Tregjerde i Alstahaug

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Sette opp gjerde

8804SANDNESSJØEN

Vi ønsker å få erstattet det gamle gjerdet på hytta med et nytt. Det er snakk om et gjerde rundt ei firkanta tomt på ca 1. mål. Grunnen er delvis jord og delvis berg. Vi ser for oss et holdbart gjerde med liggende bord, slik som i dag. Vi ønsker et pristilbud. Adressen er Søvikmoveien 41, Alstahaug.

Rive og sette opp nytt gjerde på ca 30 meter

8803SANDNESSJØEN

Jeg ønsker et tilbud på å rive og sette opp et nytt gjerde på ca 35 meter. Bordene på gjerdet er 110x10x2. Jeg ønsker at tilbudet skal inneholde en fast pris på selve jobben inkludert materiale. Dette er ene siden av gjerdet.

Inngjerding av hage

8802SANDNESSJØEN

Ca 20 meter Tregjerde med støpte påler rundt bakhage. Kan male selv. I tillegg en port mellom garasjevegg/husvegg. Høyde på gjerdet; maxhøyde ift regelverk.

Oppsetting av gjerde

8800SANDNESSJØEN

Barnehagen skal ha satt opp nytt gjerde rundt mesteparten av uteområdet mot vei. Det skal være helt gjerde med geometrisk formet vinduer. i uknuselig glass. Skur til søppelkasser og 3 porter. Tegning fås ved henvendelse til barnehagen.

Gjerde inn hage

8800SANDNESSJØEN

Vi trenger noen til å fjerne hekken, og gjerde inn hagen.