Tregjerde i Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Gjerde inn tomt

1816SKIPTVET

Ca 2 mål tomt som ønskes inngjerdet for hund. Ønske om pvc /pent gjerde på to strekninger med port på 25 m og på ca 20 m. Resterende gjerde kan være enkelt med formål om å holde hundene innenfor. Behov for to porter på denne strekningen.

Rekkverk og trapp

1816SKIPTVET

Trenger ca25 meter rekkverk. Iht til Tek høyde 110. 6 meter trapp med fire trinn

Lage/montere rekkverk til trappenedgang

1816SKIPTVET

Har revet ned to vegger ned til en trappenedgang. Trenger nå å lage rekkverk/gelender der veggene har stått. Tekkverk/gelender kan være i både treverk eller glass-åpen for forslag.

Bygge gjerde skiptvet

1816SKIPTVET

Jeg ønsker et gjerde som skal være 2 meter høyt og 10 meter langt. Ønskes bygd så raskt som mulig. Det er vanskelig å komme til med bil. Jeg ønsker fastpris på jobben.

* Fortsatt ledig: Støyskjerm 20-25 meter

1816SKIPTVET

Jeg ønsker pris per meter på støyskjerm på høyde 2,5 meter og 20-25 meter lang. Jeg er åpen for forslag av materiale, men den skal være mest mulig støydempende. Jeg har hørt at treverk med isolasjon er best. Jeg har allerede gravd hull til 40-60cm fundamenter. Støyskjermen skal stå på en hytte i Skiptvet.

Gjerde/mur/store blomsterkasser mot vei

1816SKIPTVET

Mellom vår gårdsplass og trafikkert vei er det 7 murklosser (?) med ca 150-170 cm mellomrom. Det er ulikt mellom hver, men ca innenfor dette på alle. På grunn av en hund med meget selektiv hørsel ønsker vi å tette disse hullene, så vi får noen ekstra sekunder på å få tak i (den fordømte) bikkja før den løper ut i veien. Vi er åpne for det meste, bare det blir tettet og ikke ser så værst ut. Om det er mur, netting gjerde, tregjerde, steinklosser, opphøyd blomsterbed, vi er med på det meste. Ingen behov for port der. Det er asfalt som underlag.