Skal du bygge eller fikse gjerde i Grimstad?

Uansett om du skal bygge eller reparere tregjerde, stakitt, modulgjerde eller støygjerde, legg ut jobben på Mittanbud og motta tilbud fra flere bedrifter i Grimstad for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller fikse gjerde i Grimstad?

Uansett om du skal bygge eller reparere tregjerde, stakitt, modulgjerde eller støygjerde, legg ut jobben på Mittanbud og motta tilbud fra flere bedrifter i Grimstad for å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet gjerde i Grimstad

Sette opp gjerde på veranda

4887GRIMSTAD

Vi ønsker å sette opp et gjerde/rekkverk på vår veranda. Veranda har standard tregulv, og vi ønsker et gjerde som dekker hele veranda. Veranda er 7 meter lang og høyde på gjerde er 1 meter.

Bygge gjerde mellom hus og lekeplass

4885GRIMSTAD

Trenger et enkelt gjerde på ca. 8 meter. Tenker høyden blir ca. 140 cm. Stolpesko borres og limes i eksisterende grunnmur. 98x98 stolper.

Gjerde rundt hage. Ca 36 m langt, og 1 meter høyt

4885GRIMSTAD

Jeg har lyst å ha et gjerde rundt hagen min. Jeg ville ikke velge avansert gjerde type og heller ikke så dyrt, for at det skal være bak hekken, og er for å beskytte hunden for å komme seg ut av hagen. Så tregjerde er ikke et alternativ for meg. Allikevel, må gjerdet stå til når det snør og ikke bare kollapse. Så tynn gjerdenetting funker ikke. Rundt hagen hvor du skal montere er det bare jord / gress, men ingen asfalt der. Gjerdet som i denne videoen hadde vært perfekt. https://youtu.be/ZIVt2nujOvE?si=a6S94xBMhaCwmuq6 Kom gjerne med pristilbud, lenge det kan ta, og når kan du begynne.

Gjerdet med forskaling

4876GRIMSTAD

Vi skal sette opp et gjerdet mellom singelen og gressplenen. Gjerdet skal være virka 12 meter langt. Vi ønsker at det skal være oppført med betongsokkel (cirka 10 cm), og tilbyder kan velge selv om det skal være betongblokker eller plasstøpt betong. Gjerdet skal være tett med stående kledning, totalt cirka 1,50 m over bakken. Veggen oppføres med låvepanel på begge sider. Vi ønsker pris på: graving, forskaling og betongarbeid med opsjon på tømrerarbeid Materialer kjøper byggherre inn selv.

Montering av Gjerde

4879GRIMSTAD

Hei Håper alt står bra til, ønsker å spørre om noen hadde hatt interesse for å montere et gjerde rundt vår parkeringsplass samt nedover gaten vi bor et stykke til nedkjørslen til garasje totalt 26 m gjerdeseksjonene er 1,80 fra senter til senter og det må støpes fester til disse i bakken. ( Produsent Terrasse guttene ) Har noen en eventuell pris på dette ? Hører gjerne fra deg så snart som mulig

Reparasjon tregjerde

4878GRIMSTAD

Reparasjon tregjerde ute. Stolpefester er bøyd pga tung snø. Trestammer er sprukket rundt skruehull.

Siste evalueringer
Bygging av levegg på platting.

De kom på befaring og diskuterte jobben og kom med gode forslag. Utførelsen var førsteklasses med resultat og kvalitet akkurat som ønsket. Tid og pris var som avtalt og detaljer som kom i tillegg underveis tok de på sparket og uten tillegg i pris. De var meget hyggelige og dyktige. Jeg bruker de gjerne igjen og de får mine beste anbefalinger.

Okt. 2017
t

tore om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Grimstad
Bygge videre på eksisterende rekkverk, ca 8-9 meter

Veldig fornøyd! Raskt og pent utført.

Juli 2017
S

Salrina Christy om AGDER BYGG OG REHAB AS

Homborsund
Oppsetting av flettverksgjerde og eventuelt teting av hekk med netting eller liknende.

Valgte å sette opp "sauegjerde" i stedet enn det jeg satt opp i forespørselen. Ødegården Planteskole gjorde en kjempe fin jobb :-) Hurtig og proft gjort. To karer kom å satte opp ca. 50 meter på et par timer. Kjempe fornøyd med jobben og slutt produktet. Anbefales på det sterkeste :-)

Jan. 2014
J

Jørgen om Ødegårdens Utemiljø AS

Grimstad