Tregjerde - Horten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Horten
HANSEN GRAVING OG TRANSPORT
Kimestadveien 111, 3184 Borre
5.0(16)

Siste evaluering

Nytt gjerde

"Flinke arbeidere og jobbet effektivt med godt resultat!"

J

Jiyan

Horten, nov. 2023

Les flere evalueringer om HANSEN GRAVING OG TRANSPORT

VESTFOLD GJERDE AS logo
VESTFOLD GJERDE AS
C/o Mantvydas Lukauskis, Myreveien 198, 3174 Revetal
4.9(17)

Siste evaluering

Sette opp et enkelt gjerde

"Hyggelig og rask til å svare på meldinger. Bedriften er også opptatt av garanti, der han ber meg kontakte han i ettertid dersom det er noe med gjerdet."

S

Silje

Oslo, mai 2022

Les flere evalueringer om VESTFOLD GJERDE AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Gjerde rund kjøleaggregat

3183HORTEN

Hei Vi ønsker pris på gjerde rundt kjøleaggregat som skal stå utenfor bygget her. Må også ha en port. Høyde ca 1400mm. 2x sider 2m og 1 side med port 3m. Det er asfalt dekke under

Gjerde og port inngangsparti

3189HORTEN

Trenger å få bygget et gjerde med port foran inngangsparti til huset. Langsiden gjerde og port er ca. 7,5 m og kortsiden ca. 4 m (rundt søppelkasser). Så lengden blir til sammen ca. 11,5 m.

Nytt gjerde

3187HORTEN

Hei, vi ønsker å renovere gjerdet vårt. Det vi har nå er gammelt så vi ønsker å legge nye planker og endre høyden til 1,5 meter. Lengden er 11 meter. For mer informasjon ta kontakt.

Gjerde, blomsterkasser, portal, tøkestativ

3184BORRE

Sette opp gjerde, ca 12 m - helt rett, fra bodvegg til husvegg. Blomsterkasse i forkant av gjerde. Bruke "levegger" med liggende spiler. Bygge og sette opp tørkestativ og liten pergola/portal foran inngangen til drivhuset.

Skifte ut eksisterende tregjerde

3179ÅSGÅRDSTRAND

Mellom eiendommene bakkegata2b (klokkergården) og bakkegata8 (joker) går et 20meter langt tregjerde som har sett bedre dager. Gjerde er montert i gjerdestolper av jern og er frittstående. Ønsker tilbud på nytt gjerde ink bortkjøring av gamle materialer. Gjerdet ønskes utført i samme stil som det nyere gjerdet ut mot veien (smale staver med spisset topp) og ferdig hvitmalt. Tar gjerne i mot tilbud på vedlikeholdsfritt gjerde f.eks i PVC dersom dette kan utføres i ca tilsvarende samme stil. I tillegg til utskifting av dette 20m gjerde, så ønskes forslag til løsning for gjerde mot det gamle badet (naboeiendom mot nord). Her er det en åpning på vestsiden på ca 2m og på østveggen på ca 3-4m. Gjerdene her bør typisk være høyere, og det må monteres port på begge sider. Løsningen kan være å montere to brede porter uten gjerde, dersom det vurderes å være en god løsning. Det er avklart at det første gjerdet på 20m skal skiftes ut, mens de to portene er noe vi må diskutere og avtale med naboeiendommen og dermed mer usikkert.

Lage og montere opp et gjerde i treverk ca 15m.

3188HORTEN

Lage og montere opp et gjerde i treverk. Ca 15 meter rundt en gressflekk. Kan festes i gress eller murstein.

Siste evalueringer
Sette opp et tregjerde

Raskt gjennomført og god kvalitet på arbeidet, alt ifølge avtale

Mars 2021
G

Glenn om RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Horten
Gjerde og Terrasse

Kjempefornøyd med arbeidet! Svein utarbeidet en god og gjennomtenkt plan før arbeidet startet og det er tydelig at han brenner for å levere et godt resultat. Kommunikasjonen underveis var upåklagelig og takket være Sveins kunnskaper, endte vi opp med et sluttresultat bedre enn antatt og til en meget fornuftig pris. Skulle gjerne gitt 10 stjerner og vil bruke Svein igjen til nye prosjekter.

Feb. 2021
H

Håvard om SVEINS GARDEN

Horten
Bygge platting og gjerde

Godt utført arbeid og kjempefint resultat. Holdte seg til avtalt fast pris selv om arbeidet tok noe lengere tid enn først antatt pga små utfordringer i jobben som dukket opp. Meget nøye og fokus på detaljer slik at sluttresultatet ble bra. Ryddig og god kommunikasjon under hele jobben og flink til å komme med forskjellige løsninger.

Jan. 2019
R

Rune Henrik om OLE JOHANNES ROMTVEIT

Stokke
Levegg,gjerde port platting

utført veldig bra, ryddig på tomta hele tiden, alt etter skjema varme anbefalinger, super fornøyd

Sep. 2013
J

Jan Erik om CELT ENTREPRENØR AS

Åsgårdstrand

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud