På jakt etter flislegger på Randaberg?

Vi formidler dyktige flisleggere på Randaberg til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger på Randaberg?

Vi formidler dyktige flisleggere på Randaberg til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging på Randaberg

Avretting / fliser på gulv våtrom 6,6m2

4072RANDABERG

Eldre baderom med betonggulv. På gulvet er det et sluk (plast med klemring / skruer) og et avløp 110mm til toalett. Nederste rad med veggflis er fjernet, membran uskadet i dusjsonen. Avrette gulv (ca 1-1,5cm). Anlegge dusjnisje. Membran. Fliser på hovedgulv (f.eks 30x30,60x60). Mindre fliser i dusjnisje (f.eks 5x5). Fliser nederste rad vegg (30x60). Gulvet er 2m x 3,3m - 6,6m2.

Skifte fliser i utetrapper

4070RANDABERG

Vi ønsker å skifte fliser i utetrapp ved hoveddør og kjellertrapp. De vi har idag er fulle av kalk og er begynt å få sprekker. Ønsker pristilbud både med og uten fjerning av dagens fliser (at vi fjerner selv). Trenger også å vite når dette kan bli utført.

Flislegger

4072RANDABERG

Ønsker pris på flislegging på bad. Gulv og en vegg med nisje + dusj. Alt vil være tilrettelagt før flislegging. 2 × 3,5 m gulvflate.

Fliselegging vegger bad + Fuktisolering av dusjsone

4073RANDABERG

Flislegging av baderomsvegger Fuktisolering/membran, vegger i dusjsone. Badet har vinyl på gulvet

Memebran og flislegging av vaskerom

4072RANDABERG

Memebran og flislegging av vaskerom på 8,5m2 (2,5m*3,4m). Det er nettopp lagt avretningsmasse over hele gulvet og det vil bli slipt ned et fall til sluk. Vi kjøper inn 60 *60 fliser

Fliselegging

4072RANDABERG

Fliselegging på grovkjøkken, over vask område

Siste evalueringer
Fliselegge bad

Damian fra Murator utførte et meget godt arbeid. Uventede utfordringer tok han på strak arm og utførte meget profesjonelt. Han jobbet raskt og resultatet ble både meget pent og svært nøyaktig. Murator gjorde absolutt alt vi forventet og til en rimeligere pris enn de andre som ga tilbud. Vi er meget godt fornøyd.

Jan. 2018
N

Nils om MURATOR MUR & FLIS AS

Randaberg
Legging av skifer i inngangsparti

Her er det bare å bestille arbeid. CCD kom på tiden, utførte topp faglig arbeid med å legge skifer i inngangsparti med trapp. Anbefales.

Sep. 2017
E

Erik om CCD EIENDOMSTJENESTER AS

Randaberg
Skifte ut fliser på gulv i entré

Jobben ble ok utført. Meget dårlig rengjøring etterpå, fikk litt avslag i prisen.

Feb. 2016
B

Bjarte om ALT I Jobb Arvid Haarr

Randaberg
Flislegging mellom over- og underskap på et kjøkken

Flinke håndverkere til rimelig pris. Godt arbeid tok avtalt pris. Rask levering.

Des. 2015
T

Tore Sande om PK BYGGEFIRMA

RANDABERG
Nytt bad membran og flis.

Har ikke peiling på baderom og membran. Måtte passe på til enhver tid. Dårlig finish. Tar ikke telefonen og kommer ikke til avtalte tider. Ga dem et ultimatum, da truet de meg med og knuse badet.

Des. 2015
S

Ståle om ALIYONA RENHOLDSERVICE OGNYAN NEDELCHEV MARINOV

Randaberg
Fliselegging

Ankom til avtalt tid.Arbeidet ble utført raskt og profesjonellt.Resultatet meget bra. Hyggelige folk som jeg anbefaler på det sterkeste å bruke.

Okt. 2015
u

ulf om JAN OLOF JANSSON

Hommersåk
Legging av ca 90 kvm gulv

Jobben ble gjort raskt og billig, ikke minst utrolig hyggelige folk!

April 2015
F

Fredrik om ALP NORGE AS

Randaberg
Flislegging av bad

Solo Bygg AS utførte flislegging av et baderom for meg. Dette ble perfekt utført av Marius. Byggelederen Sam var alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål underveis. Oppdraget ble gjennomført "spot on" på timeestimatet. Planleggingen var perfekt, og jeg fikk godkjenne denne før arbeidet startet. Symmetri langs alle akser. Samme flisbredde ved avslutninger mot vegg og tak, og mot vegg og vegg. Fugebredde på kun 2 mm og fliser på 30x60 cm på veggene krevde stor nøyaktighet i arbeidet. Resultatet ble perfekt. Resultatet ble det samme for flere utvendige hjørner. Disse ble gjæret 45 grader. Hyllenisje på vegg ble også utsøkt utført, med speil i bunnen. Jeg kan gi Solo Bygg AS mine beste anbefalinger, og stiller med glede opp som referanse om ønskelig. For meg var kvalitet det viktigste for dette arbeidet, og det fikk jeg hos Solo Bygg AS. Sigurd Førsund

Mars 2015
S

Sigurd om SOLO BYGG AS

Randaberg
Fuging / Rehabilitering på 2 våtrom

Jeg er meget godt fornøyd fra første kontakt til arbeidet var utført. Jeg har ingen problemer med å anbefale dette firmaet.

Juni 2014
U

UNKNOWN om Keramikk & Flis AS

Randaberg
Flislegging av 2 rom a 8 kvm

Veldig fornøyd med utført arbeid og kan gi de beste anbefalinger videre. Avtalte fast pris på forhånd og alt det ble levert til avtalt tid. Vil også gi en ekstra honnør for hvordan det ble ryddet etter seg.

Feb. 2014
K

Kjell Sigve om Murerservice Kai Walde

Randaberg
Skiferlegging uteområde

Flott utført arbeid, til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste.

Juni 2013
A

Amela om MURATOR MUR & FLIS AS

Randaberg
Oppussing av 2stk baderom

I would personnally like to thank Helge Kverme and his team . They completed 2 total bathroom renovations within the budget and on time. The craftmanship with the tiles, electrical and plumbing is very impressive. The team worked hard each day without any delays in a productive manner. I would definately recommend this firm to anyone I knew, as a matter of fact, I did earlier and they are doing a renovation for a friend of mine. Good job !!!

Juni 2013
F

Frank om KVERME RØR AS

Randaberg