Tregjerde i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tregjerde i Ålesund

SEBASTIAAN VAN DER KLAAUW BYGG OG MALING

Mitt navn er Sebastiaan, og jeg driver SVK Bygg & Maling med stor lidenskap og glede. Med til sammen 17 års erfaring som maler og snekker, kan du derfor være trygg ved å velge meg. Jeg tilbyr renovasjon, maler arbeid og bytting av glass – fra hele hjemmet til små prosjekter. Jeg undersøker alltid alle muligheter for bærekraftige løsninger. Det sparer både lommeboken din – og miljøet vårt. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Okt. 2023

Tillaging av stolper til flere parkeringsskilt

"God på alle punkter. Ingenting å klage på. Flott utført arbeid."
J
Johannes
Ålesund
SEBASTIAAN VAN DER KLAAUW BYGG OG MALING

PBV AS

4.8 (21)

Okt. 2023

Sette opp gjerde og port i hagen

"Veldig fint og effektivt arbeid med oppsetting av gjerde, bygging/støping av mur, planering av gressplen, mm. Altmuligmann som får flere oppdrag fra oss fremover :-)"
I
Ingrid
Ålesund
PBV AS

HAAGENSEN AS

Utfører de fleste arbeider innen bygg og anlegg, som graving, brøyting, transport og snekkerarbeid. Faglærte og stolte håndverkere. Sammen med kunden er vi opptatt av å finne de beste løsningene og levere høy kvalitet i arbeidet. Kombinert med moderne maskiner og utstyr gir dette oss gode forutsetninger for å kunne levere produktet du ønsker.

Aug. 2023

Utvide oppkjørsel, støype trapp i terreng og levere og montere dører inne

"Vi er jevnt over svært fornøyd med jobben HAAGENSEN AS har utført. Godt håndverk, god kommunikasjon og effektiv gjennomføring. Anbefales!"
A
Anette
Ålesund
HAAGENSEN AS

Soczewinski

ÅHS tilbyr tjenester som små graveoppdrag: -parkering plasser, -drenering, -planering, -rydding av hage, -trefelling, -fjerning av stubber, -fjerning av gamle fundamenter og mer… Våre mål er fornøyde kunder, rask levering og god kvalitet ⭐️ Vi har moderne minimaskin park av: Takeuchi TB216 Utstyr: Hydraulik skuffe Grave skuffe Kabel skuffe Stein klype Gigant Tipp tilhenger som kopler på maskina for å flytte materiale Ifor Williams TT3621 Tipp tilhenger med grind til å kjøre masse,...

Se mer
Mai 2023

Oppretting gjerde

"God løsning, enkelt og godt utført"
J
Jan-Terje
Ålesund
Soczewinski

IVANOV SMALLJOB

Welcome to Ivanov Smalljob. I have been working in Norway from 2011. I have smart and fast ideas for the customer. I can make many wooden constructions: Terraces Fences Balcony or balcony extension Carport Garage Windows mounting, doors,garage doorsInside work Parquet Gypsum, and more. Contact us today to help whit your project. Regards Ivanov

Juli 2021

Nytt gjerde

"Satte opp nytt gjerde, skaffet nødvendig materiell, gjorde en effektiv og flott jobb."
B
Bård Silset
Ålesund

MYKLEBUST SNEKKERSERVICE

4.9 (8)

Aug. 2020

Treplatting og levegger

"Jeg er veldig fornøyd med jobben Myklebust Snekkerservice gjorde for oss. Han satt opp levegger og treplatting utenfor huset. Jobben ble utført iht. avtale, vi hadde god dialog underveis og arbeidet er veldig bra. Ingenting å si på prisen heller. A..."Se mer
T
Tove
Ålesund
MYKLEBUST SNEKKERSERVICE

RENE BYGG SERVICE GURTAJUS

Innendørs og utendørs snekkerarbeid.Maling, . Kvalitet til en veldig god pris!

Juli 2020

Bygge gjerde

"Rene Bygg Service har utført arbeid med høy kvalitet, til avtalt pris og innenfor avtalt tid. Jeg kan absolutt anbefale Renatas til andre. Nils A. Foldal"
N
Nils
Fåvang
RENE BYGG SERVICE GURTAJUS

GREGBYGG

5.0 (14)

Mai 2020

* Fortsatt ledig: Markterasse med rekkverk

"Veldig fornøyd, god pris raskt og effektivt ,anbefales!"
M
Mette
Skodje
GREGBYGG

AK MALERMESTER.NO KOLESNIKOV

Juni 2019

Maling rekkverk evt. pusse ned gammel oljemaling

"Jobbet raskt. Pent arbeid. Litt problemer med språk. Gjennomførte jobben som avtalt."
T
Tove
Ålesund
AK MALERMESTER.NO KOLESNIKOV

SOLEVÅG SNEKKERI

3.6 (5)

Mai 2019

Bygging av terrasse og nytt gjerde på uteområde

"Solevåg Design tok kontakt med meg om å komme på befaring. Møtte opp til avtalt tid og gav meg tilbud. Utførelse av arbeidet var meget bra. Kom med en god løsning for bygging av terassen og resultatet ble strålende. Arbeidsplassen ble alltid ryd..."Se mer
R
Rune
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Tillaging av stolper til flere parkeringsskilt

6005ÅLESUND

Ønsker hjelp til å lage og å fikse parkeringsskilt foran 7 parkeringsplasser i et sameie. Vi har fikset med skilt, men mangler kunnskap og verktøy til å lage til stolper til å skru de fast i. Stolpene vil gjerne være av tre.

Sette opp gjerde og port i hagen

6020ÅLESUND

Trenger hjelp til å sette opp gjerde nederst i hagen vår. Dette skal være en forlengelse av eksisterende gjerde, i modellen palmako luise fra ObsBygg. Det må også settes opp og monteres en dobbeltport. Hovedsakelig stolper som graves/støpes ned i bakken, samt en del hvor de må forankres i allerede eksisterende naturstein. Det kan bli nødvendig å støpe en liten mur, det kan vi eventuelt se på ved en evt befaring. Lengde på gjerdet vil være ca 14m inkludert et hjørne, pluss porten.

Sette opp gjerde i natursteinsmur

6009ÅLESUND

Nyopprettet natursteinsmur trenger gjerde som rammer inn uteplassen. Ønsker mulighet for port. +/- 26m Alternativt kun behov for å sette i stolpesko og gjerdestolper.

Festing av løs rekkverk.

6007ÅLESUND

Løs rekverk som dere ser på bildene nede skal fikses.

Støpe fundament og bygge/innstallere hagegjerde

6019ÅLESUND

Vi ønsker å sette opp gjerde rundt hagen, og et tydelig skille/fin kant mellom plen og skråning. Kan bli enige om løsning ved eventuell befaring.

Gjerde

6011ÅLESUND

Trenger pris på å gjerde inn hagen vår på ca 100m2. Det trengs ca 50m med gjerde og en port. Høyde på gjerde mellom 130-150cm.