På jakt etter flislegger i Ski?

Vi formidler dyktige flisleggere i Ski til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På jakt etter flislegger i Ski?

Vi formidler dyktige flisleggere i Ski til både private og bedrifter. Uansett om du skal pusse opp badet, legge fliser på kjøkkenet eller i gangen, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte håndverker for jobben.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet flislegging i Ski

Fliser i et lite baderom - gulv og vegger

1400SKI

Gulvstørrelse: 155 cm x 305 cm 2 vegger: 155 cm x 236 cm 2 vegger: 305 cm x 236 cm Flisestørrelse: 60 cm x 120 cm Du må muligens lage et fall på 2 til 3 cm på gulvet.

Flislegging gang

1406SKI

Har en gang/entré som det idag ligger parkett på. Jeg skal ta vekk parketten og ønsker hjelp til å legge fliser eller kanskje mikrocement. Sannsynligvis fliser. Ca 6 kvm, veldig rett frem tenker jeg.

Flislegging

1424SKI

Flislegge to bad og to gulv.

Reparere skiferfliser ute

1406SKI

Trenger hjelp til å reparere et lite område med skifer fliser. Vi har skiferen og de er delt opp i biter, men må tilpasses område og mures på fast. Se bilde

Bytte flis

1424SKI

En flis er skadet og trenger å erstattes. Jeg har en flis som kan brukes og som er lik de andre.

Flislegger/murer

1400SKI

Hei. Vi trenger en befaring/undersøkelse på fugemassen i dusjsonen, der det både har begynt å åpne seg, der vann har kommet inn mellom sprekkene samt vokse mugg noen steder på fugen. Har begynt å skjære bort gamle fuge og tiltenkt ny fuge på, men vi tenkte kanskje det er lurt at en fagmann på området kan ta et ekstra titt om alt ser greit ut. Er det noen som kan ta oppdraget så fort som mulig? Mvh Huy

Siste evalueringer
Fliselegging bad - 6 m2

bra jobb til god pris

Okt. 2021
G

Geir Tuntland om BOLIG RENOVERING AS

Torvastad
* Fortsatt ledig: Flislegge over kjøkkenbenk

Hyggelig mann, grundig og høflig. Fint arbeid på avtalt tid og pris! Kan anbefales 😊👍

Juli 2021
K

Kjell-Einar om BOLIG RENOVERING AS

SKI
Flislegger

kommunikasjon om avtalt arbeid svikter. Øker prisen 2 ganger underveis en det vi opprinnelig avtalte. Raske, effektive og utførte selve jobben bra.

Juni 2021
U

UNKNOWN om BYGG SKLADOWSKI

Ski
Flink Flislegger

Hei Han flis legger veldig flink og effekt arbeid som utført , Sterkest anbefaler , Takk for hyggelig folk .

Mai 2021
W

WESAM om OSLO BAD OG VVS AS

montering av veggtoalett og flislegging på gjestetoalett

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. God kvalitet, ryddighet, pålitelig og effektiv. Anbefaler de gjerne til andre😊

Mai 2021
K

Kenneth om KALUZNY BYGG

SKI
Flislegging mellom over- og underskap kjøkken

Flott levert, kom som avtalt, jobbet effektivt. Anbefales!

Mai 2021
K

Kristin om NORDSTANBYGG STANISLAW MARIAN KOWALSKI

Ski
Rehabilitere ett bad

Vi booket Oslo Bygg Rehab AS til total renovering av et bad. Vi fikk et fastpris tilbud som av de fleste vi har hatt på befaring, økonomisk har det ikke vært noen overraskelser på sluttregningen. Når det har dukket opp hindringer har vi umiddelbart blitt kontaktet av prosjektleder, som både kom med anbefalinger og gode løsninger på eventuelle utfordringer. Selv det minste pirk fra oss ble rettet omgående. Firmaet fullførte oppgaven godt innenfor tidsrammen som var kontraktsfestet og resultatet er strålende. Takk for et flott stykke utført arbeide. Oslo Bygg Rehab AS kan trygt anbefales av oss, vi svarer mer enn gjerne på spørsmål fra eventuelle kommende kunder. Mvh Therese og Kenneth

April 2021
K

Kenneth Fredriksen Fredriksen om OSLO BYGG REHAB AS

Ski
Fuge fliser over kjøkkenbenk

Kan trygt anbefales! Kom som avtalt og leverte et bra resultat. Var flinke til og dekke til og støvsuge underveis. Tommel opp!

Jan. 2021
C

Christoffer Rygh om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

SKI
Kutte og legge 1 flis

God utført arbeid.

Mai 2020
P

Petter om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Flislegging og sliping

Arbeidet bestod i sliping av kjøkkenbenk/kjøkkenøy og påføring av ny oljebeis, samt utskifting av fliser over kjøkkenbenk. Arbeidet ble utført raskt, effektivt, med god kvalitet og til avtalt tid. Ryddig og ordentlig. Anbefales!

April 2020
O

Ole B. om FORNEK - WELPRO BUILDING SERVICES

Ski
Flislegging av gulv

Kjempe fornøyd med jobben, god kommunikasjon. Møtte til avtalt tid og utførte jobben med effektivitet og et meget bra resultat. Vi valgte ekstra store fliser! Anbefaler Master Fliss videre.

Mars 2020
K

Kristin Fidje om VELAJ MASTER FLISS AS

SKI
Fjerne fugemasse / slør på flis

Kjempebra med kommunikasjon underveis. Forklarer mye og nøye i mitt tilfelle som var å fjerne overflødig tørket fugemasse fra flis. Gjenstår å se når det har tørket om det faktisk funket, men det ser veldig sånn ut nå. Veldig fornøyd og vil absolutt anbefale de videre. Innkjøp av materiall og fremvisning av kvittering er alltid et pluss ekstra service settes stor pris på.

Feb. 2020
D

Daniel om BUDMATEX PAWEL KRZYSTYNIAK

Ski