På jakt etter flislegger i Enebakk?

Vi formidler dyktige flisleggere i Enebakk til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Enebakk?

Vi formidler dyktige flisleggere i Enebakk til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Enebakk

Flislegging/ Tiler

1911FLATEBY

I am looking for an experienced tiler, in order to collaborate for future projects. It is important to have previous work experience from total rehabilitation of bathrooms.

Bytte fliser gulv dusj

1911FLATEBY

Som vist på bildene

Flislegging 2 bad.

1914YTRE ENEBAKK

2 stk bad skal flislegges (fullføres) Bad nr 1. Her er membran ferdig påført og det er flislagt ferdig ca 1 vegg. (utført av profesjonelle) Skal monteres 60 x 60 flis overalt. 2 nisjer i vegg skal flislegges. Alt skal fuges og silikoneres til slutt. Bad nr 2. Membran må påføres gulv og vegg. Skal flislegges med 60 x 60 flis. Muligens mindre flis på gulv i dusj. Fuges og silikonenes. Alt av materialer er innkjøpt og ligger klart rett utenfor gjeldende rom. Ønsker fastpris på arbeidet. Befaring før tilbud. Oppstart snarest mulig etter enighet.

Flislegging av bad 10 m2

1914YTRE ENEBAKK

Flislegging av bad 10 m2 - trenger pris. fliser 60x60

Flislegging kjøkken

1914YTRE ENEBAKK

Hei, Ønsker befaring og tilbud for flislegge gulv på kjøkken. Totalt ca 13 kvm. Fliser kjøper jeg selv men trenger tilbud inkludert eventuelt andre materialer og arbeid. Ønsker befaring så snart som mulig. Jeg er tilgjengelig både dag og ettermiddag/kveld.

Flislegging av vegg mellom kjøkkenplate og kjøkkenskap

1911FLATEBY

Flislegge vegg mellom kjøkkenplate og overskap på kjøkken 60 cm brede og lange marmorfliser er kjøpt inn.

Siste evalueringer
Baderomsgulv med varmekabler.

Legging av sveiset membran på bad. Alt utført til avtalt pris og tid.

April 2016
A

Arild om FAZZ ROBERT SIKORA

Flateby
Avretting og legging av beleggstein

Helt greit

Nov. 2015
P

Peder Skytte om IJ Vedlikehold Fasade

Flateby
2 bad som ønskes renovert

Veldig bra pris! Endel slurv underveis, men alt ble rettet opp! Hyggelig kontaktperson (Michal Fomin). Tok lang tid (5-6 uker pr bad). Godt inntrykk med kontrakter, papirarbeid og kontroller. Totalt sett er vi fornøyd, men man må ha tålmodighet.

Aug. 2015
M

Morten om BYGG-HANDEL-RENHOLD KARAS

Ytre enebakk
pussing av peismur på hytte og legging av ny stein i peisen - murer

Pusset opp en gammel peis på hytte, som jeg ikke trodde hadde noe mer å gi, men den ble frisk og pen og se på etter at Patrick la nye stein i peisen, og skifer langs med gulvet. Murpussen satt som støpt :-)) på peismuren og det er bare å male den hvit nå for meg. Godt fornøyd med jobben :-)

Aug. 2015
I

Irene om PATRICK W. HALL, TAKSTMANN

Ytre enebakk
Totalrenovering av bad

Gjorde en flott jobb med badet vårt! Ryddet ordentlig etter seg og var blide og hyggelige. Med et så stort prosjekt så er det alltid ting som ikke går helt som planlagt men dette løste kontoret og arbeiderne på en utmerket måte!! Leverte alt materiell i henhold til kontrakt og avtalt pris. God kvalitet! Kan varmt anbefale disse videre.

Feb. 2015
H

Hege om DYKTIGHANDVERKER AS

Flateby
Stein/flislegging 60kvm terrasse og etablere vinterhage i glass/tegl

Pris ble iht. kontrakt og arbeid utført som forventet hvor alle aktiviteter ble ferdigstilt. Snekkerarbeid ble utført av underleverandør. Avtalt sluttdato ble ikke overholdt. Dette skyldes i stor grad at bedriften bestilte vinduer sent, samt vesentlig endret leveringstid fra vindusprodusent. Bedriften bør heretter sørge for å bestille alle materialer så snart kontrakt er signert. Vil anbefale bedriften for lignende oppgaver.

Des. 2014
P

Per Åge om MURMESTERFIRMA KJELGÅRD & WIIK AS

Ytre enebakk
Flisleggning.

Vi er meget godt fornøyd med Tor. Han har flislagt og ferdigstilt et stort vaskerom og et bad som avtalt, og jobben gjort til vår tilfredsstillelse med bilder som dokumentasjon.. Hyggelig, til og stole på,behjelpelig, gir gode råd,effektiv. ANBEFALLES..

April 2013
V

Vivi om VERDIER BYGG

Ytre enebakk
Flislegging over kjøkkenbenker,Ytre Enebakk

Totalutføring av utereal. Vi valgte i utgangspunktet RV Bygg og Renhold Galdikas her på mittanbud.no. til en liten jobb, flislegging over kjøkkenbenker. Der stemte alle anmeldelsene. RV.. påtok seg deretter full ferdiggjøring av hus utvendig og tomten vår, i samarbeid med annet firma. Dette er profesjonelle fagfolk!! Vi har ikke en eneste innvending eller irritasjon over disse mennene. Resultatet er supert!! Anbefales på det varmeste!!

Juni 2012
T

Tone om RV BYGG OG RENHOLD AS

Ytre enebakk
Varmekabler og flislegging i gang

Prinsdal VVS gjorde en meget bra jobb. Første møtet var ved befaring, og de gjorde en grundig jobb - og hørte på mine ønsker, og anbefalte produkter og utførelse som passet helt perfekt. Underveis i prosessen ble jeg involvert og kontaktet så alt ble som jeg ville ha det. Spesielt fliseleggeren var flink til å sjekke med meg hvordan flisene skulle legges (mønster). Skulle jeg trenge lignende tjenester igjen, kommer jeg til å benytte meg av Prinsdal VVS. Godt utført håndverk til en god pris!

Sep. 2011
R

Rune om Prinsdal VVS Richard Jonas

Flateby