Tregjerde - Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Moss

Snekker og Bygg Dobosz

Jeg har mange års erfaring med å bygge eneboliger fra bunnen av og reparere gamle hus. REPARASJON - Små eller store prosjekter. Enten det er en oppussing av et rom eller et hus, nytt kjøkken, utskifting av fliser eller et lite vindu. Ingen oppdrag er for lite eller for stort! BAD - Komplett pris på nytt bad. Kvalitet på arbeid i henhold til standarder for våtrom i byggebransjen. Ny garasje, takreparasjon, terrasse, belegningsstein, fasadeskifte, betongtrapper og andre utvendige arbeider. Jeg samarbeider med en elektriker og en rørlegger, noe som gjør det mulig for meg å tilby deg som oppdragsgiver hele oppussingsprosessen. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Se mer

Nytt gjerde

"Veldig hyggelig og effektiv. Anbefales!"
M
Maria
Moss, Okt. 2023
Snekker og Bygg Dobosz

D2 Bygg, Demidovas

Byggefirma D2 BYGG gir deg muligheten til å realisere dine drømmer. Vårt mål er kvalitet, effektivitet og at alle som velger oss skal føle seg trygge. Vi påtar seg større og mindre byggeoppdrag. Vi har god erfaring med eneboliger, leiligheter, hytter, garasjer og terrasser. Vi tilbyr også oppussingsarbeid, fasadearbeid og takskifte. 

Se mer

Gjerde liggende spiler

"Demidovas har utført et flott arbeid hos oss, derfor utvidet vi oppdraget til også å bygge terrasse, m. v. Han er pliktoppfyllende og leverer avtalt arbeid til avtalt pris. Han kommer med gode innspill til løsninger. Vi ønsker å bruke han på nytt til..."Se mer
S
Stig
Dilling, Aug. 2023
D2 Bygg, Demidovas

Ipro Byggmester AS

I IPRO Byggmester AS stiller vi høye krav til oss selv og våre samarbeidspartnere. Målet er alltid at kunden skal bli fornøyd med prosessen og det endelige.Ipro Bygg as ble etablert i 2014 og for utføre oppdrager i spesifisert og med bedre har etablert iPro Byggmester i 2022 . Vi er totalleverandør av tjenester innenfor bygg med kvalitets-garanti.Ipro Byggmester as består av 2 avdelinger:- Bygge avdeling.- Arkitektur avdeling.Vi tar ansvar for deres prosjekt alt fra ide til realisering.Vi tegner deres ideer, levere søknad til kommune for å få bygge tillatelse. Da utfører vi deres ideer til å få drømmeboligen.Vi tar alle type oppdrager alt fra små oppussing prosjekter, oppussing av bad til total renovering av eneboliger og hytter.GARANTIVi er såpass sikre på oss selv og vår kapasitet at vi garanterer fornøyelsen med resultatet på all arbeid vi utfører.I tillegg tar vi trygghet og sikkerhet som et selvfølge å tilby våre kunder. Vi har godkjennelse fra arbeidstilsynet.SE VÅRE REFERANSE BILDER:Vi hører gjerne fra deg og kommer gjerne på en uforpliktende befaring.IPRO - Få det renest mulig og billigst mulig

Se mer

Skrape og male gjerde på terrasse

"Veldig arbeidsomme og hyggelige gutter som gjennomførte jobben på en strålende måte. Prisen var også meget konkurransedyktig. Alt i alt, veldig godt fornøyd. Allerede anbefalt videre til bekjente."
N
Njål
Moss, Juli 2023
Ipro Byggmester AS

KLAR FERDIG BYGG AS

Hei!Vi er nye på Mittanbud, men har over 30 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Les mer om oss her:www.klarferdigbyggas.no

Glassrekkverk med montering

"Ryddig og bra, og til en konkurransedyktig pris. Steinar anbefales!"
A
Andreas
Moss, Mai 2023

GJERDEMONTØR AS

GJERDEMONTØR AS er et firma i Skiptvet kommune som monterer og reparerer gjerder, porter og rekkverk.Vi har lang erfaring med gjerde , porter og rekkverk montering og tilbyr god kvalitet til god pris.

Se mer

Nytt gjerde

"Vi er veldig fornøyd med arbeidet! Hyggelig og ukomplisert kommunikasjon ved befaring og gjennomføring. Profesjonelt og raskt utført. Jeg måtte vente litt på skriftlige svar, men ellers ble jobben utført raskt."
I
Ingvild
Moss, Feb. 2022
GJERDEMONTØR AS

MAKTEK

MAKTEK leverer tverrfaglig håndverkstjeneste til privat og industri. Oppussing av bolig, terrasse bygging, kjøkken montering, skifting av vindu/dør.Rør, Elektro og Mekanisk erfaring. Bistand i design og planlegging.Vi har tverrfaglig kompetanse og løsninger - vi fikser det meste!Vi liker det som er litt utenom det vanlige og brenner for nye utfordringer.Når du ikke vet hvem du skal ringe - 97004019 er nummeret!

Se mer

* Fortsatt ledig: To porter, en portal og rekkverk på 2-3 meter

"Godt utført arbeid, vi ble veldig fornøyde. God kommunikasjon underveis, slik at vi fikk det resultatet vi ønsket. Anbefales."
I
Ingvild
Moss, Aug. 2021
MAKTEK

OLE WEGARD UTNE

4.8 (21)

Over 15 års erfaring med renovering, oppussing, nybygg, tilbygg og ombygging. Snekring, maling, oppussing av bad, kjøkken, oppholdsrom, loft og kjellere. Bred kompetanse med verdiøkende tiltak i forbindelse med eiendomssalg.

Se mer

Rekkverk og trapp

"Ole wegard var her å satte opp rekkverk og trapp, jobben ble gjort raskt, han var blid og imøtekommende, alt ble utført på fagmessig vis og det var ryddig og pent når han var ferdig, vi kommer til å kontakte han ved andre fremtidige jobber."
L
Linda
Moss, Mai 2021
OLE WEGARD UTNE

HANSEN ENTREPRENØR

4.9 (36)

Enkeltmannsforetak som drives med stå-på-vilje, yrkesstolthet og allsidighet. Utførelse av trefelling, hage og gartnertjenester, grave og- grunnarbeid. Løsningsorientert, pålitelig og fleksibel

Se mer

Rivning av gjelder og terrasse i hagen.

"Arbeidet ble utført på en effektiv og ryddig måte. Anbefales!"
R
Rudi
Moss, April 2021
HANSEN ENTREPRENØR

GJERDE MONTØR AS

Gjerde Montør er et firma i Skiptvet kommune som monterer og reparerer gjerder og porter.Vi også sammerbeide med Viken Bygg og Asfaltering AsVi kan legge mange tiper stein,graving,oppretning,asfaltering. Vi har lang erfaring med gjerde montering og tilbyr god kvalitet til god pris.

Se mer

Utskifting plankegjerde

"Raskt utført. God kommunikasjon. pent resultat."
K
Knut
Stabekk, Des. 2020
GJERDE MONTØR AS

MAGNAR BJØRKE

Jobber med å lede prosjekter som involverer flere håndverkere. Jeg er en allsidig snekker som liker veldig godt å få jobbe med forskjellige ting. Dette har skaffet meg variert erfaring innenfor snekkeryrket. Jeg er utdannet møbelsnekker. Har jobbet masse med kjøkken, både med å produsere disse fra bunnen, og med å montere kjøkken fra ferdige produsenter. I tillegg har jeg jobbet mye med å lage butikkinnredning og montere/ bygge butikker. De siste årene har jeg også tatt på meg total renoveringer av bad. I disse prosjektene tar jeg snekkerjobben selv, og henter inn dyktige, pålitelige håndverkerkolleger til å ta seg av rør, el og flis. Jeg driver også med renoveringer av andre innvendige rom. Som møbelsnekker kan jeg også tilby spesialtilpassede løsninger der det kan være vanskelig å finne møbler/ produkter hos ferdigprodusenter.

Se mer

Terrasse rekkverk.

"Lett å forholde seg til. Seriøs og flink. Ser løsninger og kommer med gode tips. Får du tak i han her er du heldig."
T
Tage Johan
Moss, Okt. 2020
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Etablere ringmur (plasstøpt betong) for gjerde

1523MOSS

Hei. Ønsker å etablere ringmur mot offentlig. - Lengde på ca. 25,5m. - OK mur ca. 1,0m høy ift. veikant Støpe solid betongmur med stålplate (hver 2m) klar for stålsøyler og tett tregjerde oppå der. Stålsøyle og tettgjerde er ikke inkludert i jobben. Ta gjerne kontakt om det skulle være av interesse.

Nytt gjerde

1532MOSS

Vi trenger noen til å bygge et nytt gjerde. Det gamle må tas ned, stolpene kan brukes. Det er snakk om ca 40 m enkelt gjerde. Kan være man må lage nye fester fra tre betongstolper.

Ny tett tregjerde mot vei

1523MOSS

Hei. Vurderer å etablere tett tregjerde mot offentlig vei på ca. 25-26m. Høyde på 2,0m. Ta gjerne kontakt om det skulle være av interesse.

Liten gjerde ved inngangen

1523MOSS

Hei, vi ønsker tilbud for å sette en liten gjerde med dør ved inngangen hos oss. Ca. 3 meter lang og 1 meter bredde.

Etablere støyskjerm/ tett gjerde mot vei

1523MOSS

Hei. Vurderer å etablere tett gjerde eller støyskjerm mot offentlig vei på ca. 25-26m. Min. 1,8m høy. Ta gjerne kontakt om det skulle være av interesse.

sette opp gjerde på mur

1515MOSS

Hei Vi har en støttemur i hagen med betong L-elementer som vi ønsker gjerde oppå. Slik det er i dag er det en stor fallhøyde der barna kan falle ned samt at de kan gå opp på taket på et lite skur som er gammelt og råttent. Vi ønsker et gjerde som gjør at barna ikke går over kanten eller opp på taket av skuret..

Siste evalueringer
Feste 1 stk. gjerdestolpe i fjell

Hyggelig snekker med god fagkunnskap som fortalte om metodevalg og ga tips om videre oppfølging av prosjektet. Et godt resultat, til en hyggelig pris. Anbefales👍

Sep. 2020
G

Glenn om EIENDOMSDRIFT OG PROSJEKTERING AS

Moss
Bygge gjerde/levegg

Veldig fornøyd med pris og resultat. God kunnskap om regelverk i forhold til søknadsplikt.

Sep. 2020
I

Ingjerd om GJERDE MONTØR AS

Moss
Enkel inngjerding av tomt.

Generelt veldig fornøyd. Kunne vært ryddet litt mer av det stålkappet de hadde, men alt I alt veldig fornøyd. Lett å kommunisere, kom til avtalt tid, og avsluttet tidligere enn forventet. Kommer til å bruke Karolis igjen !

April 2020
K

Kristoffer om GJERDE MONTØR AS

Moss
Lage gjerde og port

András satt opp port og gjerde for oss. Vi er strålende fornøyd med arbeidet og prosessen som helhet. Smarte løsninger, ryddig, pålitelig og effektiv. Anbefales på det varmeste. Vi skal benytte han igjen når vi skal lage platting.

April 2020
S

Sondre om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Moss
Utvide terrasse og sette opp rekkverk

Jeg er meget fornøyd med jobben som ble gjort hos oss. Det gikk kort tid fra avtale var gjort og kontrakt var skrevet. Vi valgte Schmidt først og fremst for en god pris, men sluttresultatet var over all forventning - fine detaljer og godt håndverk. Alt utført i henhold til til avtalt pris og innenfor avtalt tid. Vi kan absolutt anbefale Schmidt til andre!

April 2020
R

Robin om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Moss
Bygge ca 13 m Levegg i variert høyde

Prosjektet ble raskt utført av meget pålitelige og hyggelige håndverkere - alt til avtalt tid og pris. God service, kreative og solide løsninger ble foreslått - tusen takk. Jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen.

Nov. 2019
L

Lene om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
Gjerde

Bra pris, god kvalitet på jobben, effektive og hyggelige. Anbefales!

Mai 2019
T

Thomas om GJERDE MONTØR AS

Moss
Graving og støping

Ryddig og greit. Meget fornøyd!

Juli 2018
Ø

Øistein om RYGGE EIENDOMSERVICE AS

Moss
Oppsetting av ca 125 meter skigard-gjerde (materialer + jobb)

Veldig fornøyd med Gjerde Montør. God pris, og ikke minst veldig god oppfølging og bra sluttresultat. Fått mye skryt for et pent gjerde i etterkant. Har tidligere hatt litt blandet erfaringer med håndtverkere og oppfølging av avtaler, men her var Gjerde Montør eksemplariske, og gjerdet ble satt opp over flere dager, helt etter avtale. Fikk alltid beskjed før de kom og alt var ryddet og fint da de gikk. Hyggelige folk også. Anbefales! :)

Mai 2018
V

Vidar om GJERDE MONTØR AS

Larkollen
Tilbud på hagegjerde

God pris, raske og effektive. Gjorde et godt inntrykk med pent utført arbeid. Kan absolutt anbefales på det sterkeste. På vege av borettslaget; Geir Arne Aas-Nilsen

April 2018
G

Geir Arne om GJERDE MONTØR AS

Moss
Bygge gjerde på hytta

Østfold Bygg kom raskt til befaring til vår hytte på Fuglevik, og vi ble enige omå bygge gjerde og trapp. Jeg er veldig fornøyd med snekker arbeidet og den flotte serviceinnstillingen til snekkeren. Kort tid etter befaring ble vi enige om tidspunktet for når arbeidet skulle gjøres og alt fungerte etter planen. Jeg vil anbefale Østfold Bygg til andre som trenger en god snekker/håndverker og rask og sikker gjennomføringsevne! MVH Turid Windingstad

Juli 2017
T

Turid Estelle om ØSTFOLD BYGG AS

Dilling
Rekkverk

Utførte en god jobb og til avtalt tid.

Juni 2014
F

Frank om HALDEN TØMRERFIRMA AS

Dilling

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud