Tregjerde - Elverum

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Sette opp tregjerde rundt ridebane.

2412SØRSKOGBYGDA

Helt ny, 25m x 50m, ridebane behøver å få et fint gjerde rundt. Grunnforholdene på stedet er sandmorene i bunn, 10cm med 0/32, og 8cm topplag med 0/8. Topplaget er ikke lagt på enda, gjerde kan fint settes opp innen topplaget kommer på. Det blir trykkimpregnert tregjerde. Jeg kan skaffe alt nødvendig av trelast, men ønsker tilbud på montering. Stolper hver 3m, 2 høyder på planker, og totalhøyde på 1.2-1.3m. Håper å høre fra deg!

Skigard 30m

2407ELVERUM

Ønsker å få levert og montert 30m skigard.

Nytt gjerde

2414ELVERUM

Ønsker pris på jobb for å sette opp et nytt gjerde på området (se bilder). Gjerne pris på jobben inkl materiell.

Bygge og sette opp stakittgjerde

2413ELVERUM

Vi ønsker å få satt opp en stakittgjerde av tre rundt hagen på tomten slik tomten blir rammet inn, og «tettet» mot huset slik at hund kan løpe fritt i hagen. Totalt ca 75 løpemeter med gjerde, med to porter (se oppmålingsskisse for ca plassering). Grunnen er av jord/sand, slik at gjerdet ønskes satt opp med jordspyd og impregnerte stolper (98x98 firkant), mens "tverrliggere", stakitt og evt annet ønskes levert ferdig grunnet og med ett toppstrøk i fargen Jotun klassisk hvit. Høyden på selve gjerde ønskes på 110cm, mens avstand mellom stolper skal som utgangspunkt være c/c ca 180cm, men kan tilpasses til kortere lengde der hvor det er nødvendig i forbindelse med tilpasning av lengder mot hjørner, porter o.l. Alle stolper skal monteres med topphatt, samt at selve stakittet skal være skråskjært både i topp og bunn for å sikre at vann renner bort fra tverrved. Selve tomten er i hovedsak forholdsvis flat, med én nivåforskjell som også kan ses av høydekurvene på skissen under, samt også på vedlagte bilde. Gjerdet ønskes bygget opp som på bilde, hvor det er 11 stakittbord (med bredde ca 100mm) mellom hver stolpe, og hvor stolpene i seg selv også fungerer som en del av gjerdet/stakittet – se bilde. Videre skal det være ca 40mm luft mellom hvert stakittbord, og mellom stakittbord og stolpe. Arbeidet ønskes startet opp så snart som mulig etter 17. mai (evt så snart telen har gått i bakken), og det bes om at det opplyses om en dato/tidsperiode for ferdigstillelse. Det er selvfølgelig anledning til å ta kontakt for avtale om nærmere befaring før evt prising. Vi ønsker tilbud i form av fastpris, samt at pris for arbeid, og materialer leveres separat. Priser på materiell ønskes spesifisert ned på f.eks. stolper, stakittbord, «mellomliggere» osv, men det er totalen som er viktig. Materialer, jordspyd og evt andre festemidler kan også kjøpes inn av oss, men må uansett kappes/tilpasses av den som skal utføre jobben.

Snekkertjenester

2413ELVERUM

Vi ønsker snekkerhjelp for oppføring av Pergola med tett tak etter beskrivelse fra Bergene Holm AS, samt tegninger fra Hagedesigner. I tilknytning til pergola skal det oppføres en levegg i samme stil og utførelse som spilene i øvre del av pergola. Det skal i tillegg oppføres gjerde i samme stil som levegg, høyde 100cm, lengde 23+3 meter. Alt av materialer i Alvdal Royal, brun. Vi ønsker arbeidet utført vår/sommer 2023. Vi ønsker arbeidet utført etter medgått timer til avtalt timepris. Huseier kan hjelpe til hvis ønskelig. Avtal for befaring.

Ønsker hjelp og få satt upp gjerde

2416JØMNA

Ønsker hjelp og få satt upp gjerde. Har kjøpt allt av material. Ønskes gjort fortest mulig.

Siste evalueringer
Sette opp tregjerde rundt ridebane.

En bra utført jobb, jeg er veldig fornøyd.

Nov. 2023
B

Benedicte om Odal Bygg og Vedlikehold / Dahlström

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud