Tregjerde - Farsund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bygge gjerde

4550FARSUND

Jeg ønsker tilbud på å bygge tregjerde på ca 3 meter lengde og 1 meter høyde. Gjerde skal starte i nordlig hjørnekant fra anneks og gå til steinmur i retning nordvest. Gjerde skal være i samme stil som øvrig gjerde (se vedlagt bilde). Det er behov for å sette opp solid fundament med betong, og det er nå gruslagt underlag. Oppdraget ønskes ideelt gjennomført i slutten av mars måned. Ideelt er det ønskelig også å få gjerde malt i samme farge som anneks.

* Fortsatt ledig: Gjerde på steinmur/naturstein

4550FARSUND

Pris på bygging av gjerde/levegg opp steinmur/naturstein. 9 meter levegg/tett gjerde a høyde 1,5 meter. Utførelse: Stolpejern gyset fast Gjerde/ levegg med rettskåren linje i bunn. Standard kledning montert på begge sider Beslag over gjerde- topp Sted: Bjørnestadveien/Øyna, Farsund. Utførelsestidspunkt: Snarest.

Bygge et nytt rekkverk rundt garasjen

4560VANSE

Jeg trenger noen til å snekre et nytt rekkverk rundt garasjen. Jeg skal rive eksisterende rekkverk, og bygge et nytt rekkverk rundt garasjen. Stilen skal være lik som resten av huset. Det ser på det som en enkel jobb.

Ca 15 meter rekkverk, 2 porter, 1 meter høyt

4550FARSUND

Trenger at noen bygger ett rekkverk rundt en platting på Åpta camping

Sette opp gjerde på hjørne av terrasse

4550FARSUND

Sette opp et gjerde utenfor hjørnet av terrassen vår. Vil ha litt høyde på gjerdet, så må nok ha sement og sko som gjerdet må stå i? Underlaget er jord. Kan også ha pris på evt å lage en port.

Ferdigstille terrasse og sette opp gjerde

4560VANSE

Jeg skal ferdigstille en stor terrasse med kantbord avslutninger og hjørner Jeg skal også sette opp et gjerde med vannrette spiler Gjerdet er ca 20 meter langt Skal også sette opp ca 10 meter med glassrekkverk.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud