRAKELI
Bergsetvegen 2, 6430 Bud
4.8(8)

Siste evaluering

Pusse opp bad

"Effektiv og flink. Fint gjennomført arbeid både av fliser på bad og av puss på peismuren."

I

Irene

Molde, aug. 2017

Les flere evalueringer om MURMESTER JOSTEIN KRAKELI

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Membran og flis på bad

6480AUKRA

Ønsker pris på membran og flislegging av bad 2,1m x 3,5m med 60x60 flis. 1 stk slukrenne, 2 stk nisjer, flis inn vinduskarm (40x160cm). Alle utvendige hjørner ønskes gjæret 45° og fuget.

Toalett rom

6409MOLDE

Et lite rom som skal ordnes ferdig med toalett og vask. Grunnarbeidet er klargjort med røropplegg og murt gulv. Må få montert vask og vegghengt toalett, baderomsplater på vegg, sparkle og male takk, samt noe på gulvet (usikker på hva). Rommet er lite, ca. 2 kvm gulv og skråtak.

Støping og flislegging av baderomsgulv

6409MOLDE

Jeg ønsker å få støpt og flislagt et baderomsgulv med fliskant. Badet er ca 6.5 m2 og varmekabler er ferdig lagt på brannsikre Steni våtromsplater https://www.monter.no/interior/bad/vatromsplate/masterboard-vatromsplate-6x1200x600-mm/ Jeg kjøper inn Italgraniti stone mix, Quartzite grey 30*60 fliser. Hvor mange pakker på 1.44m2 trengs til gulv og fliskant? Hvor mye fugemasse trengs til badet?. Det jeg trenger er et godkjent støpt og flislagt baderomsgolv med tette rørgjennomføringer. Dessverre kommer noen vannrør og avløp opp av gulvet i stedet for skjult i vegg. Jeg har tenkt å montere fibo tresbo baderomsplater selv over fliskanten. Jeg ser på beskrivelsen at membranen skal gå minst 15 cm opp i fra gulv bak platene. Jeg har laget en ramme som kan smøres inn med membran (se bilder). Tomanns boligen er bygd i 2004 og badet er brukt som bod fram til nå.

Heksagon bak platetopp kjøkken

6409MOLDE

Hei, Vi skulle veldig gjerne hatt hjelp med å legge flis på veggen over platetopp på kjøkkenet. Vi bega oss ut på det vi trodde skulle bli en spennende og lærerik prosess her i kveld, men vi ga fort opp. noen som har mulighet å ta oppdraget, jo før jo bedre :)

* Fortsatt ledig: Flislegge entre/gang

6480AUKRA

Vi skulle ha fått hjelp til og fjerne flisene i gangen/entre for så og legge nye Gangen er ca 6 kvadrat.

* Fortsatt ledig: Legge fliser på 2 bad

6409MOLDE

Hei! Vi er i gang med å bygge hus nå, og ønsker gjerne et tilbud på flislegging av 2 bad. Flisene skal monteres på vegg og gulv og det er samlet sett ca. 80 kvm som skal legges. Vi står for innkjøp av fliser selv. Ta gjerne kontakt Mvh Eivind

Siste evalueringer
Flislegging av 2 bad

Har bare positivt å si om EB Komplettbygg. Han var utrolig effektiv, punktelig, rimelig, hyggelig og ikke minst gjorde han en kjempegod jobb. Vi var så fornøyde at han fikk legge baderomsplatene og støpe gulvene våre på 2 bad, et vaskerom og en gang. Kommer definitivt til å ta kontakt igjen om det er noe mer jeg trenger en håndverker til.

April 2015
v

veronica om EB KOMPLETTBYGG AS

Aukra
Flislegging gulv bad

Ok resultat, en del oppfølging underveis trengtes.

Mai 2013
M

Maria Bolstad om Mork Mur & Flis V/ Murmester Ebbe Mork

Molde

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud