På jakt etter flislegger i Kristiansund?

Vi formidler dyktige flisleggere i Kristiansund til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Kristiansund?

Vi formidler dyktige flisleggere i Kristiansund til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Kristiansund

Oppussing av leilighet

6510KRISTIANSUND N

Følgende arbeider skal gjøres - Rive opp gulv og legge nytt - Montere walls2paint og male - Montere lettvegg med dør - Sette inn 4 dører (inkl til lettvegg) - Malerarbeider og lister - Flislegging og demontering/montering av baderomsinteriør Gjennomføres i starten av juli.

Flislegg uteområde / Inngangsparti

6517KRISTIANSUND N

Hei, jeg ønsker pris på følgende jobb legg av uteflis ved inngangsparti. Pusse av Mur / male over

Flislegge på kjøkkenvegg og i gang

6512KRISTIANSUND N

Flislegge på vegg mellom benkeplate og overskap. - Veggen er 280.5cm lang og det er 67.5cm opp til overskapene (se bilde). Flislegge i gangen. - Gangen har litt ulike mål og forskjellige vinkler (se bilder). Alt forarbeid med å fjerne lister, laminat og gjøre klart for flislegging vil bli gjort selv. Fliser er kjøpt og det er 80x80 fliser som ligger klar. Vi har også kjøpt fugemasse som ligger klart.

Reparere sprekker i fug mellom flisene i dusj

6520FREI

Det er sprekker i fugen i dusjen mellom flisene som gjerne skulle vært reparert. Usikker hva som er beste fremgangsmåte her men man må sikkert fjerne all gammel fug mellom flisene og legge ny Fug.

Utbedring av trapp ute

6507KRISTIANSUND N

Utendørs trapp ønskes utbedret. Fikse/bytte fliser og sørge for at trappen holder seg. Har gått frostspreng i den. Er åpen for endre fra flis til f.eks betong, stein e.l. Ønsker utbedring som passer estetisk i tillegg til den beste økonomiske løsningen som er veldig viktig.

Flislegging kjøkken

6522FREI

Plater på kjøkkenvegg fra før. Har selv prøvd å legge nytt belegg utenpå uten pent resultat. Ønsker at dette fjernes og at det flislegges på nytt. 3kvm med flate.

Siste evalueringer
Utbedring av skader på kjøkkenvegg, samt mulig flislegging eller lignende

Kjapt, rimelig og fint!

Mars 2015
L

Line om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Fliselegging og støp av gulv på bad.

Bestillte fliselegging av et lite bad fra firmaet Andrei Burz. Fikk en god dialog med Andrei for hvordan vi ville ha jobben utført, og firmaet leverte en godt utført jobb til avtalt tid og pris. Kan anbefale dette firmaet til andre. Hermann Bersås

Okt. 2014
H

Hermann om BURZ BYGG AS

Oslo
Ombygging av bad og kjøkken , innvendig oppussing av hel bolig

Jacobsen Import og Service leverte jobben raskt og profesjonelt, og til en bra pris. Alle uforutsette som dukket opp underveis ble raskt og greit avklart, veldig enkel og god dialog, og ting ble som avtalt. Meget høy standard på utført arbeid! Anbefales !

Okt. 2014
T

Tore om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Frei
* Fortsatt ledig: Rennovering av kjøkken og bad i enebolig fra 1956 I KR SUND N.

R&V v/ M.Ferra har utført totalrennovering av leilighet på ca 70kvm til vår tilfredshet. Alle gulv, tak, vegger, kjøkken og bad er nytt, i tillegg til montering av garderobe og peisovn mm. Hans firma er pliktoppfyllende og serviceinnstilt. De holder avtaler og kommer når de sier det. De samarbeider med oppdragsgiver på alle plan og er svært imøtekommende. Noe mer erfaring på montering av kjøkken var ønskelig, men alt ble bra til slutt. God pris.

Mars 2014
D

Dag Ingvard om Ferra Vedlikehold

Kristiansund N
Flislegging av vindfang

Vi opplevde at firmaet utførte jobben på en utmerket måte som gjør at vi vil anbefale alle å bruke dette firmaet.

Mars 2014
H

Halvar om Ferra Vedlikehold

Kristiansund N
Flislegging kjøkken 7-8m2

Fliset kjøkkenvegg 7-8 m2. Lett å få kontakt, sjefen snakket greit norsk, arbeiderne kommuniserte greit på engelsk. Jobbet meget effektivt, kom til avtalt tid og gjorde seg helt ferdig. Regning kom i posten, og jobben ble gjort til avtalt pris. Alt i alt, en hyggelig erfaring. Anbefales.

Sep. 2013
R

Rolf Olav om AZA BYGG ALMANTAS ZAVISA

Kristiansund N
Flislegging hagestue

Noen misforståelser siden han bruker arbeidere som ikke snakker norsk

Juli 2013
E

Eirik om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Frei
Rehabilitering av bad

Har også vært behjelpelig med andre faggrupper som jeg hadde behov for, og har ordnet ut det som var nødvendig. Vil absolutt anbefale dette firmaet videre. Hilsen Strand

April 2013
R

Roger Andre om SILSET BYGG AS

Kristiansund N
Renovering av bad ca 9 m2

Flott utført arbeide, holdt seg til anbudet både på utførelse og pris, koordinerte med seriøse og flinke samarbeidspartnere. anbefales.

Mars 2012
M

Magne Øyvind om HUSTADGRUPPEN AS Avd. Gjemnes Rør

Frei
Oppussing av bad - Leilighet i Kristiansund

Vi fikk raskt anbud fra firmaet. Meget god dialog i planleggingsprosessen. Badet ble ferdig på i overkant av 4 uker - litt forsinket pga sykdom. Byggfirmaet kom med gode forslag til løsninger slik at et lite bad fikk god utnyttelse av plassen. Levering av elektrisk opplegg samt rørleggerarbeid ble også administrert via byggfirmaet, men egen dialog med disse under byggeperioden noe som var nyttig. Byggfirmaet anbefales til lignende jobber :)

Mars 2012
P

Per Karstein om BYGGFIRMA ØYSTEIN LARSEN

Smøla