På jakt etter flislegger på Lillehammer?

Vi formidler dyktige flisleggere på Lillehammer til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger på Lillehammer?

Vi formidler dyktige flisleggere på Lillehammer til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging på Lillehammer

Flislegging i gang/entre

2611LILLEHAMMER

Jeg ønsker en flislegger som kan både ta opp gammel flis og legge ny flis i to innganger/entreer. Hovedgangen er på omtrent 8 kvm og den andre gangen er på ca 4 kvm. Begge rommene er relativt kvadratiske. Jeg tømmer selv rommene for alt inventar(skap osv), pluss dørteskler og lister. Dette setter vi på igjen selv. Det er kun riving og flisleggingen jeg ønsker utført. Vi har en henger stående på gårdsplassen hvor alt avfall kan legges som vi kan tømme. Ønsker en anslått pris på jobben evt en befaring for å anslå pris.

Div arbeid på baderom.

2613LILLEHAMMER

Jeg holder på med en mini-oppussing av bad og ønsker hjelp til følgende: - Montere dusjdør og bygge vegg i glassbyggerstein. legge flis på flis på dusjvegg (rullestein om mulig). Bytte dusjsett. Fjerne fuge med sopp og legge ny. - Montere spileplater på vegg. (270 x 236 m). - Fjerne og erstatte liten del av råteskadet treverk på list og dørkarm. - Bytte ut 6 stk. hallogenspotter i tak med LED. Henge opp nyttspeil med LED (100x 160m) Montere 2 stk nye lamper ved speil. - Montere blandebatteri på vegg til badekar (badekaret som står der i dag fjernes og erstattes med et nytt) - Erstatte eksisterende baddør med lydtett dør. Jeg har ganske klart for meg hvilke produkter jeg ønsker å bruke i prosjektet, men diskuterer gjerne valgene med en fagperson.

Flis på badegulv

2619LILLEHAMMER

Legge flis på et bad. Størrelse 280x320

Flislegging av ca 3m2

2609LILLEHAMMER

Rommet er ca 1,78x1,58 meter Har kjøpt inn 9 fliser i størrelse 60x60 Gulvet er plant, med unntak inn mot døra, hvor det er en sprekk, og det murte/sparklede feltet mot ytterdøra er 1-2 mm høyere enn resten. Det er også en hul lyd i noe av den betongen/sparklingen nærmest ytterdøra. Farge på fuging kan være av lys grå farge Kan settes igang når som helst. Adresse: Bryggerigata, 2609 Lillehammer. Heis opp til leiligheta. Ønsker å behold foringer og gerikter på de to dørene, slik at flisene må legges under disse.

Flislegging badegulv

2609LILLEHAMMER

Har fått migrering på gulvbelegg på badet. Det gamle gulvbelegget må først fjernes. Så skal det legges nytt vinylbelegg på gulvet. Badegulvet er på 8 kvm.

Flislegging

2608LILLEHAMMER

Trenger hjelp med flislegging kjøkken over vask Ca 9 kvadrat.

Siste evalueringer
pusse opp enebolig

Har fått gjort unna veldig mye på ganske tidspassende periode

April 2021
S

Sara Amin Bryar om A-Å BYGG OG ELEKTRO AS

Saupstad
Reparasjon av gulv i dusjnisje

Meget rask respons, god kommunikasjon hele veien og gjennomgående profesjonalitet under hele prosessen, fra start til slutt. Spesielt likte jeg at vi fikk gode forslag underveis, for å spare mest mulig penger på prosjektet, uten at det gikk på bekostning av kvalitet. Anbefales! Very quickly and easy communication from start to finnish. They came up with good solutions, to finish the project with high quality, to a resonable cost. Best recomandations! I will use them again!

Mars 2021
S

Stian om C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI

Lillehammer
Flislegging kjøkken

Flott utført arbeid, anbefales!

Feb. 2018
M

Marina om BYE NATURSTEIN OG FLIS

Lillehammer
Flislegge gulv i entre på ca 5 kvm

Fikk jobben gjort raskt og effektivt. Kan absolutt anbefales!

Des. 2016
S

Sigrid om REK EIENDOM AS

Lillehammer
Montere kitchenboard

Jobben ble gjort på en god måte, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Nov. 2016
B

Bjørg om ARNE NYHEIM RØRLEGGERSERVICE AS

Lillehammer
Pigge betonggulv og fjerne fliser

Bedriften gjorde en utmerket jobb, Møtte opp punktlig og dro først hjem når jobben var helt ferdig. Litt språkvansker men det fungerte bra.

Nov. 2016
A

Anders om BAGN BYGGSERVICE

Lillehammer
Trenger flislegging

Kjempebra utført! :)

Okt. 2016
T

Thomas om GK BYGG AS

Lillehammer
Flislegging baderomsgulv og dusjvegger

Veldig hyggelige folk som viste stort engasjement for å få oppdraget gjort til tiden.

Sep. 2016
A

Anders om BUDMAX AS

Lillehammer
Flislegging

Punktlige, godt utført arbeid. Tenker vi vil benytte de til mer flislegging og andre oppussingsoppgaver.

Mars 2016
V

Viviann om JK BYGG OG MONTASJE AS

Lillehammer
Enkel oppussing av lite bad

Godt arbeid, greie å forholde seg til under hele prosessen.

Mai 2015
G

Guri om GK RØR AS

Lillehammer
Montere vegghengt toalett

Kom til avtalt tid en travel tid før jul og hjalp med og montere sisterne. Kostet ca 1000,- og få bilen hit før de begynte jobben i tid og kmgodtgjørelse. Jeg bor i Lillehammer og J & K Johnsen holder til i Follebu.

Jan. 2015
T

Thomas om J & K Johnsen AS

Lillehammer
Renovering av bad

Meget bra utført oppdrag, helt etter forventing, ønske og avtalt pris. De kom som avtalt, gjorde jobben svært tilfredsstillende, og har fulgt opp med små justeringer i ettertid. Veldig godt fornøyd med bedriften, og anbefaler trygt andre å benytte dem.

Juni 2014
M

Margrete om J & K Johnsen AS

Lillehammer