Tregjerde i Lørenskog

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tregjerde i Lørenskog

Art Jobbgruppen Lleshi

Art Jobb gruppen, ledet av Taulant Lleshi, er et pålitelig selskap som spesialiserer seg på maling, murarbeid, himlingsarbeid, takinstallasjon, gipsvegger, fasadearbeid, kledning og reparasjon/bygging av terrasser. Med 10 års erfaring innen tømrerfaget har vi utført en rekke prosjekter og opparbeidet oss solid ekspertise. Vårt team består av 5 dyktige fagfolk som takler alt fra mindre tømreroppdrag til mer avanserte prosjekter. Vi er dedikerte til å ivareta våre kunder og bygge langsiktige fo...

Se mer
Juni 2023

Gjerde

"Enkelt gjerde. God i engelsk, grei å kommunisere med. Arbeidet ok utført, men mangler finish, dårlig utførte sammenføyninger feks."
M
Marianne
FJELLHAMAR
Art Jobbgruppen Lleshi

RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Mai 2023

Sette stakittgjerde

"Dette var en sømløs opplevelse fra start til slutt. 26 løpemeter stakittgjerde på granittmur, i sving og med stor høydeforskjell. God og jevnlig kontakt med Adrian for å få akkurat det gjerdet vi ønsket. De har god erfaring og mange jobber bak seg, s..."Se mer
C
Christian
LØRENSKOG

Solid Handverkservice AS

4.4 (16)

Vi er et nytt firma på mittanbud,men de siste 8 årene har vi jobbet for deg under et annet navn. ?Vi har ca 50 positive kommentarer fra det forrige selskapet! Se bildegalleriet . Vi jobbet med utsmykningen av de Olympiske leker på Lillehammer 2016. ?Vi hjelper deg i gjennomføringen av dine planer.?Bestill en avtale med oss ??(gratis), så skal vi prøve å gi deg et godt tilbud og god stemning på jobben.?Hilsen Kris

Aug. 2022

Rekkverk

"Tusen takk for å prioritere vårt lille oppdrag. Vil anbefale Solid Handverkservice AS, alt ble ordnet fra A til Å! Dyktig tømrer!"
N
NORIN
FJELLHAMAR
Solid Handverkservice AS

VIKEN BYGGRUPPEN AS

Viken Byggruppen AS er et totalentrepenør som har folk innenfor snekker, tømrer, maler, elektrikker, rørlegger, murer og flislegger.

Juni 2022

Fikse/Snekre et gjerde

"Meget bra utført!"
A
Alf Sindre
Fjellhamar
VIKEN BYGGRUPPEN AS

ELEKTRIKER GRUPPEN AS

Mai 2022

Bytte av sikringskap

"Alt ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Kvaliteten på arbeidet er det heller ingenting å utsette på. Ryddige og hyggelige folk. Kommer definitivt til å kontakte Elektriker Gruppen igjen når jeg har behov for elektrikertjenester."
R
Richard
Lørenskog

Totalrenovering4you Cimpoieru

Nov. 2021

Fence demolition på skårerveien

"I paid a reasonable price and got a very good quality of service! I fully recommend them for any one who is looking help in such kind of job!"
E
Eskedar
Lørenskog
Totalrenovering4you Cimpoieru

GJERDEMONTØR AS

GJERDEMONTØR AS er et firma i Skiptvet kommune som monterer og reparerer gjerder, porter og rekkverk.Vi har lang erfaring med gjerde , porter og rekkverk montering og tilbyr god kvalitet til god pris.

