På jakt etter flislegger i Trondheim?

Vi formidler dyktige flisleggere i Trondheim til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Trondheim?

Vi formidler dyktige flisleggere i Trondheim til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Trondheim

Pusse opp vaskerom og soverom, entre.

7078SAUPSTAD

Tapetsere/legge plater og legge flis på vaskerom, tapetsere to soverom, tapetsere gang. Henge opp skap på bad. Legge gulvbelegg på ett soverom.

Oppussing av vegg på bad/vaskerom

7056RANHEIM

Har et bad/vaskerom fra 2004. Ønsker hjelp med å fjerne nåværende tapet og montere flis eller baderomsplater. Rommet er 250x235cm. Usikker på hvordan veggen er konstruert, ønsker vurdering av dette.

Avretting og flislegging i yttergang og toalettrom

7038TRONDHEIM

Bilder av gang og toalettrom slik det er i dag: https://www.icloud.com/photos/#099QaAecl45X4YFTVxt_DXEJg Skal fjerne dagens flisgulv, og ønsker å få avrettet på nytt hvor det samtidig legges ned varmekabler. Etter avretting ønsker vi å få lagt allerede innkjøpte fliser som er 75x75, som deretter fuges (fug er også innkjøpt, men ikke fliselim etc). Totalt sett ca 8kvm, men på sikt skal også stuen pusses opp, og også her blir det nok behov for avrettingsarbeide. Ta kontakt dersom det trengs flere opplysninger!

Flislegge utendørs trapp

7049TRONDHEIM

Legge flis på en utendørs trapp, 5 trinn - frost og sklisikre trinn

Avrette og flislegge entré og toalettrom

7036TRONDHEIM

Avrette og flislegge entré og toalettrom på totalt 6,5 kvm. Se vedlagt bilde.

Flislegging, kjøkken

7018TRONDHEIM

Vi ønsker hjelp til å flislegge deler av kjøkkenet. Det er snakk om en flate på omlag 2,5-3 kvadratmeter (50cm høyde og ca 5m lengde) mellom benkeplate og overskap. 1/2 forbandt er ønsket. Flisene står klare. Link til flisene: https://www.norfloor.no/tbrick-eucalyptus-5-2x16 Flisdimensjoner: 5,2cm x 16cm. Ønsker fugebredde som på bildet. Ønsket fugefarge er lys grå (tilnærmet lik den på bildet). Vi har ikke utstyr eller andre materialer enn flisene. Gamle fliser er slått av. Noe gjenværende flislim på veggen (vanskelig å fjerne).

Siste evalueringer
Flislegging i gang

Vi trengte hjelp til riving av gammelt flislagt gulv (Ca. 20 m2) samt ny avretting og flislegging. Radoslaw startet arbeidet iht. avtale, tok på eget initiativ kontakt med elektriker engasjert av oss, og koordinerte arbeidet på en utmerket måte. Underveis i prosessen holdte han oss godt informert om neste steg, tok hensyn og passet på inventar i etasjen. Radoslaw byttet også fuger på badet vårt, uten å ta ekstra betalt for det. Vi har pusset opp store deler av huset de siste årene, og dette resultatet er jeg imponert over. Meget god kvalitet. Da jobben var ferdig vasket Radoslaw veggene i gangen. Dette har jeg aldri opplevd at har blitt gjort av en håndtverker hjemme hos oss.

Jan. 2024
S

Stian om Radoslaw Poniatowski

Ranheim
Bytte ødelagte fliser på badegulv

Kom til rett tid, god kommunikasjon og fin pris

Jan. 2024
K

Kristin om Tak Fasade Sviklis

Trondheim
Oppussing av gang

Vi er kjempefornøyd med arbeidet som ble utført! Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris! Løsningsorienterte, ryddige og veldig dyktige! Vi kan gi Tak Fasade Sviklis våre beste anbefalinger!

Jan. 2024
M

Malin om Tak Fasade Sviklis

Tiller
Riving av murvegger og diverse snekkerarbeider, malerarbeid og flislegging.

Effektivt gjennomføring, bra kvalitet og prisen👍

Jan. 2024
M

Marcin om Bob Snekkerservice AS

Trondheim
Nye fliser på badet?

Er så fornøyd med Multi Grunnmur. Jeg merket allerede på befaring at dette er et seriøst firma. De tok virkelig hensyn til mine ønsker og resultatet ble bedre enn hva jeg hadde sett for meg. Er også fornøyd med prisen på arbeidet. Kommer til å bruke firmaet igjen hvis det blir behov for det.

Jan. 2024
G

Gry Lisa om MULTI GRUNNMUR AS

Trondheim
Legge fugemasse i dusjhjørne

Flott jobb. Orndet fugemasse i dusjhjørnet. Veldig fornøyd med arbeid og kommunikasjon.

Des. 2023
E

Erik om Gaga bygg

Trondheim
Erstatte badekar med dusjvegg samt skifte dusjarmatur

Det var noen utfordringer knyttet til bestillinger/kommunikasjon underveis, men vi er godt fornøyd med sluttresultatet.

Des. 2023
T

Tonje S. om Hofstad VVS AS

Trondheim
Flislegging av kjøkken

Veldig fornøyd med jobben. Vi fikk flislagt vår kjøkkenvegg, og det gikk kjempefort med veldig pent resultat. Veldig hyggelig arbeidsfolk også

Des. 2023
M

Marte om AM-SERVICE AS

Klæbu
Legge fliser i gang

Meget dyktig og hyggelig flislegger. Løste problemer underveis på en veldig god måte. Kom til avtalt tid, var meget serviceinnstilt og var gunstig på pris. Anbefales på det sterkeste.

Des. 2023
J

Joacim om Komplett Bygg Trøndelag AS

Trondheim
Flislegging av gang (5m2)

Godt fornøyd med arbeidet som ble utført til avtalt pris. Noe misforståelse med kommunikasjon fra begge parter som ble håndtert profesjonelt og løst på en god måte takket være løsningsorienterte håndverkere. Kan anbefales!

Des. 2023
J

Johannes om Murmester V Lindgjerdet AS

Trondheim
Flislegging av liten gang

Meget bra levert oppdrag. Etter avtale og meget bra utført jobb. Anbefales.

Des. 2023
T

Terje om Maciej Tomasz Konieczny

Trondheim
Flislegge gulv bad 3 kvm

God kvalitet på arbeidet:)

Des. 2023
H

Hanna om KIM KOLSTAD AS

Trondheim