Tregjerde - Gjøvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Gjøvik

Komplett Byggtjenester AS

Komplett Byggtjenester AS: Din Partner for Komplette Byggeprosjekter Med dype røtter i byggebransjen er vi stolte av å være en helnorsk aktør som utfører alt fra små oppussingsoppgaver til mellomstore totalrenoveringsprosjekter. Vår allsidighet strekker seg fra ferdigheter som sparkling, maling, murerarbeid, vindusmontering og terrassebygging til omfattende baderomsrenovering, oppussing av rom som for eksempel stue og kjøkken. Vi utfører også vedlikehold, reparasjon og rehabilitering av tak og fasade. Selv som et relativt nyetablert firma i byggebransjen, er KBT kjernen i Komplett Byggtjenester AS. Vår forpliktelse til Kvalitet, Bærekraft, tillit og Trygghet sikrer at vårt team leverer kvalitetsarbeid med kompetanse som er samlet over mange år i byggebransjen. Er du på utkikk etter en pålitelig partner for ditt neste byggeprosjekt? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud og oppdag forskjellen vi kan gjøre for deg!

Se mer

Å sette opp gjerde på Gjøvik.

"Veldig bea. Kann"
S
Svein
Gjøvik, Juni 2023
Komplett Byggtjenester AS

SKAUGERUD BYGDETJENESTER

4.4 (10)

Skaugerud Bygdetjenester er et lite ny startet firma som holder til i Snertingdalen. Jeg driver med vaktmester tjenester og utleie av utstyr til bygg og anlegg.

Fikse et gjerde

"Jeg er godt fornøyd med alle steg i prosessen og har kun positive tilbakemeldinger. Det var ryddig og effektiv kommunikasjon, oppmøte som avtalt, arbeid gjennomført på planlagt tid og arbeidsplassen ryddet i etterkant. God kvalitet på utført arbe..."Se mer
R
Roman
Hunndalen, Mai 2023
SKAUGERUD BYGDETJENESTER
Siste registrerte jobber

Gjerde ink og uten montering

2827HUNNDALEN

Ønsker pris på svart flettverksgjerde 120 cm høyt med overligger. Ca 50 meter med 3 porter. Pris levert hvor jeg monterer selv men også ferdig montert.

Gjerde

2827HUNNDALEN

Jeg trenger hjelp med å slå ned 30 gjerdestolper. Jeg ønsker pris på det samt pris for seg selv på å sette opp stakitt på disse. Jeg holder alle materialer selv.

Sette opp gjerde

2836BIRI

Gjerde inn hage til hund. Ikke målt opp antall meter. Stakitt gjerde.

Fikse et gjerde

2827HUNNDALEN

Trenger å fikse ca. 2-3 m av et gjerde som ble skadet ifm bilpåkjørsel.

Å sette opp gjerde på Gjøvik.

2819GJØVIK

Vi tenke å kjøpe ferdigmalte gjerde men trenger noen å sette det opp.

Enkel Kattegård.

2836BIRI

Vil bygge en enkel Kattegård med skråtak på verandaen. Send meg gjerne tilbud på å bygge den. Verandaen er ca 3x4 Meter.

Siste evalueringer
Bygging og oppsett av gjerde med port.

Ram team bygg har satt opp både stakitt gjerde og et strekkmetallgjerde hos oss. Fint utført jobb med både støping av gjerde stolper og oppsett av gjerde med port. Hilde Eriksson - Gjøvik

Mai 2021
H

Hilde og Christer om RAM TEAM BYGG AS

Gjøvik
Stakittgjerde

Upåklagelig utført jobb med bygging og maling av gjerde! Stort pluss for kreativitet i utforming av gjerde og grinder! Også pluss for opprydding og god utnyttelse av materialer. Ordnet til og med et ekstra oppdrag uten tillegg i pris. Også ryddig kommunikasjon. Et lite minus for at hele arbeidsprosessen dro litt ut, men samtidig forståelig grunnet ferieavvikling.

Okt. 2018
B

Bjørg Kristin om MARTINOYO MARTIN ØYO SØTORP

Gjøvik

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud