Tregjerde - Melhus

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Melhus

Siste evaluering

Sette opp 22m gjerde

"Hyggelig og hjelpsom. Ble satt opp slik avtalt med et godt resultat."

J

Johannes

Trondheim, okt. 2023

Les flere evalueringer om EKO BYGG SERVICE KRZYSZTOF ADAMCZYK

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Sette opp 22m gjerde

7227GIMSE

Skal rive ned et gjerde og sette opp nytt. Ca 22meter. Legger ved bilde av hva slags gjerde som skal settes opp igjen. Veldig standard og enkelt.

Sette opp nytt gjerde

7227GIMSE

Skal sette opp et nytt gjerde rundt min eiendom. Målene er 19 meter ene veien og 20 meter en annen vei. Ønker å bruke impregnert treverk. På bilde nummer 3 ser du hva slags gjerde vi ønsker å få satt opp. Dette er likt som vår nabo har.

Sette opp nytt gjerde

7227GIMSE

Har et gjerde rundt huset mitt som skal rives og må settes opp nytt. Trenger at noen kan komme å se på jobben og gi anbud ut ifra det.

Kjøreport med portstolper i tre

7224MELHUS

Hei! Jobben gjelder følgende: - Fundamentering, innkjøp og montering av to portstolper i tre. Må være dimensjonert for 2-delt kjøreport på 2* 1,5 meter. Vi ønsker i utgangspunktet et U-fundament som også isoleres. Er åpen for andre forslag. - Lage og montere kjøreport i tre som vist på vedlagt bilde. Det må være trevirke som kan stå ubehandlet over mange år (malmfuru, møreroyal eller lignende). - Vi trenger også 3-4 gjerdestolper som må fundamenteres og tilsvarende plankegjerde som på bilde (ca. 4-5 meter gjerde totalt, i tillegg til selve kjøreporten). Grunnforholdene der porten skal stå er steinfylling øverste 0,5 meter og deretter løse masser (jord, sand, leire). Det ligger også et trekkerør for strøm i grunnen like ved der porten skal stå. Det kan også bli aktuelt å utvide oppdraget til å omfatte treplatting på mark ca. 60-70 m2. Kun seriøse henvendelser og hvit betaling. Ta kontakt om dere har spørsmål :) Mvh, Mads

Ny levegg og rekkverk terrasse

7224MELHUS

Total lengde dagens rekkverk er 20 meter. Dagens er 1.15 meter høy. Ved hver ende er det stående stendere. Jeg river og gjør klart alt. Åpen for forslag til løsning. Se også en annen jobb jeg har på mitt anbud om det er aktuelt å levere kombinert anbud.

Montering av nytt gjerde med 3 porter.

7227GIMSE

Ønsker tilbud på ca 66 meter gjerde. Alt må Være impregnert materiale. Grunn er mur. Må slåes ned jordspyd eller eventuelt påler.

Siste evalueringer
Ny levegg og rekkverk terrasse

Var raskt på plass for en befaring og pristilbud. God oppfølging både før og under selve jobben. God kvalitet på utført arbeid. Anbefales.

Sep. 2022
T

Tore om HUGDAL OG KRISTOFFERSEN BYGGSERVICE DA

Melhus
Renovere veranda

Bra utført arbeid.

Mai 2022
E

Elise Toombs om TOR EVERTH ASPVIK

Heimdal

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud