På jakt etter flislegger på Hamar?

Vi formidler dyktige flisleggere på Hamar til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger på Hamar?

Vi formidler dyktige flisleggere på Hamar til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging på Hamar

Liming/reparasjon av løse gulvfliser på butikkareale. Anslagsvis 100 kvm.

2316HAMAR

På et stort flislagt butikkareale har et betydelig antall fliser løsnet. Det er løse fliser på anslagsvis 100 kvm. Det er ikke mulig å skaffe nye like fliser. De som skal utbedre dette må ha bred erfaring fra denne type arbeid. Rehabilitering etc. Befaring må til. Ønsker primært tilbud fra bedrifter i Innlandet.

Lettere oppussing av kjøkken

2315HAMAR

Søker etter håndverker til å utføre lettere oppussing av kjøkkenenet vårt. Arbeidet vil bestå av følgende: - Demontere overskap, og kutte/montere hyller. - Ta ned gamle fliser og montere nye. - Kutte og montere ny benkeplate. - Kutte ned en "bardisk" lettvegg så den kommer i høyde med benkeplate. Ønsker gjerne en kjapp befaring, hvor du kan komme med innpill om hva som burde gjøres, og hva vi må bestille. Nåværende kjøkkeninnredning er fra Monter.

Flislegge bad

2321HAMAR

6m2 Gulv, sokkelfliser og fliser i dusjsonen/dusjhjørne. Membran.

Noen fliser, fuging og silikon

2316HAMAR

trenger hjelp med fliser på en dokasse, samt fuging av badet m/ silikon i hjørner. Skal ha taklister så ingen fug mellom vegg/tak. Flisene på vegger og gulv ellers er lagt av fagperson. Haster. Anslår 8-10 timer arbeid.

Løse fliser på uteplass

2323INGEBERG

En del fliser på uteplass har løsnet, mulig allle må legges på nytt. Flisene skal gjenbrukes, da de er hele. Kantlist rundt må også festes.

Flislegge bad

2318HAMAR

Det skal fjerne gamle fliser å legges nye.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Fjerne kjøkkenfliser og gjøre klart til maling

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Kommunikasjonen var uproblematisk og jeg opplevde at alle avtaler ble holdt. Gir mine beste anbefalinger.

Des. 2021
R

Ragnhild om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
Flislegge gang

Michal var ryddig, nøye og lett å kommunisere med når vi skulle pusse opp gangen. Han kom med gode råd underveis, og vi ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet (flislegging, gips, sparkling og maling).

Nov. 2021
M

Mats Larsen om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
Flislegging av gulv i innebod

For en fornøyelse. Dette firmaet kan jeg virkelig anbefale. Alt fungerte; Michal kom på befaring, informerte om tidspunkter og pris. Fulgte opp med å komme til avtalte tider, meget god kvalitet på arbeidet og en fin pris.

Sep. 2021
G

Gunn om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
* Fortsatt ledig: Fliser over kjøkkenbenk

Bedriften la flis på vegg over kjøkkenbenk. Serviceinnstilt, hyggelig og godt utført arbeide. Basert på mine erfaringer kan jeg absolutt anbefale A-Å Bygg og Elektro AS.

Juli 2021
A

Aleksander om A-Å BYGG OG ELEKTRO AS

Hamar
Ombygging av rom ca 3,75x ca 4 m til to rom

Er fornøyd med både kvalitet, kommunikasjon, koordinering mellom de ulike fagfolkene som skulle inn og råd og veiledning om valg underveis. Ingen overraskelser på fakturaen. Vil definitivt bruke dem igjen.

Juli 2021
c

camilla om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Hamar
Flislegge over kjøkkenbenk

Sjelden treffer man så hyggelige og flinke folk som Michal. Løste alt på en glimrende måte. Topp score på alle områder, også på personlighet og serviceinnstilling. Bruker du Michal blir du GARANTERT ikke skuffet👍

Mai 2021
T

Torkel om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
Flislegging gang og vaskerom

Mgartdekor skiftet ut terrassen-både underkonstruksjon og terrassebord og vi er kjempefornøyde med jobben som ble gjort. Veldig god kvalitet på arbeidet og kommunikasjon underveis. Hadde noen ekstraønsker som de fant veldig gode løsninger for. De er pålitelige og effetive. Gjerne igjen.

Mai 2021
S

Stephan om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

ELVERUM
Oljing av heltre benkeplate på kjøkken + silikon mot vegg

Godt fornøyd med jobben han gjorde med å olje benkeplatene våre.

Mai 2021
E

Eirin om AICHA MALER SERVICE

Hamar
Legge fliser i gang og toalett, 19 kvm

Vi anbefaler på det sterkeste Michael. Han er kjempeflink. Holder avtaler. Rydder. Han gjennomførte jobben perfekt. Vi avtalte fastpris, hvor vi holdt flisene, mens Michal ordnet resten. Så er han meget hyggelig.

April 2021
H

Hans Jørgen om MGARTDEKOR MICHAL GLAZEWSKI

Hamar
Varmekabler/-folie i gulv

Kom, så, gjorde det de skulle til avtalt pris. Fornøyd!

April 2021
T

Tore Flø om BRAVIDA NORGE AS AVD HAMAR ELEKTRO

Hamar
Bygge spilevegg, male en pipe og legge litt flis

Vil gjerne bruke Klevens småarbe igjen.

Feb. 2021
H

Hanne Sofie om KLEVENS SMÅARBE

Hamar
* Fortsatt ledig: Legging av flis i en 4 kvadratmeters gang

Anbefaler S. H. Vedde! Veldig dyktig, og hjalp meg med å legge natursteinsflis på skrå i gangen. Resultatet ble kjempebra! God på kommunikasjon og utførte jobben til avtalt tid. Takk for et fint samarbeid!

Feb. 2021
K

Kristian Karset om S. H. VEDDE

Hamar