På jakt etter flislegger i Løten?

Vi formidler dyktige flisleggere i Løten til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Løten?

Vi formidler dyktige flisleggere i Løten til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Løten

Murermester søkes til reparasjon av skiferfliser på betongterrasse

2340LØTEN

‘Skifer’-fliser på del av betongterrasse skadet og ødelagt ved påkjørsel av postbilen. Trenger fagperson for et prisoverslag på reparasjon i første omgang, til forsikringsselskapet Trenger også hjelp av fagperson til selve reparasjonen

Legge fliser på bad

2340LØTEN

Jeg skulle hatt hjelp med å legge flytende membran og mosaikkfliser på en stripe på vegg og gulv på badet. Det er tatt ned et dusjhjørne og satt inn dusjkabinett. Når dusjhjørne ble fjernet ble det en stripe uten fliser igjen. Ca 10 cm bred og 2m på vegg og ca 10 cm og 90 cm på gulvet. Trenger hjelp til å få til en ryddig og fin løsning. /Birgitte

Fullføre oppussings huset mitt.

2340LØTEN

1.2 SNEKKERARBEIDER Følgende arbeider er medregnet; 1. etasje - Avretting av gulv - Legging av laminatgulv - Montering av vindukarmer - Montering av dørkarmer - Montering av fotlister - Etablere hull for ventilasjon på kjøkken Vi skal også avklare to forhold: 1. med kommunen, om balkongdør og vindu kan tettes, eller om vi må åpne disse slik de opprinnelig var. 2. avklare tiltak mot brann/peis og bæring. 3. Byggherre vil motta en rapport fra oss om hvordan dette skal løses, med en opsjonspris for utførelse. 2. etasje - Soverom, kontor, gang o Etablere vegg mellom soverom o Etablere himling over bad o Lekte ut vegger og tak, klargjøring for elektriker o Montere resterende gulvplater o Gulv avretting o Montering av gips o Montering av gulv o Montering av karmer, dører og lister - Bad o Oppbygning av baderom, med våtromsplater, membran, støp med korrekt fall mot sluk. o Flislegging av baderom ▪ Maksimalt 60*60 fliser på gulv ▪ 1,2 cm nedsenk i dusjsone o Montering av baderomsmøbler 1.3 RYDDING OG AVFALLSHÅNTERING Det står en stor mengde avfall foran boligen. - Vi bestiller containere, fyller disse og får kjørt vekk avfallet. - Vi rydder jevnlig under arbeidet og holder byggeplassen ren.

Trenger en flislegger

2340LØTEN

Jeg trenger en person som har veldig god erfaring for å gjøre denne jobben.

Legge fliser og membran

2340LØTEN

10 kvm bad firkantet membran og fliser.

* Fortsatt ledig: Flislegging terrasse

2345ÅDALSBRUK

Trenger å legge nye fliser på terrassen da de gamle har løsnet

Siste evalueringer
skifte utekran inn til rør inne.

Litt somlete. Men fikk jobben gjort til en hyggelig pris. Kan trygt anbefales videre.

Sep. 2015
R

Ronny om EMIL ENGEN

Ådalsbruk
nytt bad

Det ble gjort en god jobb.

Juli 2014
K

Kari om ELVERUM BYGG OG SERVICETJENESTER AS

Løten
Totalrenovering av bad

Stilte med 3 av fire håndtverkere på befaring, og utarbeidet et godt pristilbud i forhold til de andre som var her. Rundt 60.000,- lavere! Startet prosjektet raskt, og var svært effektive i starten. Følte det manglet en del kommunikasjon underveis, både mellom de enkelte og ut til oss som kunder. Vi måtte be om sluttbefaring. Gjenoppretting av noen få mangler har tatt lang tid. Likevel: Fornøyd med sluttresultat og pris :)

Mars 2014
A

Aina Elle om Ing. Knut Olsen AS

Ådalsbruk
Anbud på innvendig oppussing

Mo-Lu Bygg & Interiør AS har stått for snekkerarbeidet og koordineringen av andre håndverkertjenester som elektriker (KB Elektro AS) og rørlegger-/murerarbeid - herunder flislegging (Ing Knut Olsen AS). Alle bedrifter har levert tjenester av meget god kvalitet, og MO-Lu Bygg & Interiør har framstått som en seriøs bedrift både i forhold til kvalitet på utførte arbeider og meget god informasjon/service/oppfølging fra daglig leder løpende under restaurering-/renovasjonsarbeidet.

Sep. 2011
S

Svein om Mo-Lu Bygg & Interiør A/s

Jordet