På jakt etter flislegger på Stange?

Vi formidler dyktige flisleggere på Stange til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger på Stange?

Vi formidler dyktige flisleggere på Stange til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging på Stange

gulvavretting, membran og fliser

2335STANGE

Pusser opp badet, må få avrettet gulvet(en slukrenne ved veggen) smørt membran og flislagt gulvet. Badet er ca 9 kmv. Rommet er ca 3x3m med tak høyde på 235cm

Har fuktmerker i et hjerne i kjelleren. Trenger å vite hva dette er og hvordan kan man fikse dette.

2312OTTESTAD

Hei, Vi kjøpte hus med tørr kjelleren men i et hjerne hvor var vaske og oppvaskmaskin oppdaget vi fuktmerker. Vi tenker å lagge der vaskerom med flis osv men først må vi fikse dette. Mulig at det er fuktighet fra ute. Trenger noen som vil fikse det og gi oss tilbud med beskrevet løsning.

Flislegging rundt peis og pipeløp

2312OTTESTAD

Det skal legges fliser to ulike steder og med to ulike flistyper: 1) Rundt klebersteinspeis. Bilde vedlagt. Overflate ca 2 kvm. Flisene er 2,5x2,5 cm store og skal helst legges i "rutemønster", altså med spissene opp og ned. Legger ved type flis: https://www.cesiceramica.it/tile.php?idp=238&lp=20x20+ZIRCONE 2) Flis på pipeløp som strekker seg over to etasjer. Bilder vedlagt. Overflate 6,8 kvm. Flisene som skal brukes er: https://www.ulfven.no/produkt/64295872/bejmat-deep-red-14x4-5x1-8-cm

Støping av gulv og flislegging

2312OTTESTAD

10 m2 gulvflate. Nedsenket dusjnisje med rennesluk. Ett vanlig sluk. Fire innvendige hjørner og ett utvendig. Ett vindu på 120x120 cm - flis i utforing. Listefritt mot tak. Gulvvarmerør. Spon undergulv. Finer og typ Modenaplater på vegger. Skisse på rom kan evt sendes. Tenkt 60x60 flis på vegger og gulv. Ønsker komplett pris på arbeid og materiell med unntak av fliser.

Legge fliser og installere dusjtoalett

2338ESPA

Hei. Jeg søker etter håndverkere som har fagbrev og kan montere lekasjesikret innbyggingssisterne. Sikringskapet er gammelt og går på patroner. Trenger ny med automatsikringer og eget kurs til dusjtoalett. Jeg har kjøpt inn egne fliser og varmekabelmatte til gulv som må legges inn. Ønsker også dimmer lys. Jeg kjøper inn dusjtoalett og eventuelt innbyggingssisterne som passer Bredde på badet gulv: ca 92 cm Lengde gulv ca 204 cm Høyde: høyde 241 cm

Need to put new laminating tiles and might to change area

2335STANGE

Might need to check the basement area and fix some minor renovations bathroom tiles needed to be changed and install new ones

Siste evalueringer
Flislegging kjøkken

Anbefales på det høyeste! Joakim var profesjonell og punktlig. Jobben ble utført akkurat som avtalt og til prisen vi diskuterte. Bare godord å si om arbeidet fra Murer Joakim Johansen AS!

April 2020
T

Trygve om MURER JOAKIM JOHANSEN AS

Ottestad
Flislegging over kjøkkenbenk - 6-7 kvm

Pålitelig og effektiv

Mars 2019
M

Marit Helene om MURER JOAKIM JOHANSEN AS

Ottestad
Flislegging

Raskt og profesjonelt utført fliselegging. Anbefales!

April 2018
M

Mindaugas om ATLAS BYGG AS

Ottestad
* Fortsatt ledig: Ordne fliser på kjøkken

Dette var bra. Kjempe fornøyd med sluttresultatet. Ryddig og ordentlig!

Juni 2017
A

Adil om BYE NATURSTEIN OG FLIS

Ottestad
Flytsparkling og flislegging

Jeg ønsket varmekabler og fliser i garasjen. Jeg valgte 60x60 fliser som er utfordrende å legge i en garasje. Resultatet ble perfekt. Jobben ble gjort til avtalt tid. De ryddet pent opp etter seg. Anbefales.

April 2017
R

Roger Andre om PROCON GJØVIK AS

Ottestad
Oppussig av bad ca 5kvm

Mo-Lu og Ing.Knut Olsen AS møtte opp med både snekker og rørlegger på befaring. Hyggelige folk som var interessert, å kom med gode forslag. Fikk raskt pristilbud, å var veldig trygg på at de var seriøse. Det var en pris jeg var fornøyd med, å bonus at de fikk ferdig jobben på under 3 uker.Gir de min beste anbefaling.

Feb. 2017
C

Carina Andersen om Ing. Knut Olsen AS

Ottestad
Skifte fliser

Kjempejobb, dyktig utført. Veldig kjappe til å svare , og begynte morgenen etter. Kan absolutt anbefales.

Des. 2016
S

Stig Bj. om HEDMARK BYGG AS

Ingeberg
Sparkling og flislegging av badegulv ca 8 kvadratmeter

Vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort med avretting og flislegging av baderomsgulv. Joakim var effektiv, gjorde det han sa han skulle gjøre og kom til avtalt tid. Da arbeidet var ferdig fikk vi dokumentasjon uoppfordret.

Feb. 2016
V

Vibeke om MURER JOAKIM JOHANSEN AS

Ottestad
Rehabilitering av pipe

Tor Ivar gjorde en god jobb utifra avtalen vi hadde. Han rehabiliterte pipa med stålrør, monterte ovnen inn å satt på en pipehatt. Alt ble gjort på en bra måte. Han holdt de avtalene vi hadde i forhold til tid og pris. Anbefales.

Mai 2015
T

Tor Egil om NERGAARD MUR OG FLIS

Stange
Renovering av bad.

Gjorde jobben til avtalt pris og tid på badet våres. Vi fikk tildelt en veldig hyggelig snekker, dette var en effektiv og flink mann. Kan anbefale Anders Mostue Eiendom AS. Stiller gjerne som referanse for dette firmaet. Thomas, Vikaveien 36

Des. 2014
T

Thomas Formo om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Ottestad
Oppussing av bad.

Dyktige fagfolk innen alle grupper som var både hyggelige og pålitlige, gjorde helrennoveringen av badet til en positiv opplevelse. Kommunikasjonen og sammarbeidet underveis fungerte veldig bra. Anbefales!

Nov. 2014
U

UNKNOWN om HAMAR FLIS OG BAD AS

Ottestad
Bad med alt som skal til

Meget bra. Utførte alt som avtalt. Og veldig fleksible i forhold til endringer underveis. Disse tar seg også av alt det praktiske og involverer andre som trengs (eklektrikkere, murere, rørleggere osv) Kan anbefales på det varmeste.

Nov. 2014
A

Alexander om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Ottestad