Tregjerde i Drangedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Diverse håndverk/snekkerarbeid

3750DRANGEDAL

Arbeid i forbindelse med campingvogn med spikertelt og plattin. Ønsker å bytte terrassegulv på platting, samt forsterke underlaget der det er behov. Ønsker også å utvide plattingen noe, samt nytt rekkverk og bygge terrassetak på en del av plattingen. Bytte og male noe kledning. Legge vinylgulv i spikertelt. Mulig å overnatte på oppdragsstedet ved behov.

Bygging av bod og oppsett av gjerde/rekkverk

3750DRANGEDAL

Jeg trenger å få satt opp en bod inntil hyttevegg + rekkverk på terrasse samt gjerde utenfor terrassen i front. Boden ønsker jeg skal være 2 m høy i ett nivå og ca 1,5 i neste. Den må være 1,5 m dyp og ca 4 meter lang. Rekkverk på terrassen er til sammen 35meter langt, inkludert gjerde i front som er ikke tilkoblet terrassen (her må det støpes fester). Rekkverk er 1 m høyt, mens gjerde i front er 1,6 meter høyt. Ønsker å ha 2 porter inkludert i rekkverket. Jeg ønsker liggende spiler rundt det hele. Ønsker pris og tidsaspekt på jobben. Hytta ligger på Gautefall Tunet, like ved Gautefall Skisenter i Drangedal.

Sette opp gjerde rundt huset

3760NESLANDSVATN

Sette opp et gjerde rundt deler av huset som min lille hund ikke kommer over

oppsetting av gjerder

3750DRANGEDAL

oppsetting av sommerbeite for hest. nedslåing av trepåler, ståltråd og noe rydding av kvist.