Flislegger - Volda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Flislegger i Volda

RE GRUPPEN NORGE

Vi utfører små og store prosjekter knyttet til oppussing, og vi har våtromssertifikat.Våre kompetanseområder er:- Tømrerfaget; Gulv, vegger, tak, restaurering, tilbygg, og nybygg.- Muring- Maling- Flislegging

Se mer

Vinterhage

"Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble utført på oppussing av vinterhagen."
Å
Åshild
Volda, Jan. 2021
RE GRUPPEN NORGE

E. GJERDE MALERFIRMA AS

4.3 (13)

E.Gjerde malerfirma AS er eit malerfirma som driv med tradisjonell maling og flislegging. Vi har spesialisert oss på renovering av våtrom og her samarbeider vi med rørlegger og elektriker som også har lang erfaring med renovering av våtrom.Ellers tar vi på oss jobber med innvendig overflatebehandling av tak og vegger. Vi har det mest moderne utsyr innafor dette området i form av bokser til å fordele sparkelet i skjøtane etter at strimmelmaskina har lagt strimmelband. På flisleggingsområdet har vi vannsag for å skjære flis opptil 78cm. I tillegg har vi vatnkjølt hullsag til boring av hull opptil 12cm.Vi er sertifisert for våtromsarbeid; da arbeiderne har tatt Våtromssertifikat. I tillegg har vi Sentral godkjenning i tiltaksklasse 1 som gir deg som kunde garanti på arbeidet. Sjå forøvrig referanser på arbeid vi har gjort opp gjennom åra.

Se mer

Flislegging av ca 16m2 gang

"Jobben ble godt utført, til riktig tid og til avtalt pris. Anbefales !"
P
Per Bjørnar
Volda, Des. 2015
Siste registrerte jobber

Støp av 3 gulv ink bad

6102VOLDA

Hjelp til å støpe gulv med fall. Gang, vaskerom og bad. Underlag er sponplater med masterboard og varmekabler. Materiale ordner jeg selv, kan assistere med jobben. Må kunne vise til tidligere jobber med referanse.

Støping av badegulv og flislegging

6105VOLDA

Støpe og flislegge badegulv. Ca 15 kvm. Senveslagt tegning.

Flislegging bad

6103VOLDA

Flislegging av bad i volda. Oppstart mai

flislegging, murarbeider og membran

6102VOLDA

Ønsker tilbud på rehabilitering av bad. Har allerede avtale med rørlegger og elektrikker, men ønsker hjelp til murarbeider, membran og flislegging.

Flislegging av vegg på kjøkken

6102VOLDA

Jeg ønsker bistand til flislegging av vegg på kjøkken. Området som skal flislegges er omtrent 1,5 x 2,7 meter stort. Se bilde av veggen vedlagt. Flisene som skal legges er av typen metro størrelse 7,5 x 15, og skal være i ordinært mønster. Se lenken under: https://www.rightpricetiles.no/biselado-blanco-7-5x15?gclid=Cj0KCQjw8amWBhCYARIsADqZJoUU81BaixdhVwdO_lrz7s7YffE258rnmT8dUjsaBmCx2TrSdpnf-F8aAt_AEALw_wcB Jobben ønskes utført andre halvdel av september 2022. Jeg ønsker konkrete pristilbud på jobben.

* Fortsatt ledig: Renovering av dusjsone m/våtromsplater

6104VOLDA

Har hatt en fuktskade i dusjsone på bad i rekkehus. Plater/vegger er delvis revet. Må rive våtrom- og gipsplater, tørke og monteres på nytt. Jeg kan kjøpe alt av materialer, men ønsker hjelp til selve rivingen og oppbyggingen. Må gjøres 100% riktig og forskriftsmessig, så ute etter en person til jobben som har god erfaring. Det må også remonteres flisene som utgjør rammen til dusjnisjen.

Siste evalueringer
Nytt bad+ soverom

Gjorde en god jobb,hurtig og effektive.littt språk problem,men gjekk rimelig greit.Einaste minuse eg vil trekke fram er at dei rotet litt under arbeidet,men rydda greit opp etter seg til slutt:-)

Mars 2015
j

jon andre om Gedro Byggarbeid AS

Volda
Opppussing av hus fra 1991, 3 bad, sliping av parkett og legging av parkett

Badet er gjort bra, flott våtrom. Bra lagt parkett, måtelig fornøyd, litt dårlig malingarbeidet litt overflødig maling igjen. Veldig til å stole på og punktlige. Flinke til å svare på spørsmål.

Feb. 2015
G

Gunstein om HANSENS BYGGERI

Volda
Flislegging av altan

Kjapt og flott utført arbeid.

Okt. 2013
P

Per Bjørnar om OPPUSSING PLUSS AS

Volda

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.