På jakt etter flislegger i Grimstad?

Vi formidler dyktige flisleggere i Grimstad til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Grimstad?

Vi formidler dyktige flisleggere i Grimstad til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Grimstad

Flislegging av gang

4870FEVIK

Fliselegge gangen vår på ca 9kvm. Er allerede lagt flytmasse så skal være klart til å bare lime på flisene.

Fliselegging

4888HOMBORSUND

Ca. 20 kvm. Fjerning av gammel flis. Legging av 60x60 flis

Renovering av utvendig trapp

4886GRIMSTAD

Vi ønsker å gjøre noen tiltak på vår utvendige trapp. Omfang vil avhenge av kompleksitet og pris, og vi ønsker hjelp til å se løsninger i forhold til hva vi ønsker å oppnå av funksjonalitet. Trappen er en betongtrapp med fliser. Det vi må få gjort er å justere rekkverket langs trappen og støpe et trinn som skal gå opp mot inngangsdør. Per i dag er det ikke optimal høyde på rekkverket langs hele trappen. Dette gjør at det ikke er funksjonelt for halve trappen. Vi har ideer for hvordan dette kan løses, men vi ønsker å diskutere dette med håndverker. Vi ønsker også å se på muligheter for er å renovere hele trappen. Trinnene har i dag noe variasjon i høyde, mellom 16 og 19 cm. Dybden er ca 30 cm ved alle trinn. Vi ønsker 16 cm høyde på trappetrinn med samme dybde som i dag. Vi ønsker en høyde som er enkel både barn og eldre. Her er vi åpne for innspill. Dette tiltaket vil avhenge mye av hva det vil koste å gjøre jobben. I utgangspunktet ønsker vi ikke nye fliser på. Dagens fliser er veldig glatte ved regn og vinter.

Flislegge på badet

4879GRIMSTAD

Vi trenger en som kan montere baderomsplater og legge flis på et bad. det er nedsenket gulv i dusj området. membran er allerede lagt.

Fliselegging bad

4879GRIMSTAD

Jeg trenger en befaring og ett prisoverslag på mitt bad. Det har kommet vann under noen av flisene

Fuge skifer verandagulv ute

4870FEVIK

Har en del fuger i skifergulv som har sprukket opp og trenger fikses. Ikke stor jobb, men kan være omtrent 5-10m2 totalt, med ødelagte fuger som må legges på nytt. Noen veldig små løse partier, samt noen større, som vist på bildet. Har skiferfugemasse.

Siste evalueringer
Fuge glassbyggervegg 1,5 x 2m 2 sider

Fornøyd med utført jobb

Juli 2019
T

Thomas Haugen om LACATARU MULTISERVICE

Fevik
Fliselegging, kjøkken

Leide Paul til å legge fliser på kjøkkenet. Jobben ble utført utrolig kjapt og sluttresultatet ble bedre enn forventet. Paul er hyggelig og kunnskapsrik på mange områder innen bygg og oppussing. Anbefales på det varmeste.

Juli 2019
M

Mikolaj om Paul Anthony Huggins

Grimstad
Flislegging

Vi bestilte Hammel Bygg til å gjøre noe avretting samt flislegging i to rom på til sammen 28kvm. Befaringen gjorde at vi fikk tillit til at de ville gjøre en god jobb, og nå når jobben er ferdig er vi veldig godt fornøyd med resultatet. De kom når de skulle, ble ferdig som avtalt og flisleggingen ble pent og presist gjort. Vi anbefaler gjerne disse karene!

Des. 2018
J

Jan Knut om HAMMEL BYGG AS

Grimstad
Flislegge gulv bad ca 7-8 m2

Meget fornøyd med jobben, godt utført til en fornuftig pris. Effektiv og profesjonell. Anbefales gjerne videre

Des. 2018
R

Ronny om Arendal Flis Og Mur

Grimstad
Flis og membranarbeid

Veldig fornøyde med resultatet! Fikk fikset sliping, membran- og flislegging av bad. Han var rask og profesjonell. Vil bruke han igjen om vi skal ha noe mer arbeid gjort. Vil anbefale han til andre.

Juli 2018
A

Alexander om FLISELEGGEREN KRISTIANSAND AS

Nøtterøy
Flislegging av 14 kvadrat gang

Paul ble hyret til å flislegge en gang. Han var kjapp til å ta kontakt og evaluere jobben slik at han kunne komme med et tilbud. Så fort vi var enig om pris satte han i gang og gjorde en jobb jeg er svært fornøyd med. Han jobber effektiv og presist og innehar masse kunnskap og erfaring. Han er pålitelig og pliktoppfyllende. Om det er snakk om flislegging er Paul den rette mannen for jobben!

Mai 2018
B

Bjørn om Paul Anthony Huggins

Fevik
Flislegging + membran smøring av 2 bad.

Veldig fornøyd med Murerfirma Palatini. De leverer topp resultat. Fikk fastpris, utført jobb på avtalt tid. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Faktura kom på avtalt tid og avtalt pris:) Anbefales på det sterkeste!

Mars 2018
B

Benjamin om MURERFIRMA PALATINI AS

Vennesla
Flislegging på bad: gulv og vegger

Murerfirma Palatini AS har gjort en veldig bra jobb for oss. De har vært veldig fleksible og kommet med gode ideer. De har hele tiden vært på tilbudsiden og har alltid vært til god hjelp. Vi er veldig fornøyd med det ferdige resultatet!

Okt. 2017
S

Sandra om MURERFIRMA PALATINI AS

Grimstad
Flisarbeid 3,5 m2

Fantastisk flink flislegger, hyggelig og rask. Jobben var å legge historiske fliser over kjøkkenbenk. Hyggelig pris også

Okt. 2017
H

Hanne Therese om FLISELEGGEREN KRISTIANSAND AS

Fevik
Utearbeide platting med skiifer.

Det ble utført støping av platting og lagt ny skifer. Det ble laget en ny natur steinmur. Dette er et arbeid som vi er meget fornøyd med. Arbeidet ble utført når det skulle gjøres ikke noe av brytninger underveis . Har overhode ingen problemer med og anbefale dette firma videre. Ryddet pent opp etter seg når de var ferdige.

Juni 2017
T

Terje om GAUPERÅ NATURSTEIN AS

Grimstad
Legge flis 13m^2 gang. Skifer.

Konkurransedyktig pris, hyggelig, punktlig og meget flink. Vi er kjempe fornøyd.

Sep. 2016
R

Richard om S&S INTERIØR, MILOVAN PESUT

Grimstad
Flislegge 15 kvadrat baderomsgulv, samt flytende gulv

FH gjorde en glimrende jobb hos meg med å lage et helt nytt bad i et 16 m2 stort rom. Arbeidet innebar snekring, isolering/ plasting, støpt gulv, membran, fliselegging, sparkling og maling. Topp håndverkere og pålitelig og sympatisk arb. leder! God pris!

Juli 2015
E

Erik om FUTURE HOMES AS

Grimstad