Aug. 2021

Stakittgjerde

"Kjempefint gjerde på 2 dager. Veldig fornøyd"
C
Christina
FJELLHAMAR
GJERDEMONTØR AS

24/7 BYGG AS

Hei og velkommen til vår profilside. Vi er en liten, men stadig voksende bedrift lokalisert i Oslo.Vi utfører alt innen nybygg, påbygg, oppussing og renovering – fra tømrer og snekker til murer og maler. Småjobber og store oppdrag, vi har bred erfaring.Våre ansatte har lang erfaring innen fagene sine, og kan bidra med råd og veiledning i byggeprosessen. Vi hjelper deg å finne de rette løsningene for ditt byggeprosjekt med kvalitet og effektivitet i fokus. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpl...

Se mer
April 2021

Bygge støyskjerm

"For meg har de bygget en 15 m lang støyskjerm og en sportsbod. De utførte arbeidet veldig bra. De kom med faglig råd og forslag før de startet og utførte arbeidet akkurat som avtalt. Anbefales!"
T
Terje
Lørenskog
24/7 BYGG AS

GJERDE MONTØR AS

Gjerde Montør er et firma i Skiptvet kommune som monterer og reparerer gjerder og porter.Vi også sammerbeide med Viken Bygg og Asfaltering AsVi kan legge mange tiper stein,graving,oppretning,asfaltering. Vi har lang erfaring med gjerde montering og tilbyr god kvalitet til god pris.

Aug. 2020

Bygging av gjerde og støping til gjerdestolper

"Flinke folk som ikke stoppet før vi fikk det.som vi ville ha det"
U
Urban
Rasta
GJERDE MONTØR AS

CM BYGG AS

4.9 (29)

Er du en av dem som stadig har mindre oppussingsprosjekter på gang. CM Bygg har det som skal til for å hjelpe deg med blant annet å sette inn en ny dør, legge parkett, bygge en terrasse, en garasje eller å sette opp et nytt kjøkken. Det å sette opp et kjøkken krever ofte både en tømrer, elektriker, maler og rørlegger. Hos oss får du hele denne pakken.

Aug. 2020

Forankring av søylesko i granittmur

"Kjapp, effektiv og trivelig. Helt nydelig."
A
Alex
Rasta
CM BYGG AS

PALLESEN BYGG AS

Vi er spesialister på takvinduer - Bestill en gratis befaring i dag Mobil: 413 91 584 Mail: Peter@pallesenbygg.no -Høy spesialistkunnskap om Velux takvinduer. - Trent Velux montør. - Gratis befaring. - Kommer som avtalt. - Utdannet snekkere. I tillegg legger vi vekt på kommunikasjon og fast pris på arbeidet, slik at du ikke får overraskende regninger. Bestill en gratis befaring nå Mobil: 413 91 584 Mail peter@pallesenbygg.no Hjemmeside: http://takvindu.business.site/ http://snekkern.no O...

Se mer
Aug. 2020

Utvidelse av eksisterende terrasse

"Vi er meget godt fornøyd med jobben som ble gjennomført. De kom til avtalte tider og hadde mange gode forslag på gjennomføringen. Vi er svært godt fornøyd!"
C
Carl-Otto
Kurland
PALLESEN BYGG AS
Siste registrerte jobber

Tregjerde ca. 100 meter.

1475FINSTADJORDET

Tregjerde ca. 100 meter. Beskrivelse Ønsker bygging av tøyskjerming langs tomten vår. Totaltsett er ca 100 løpemeter. Og høyde på ca 1.5 meter på den høyeste. Ser etter et tilbud uten materialer.

Tregjerde ca. 100 meter.

1472FJELLHAMAR

Ønsker bygging av tøyskjerming langs tomten vår. Totaltsett er ca 100 løpemeter. Og høyde på ca 1.5 meter på den høyeste. Ser etter et tilbud uten materialer.

Støyskerming

1472FJELLHAMAR

Ønsker bygging av støyskjerming langs tomten vår. Totaltsett er ca 100 løpemeter. Og høyde på ca 1,5 meter på det høyeste. Ser etter et tilbud uten materialer.

Nytt gjerde

1475FINSTADJORDET

Gjerde rundt hagen må byttes ut. Det tenkes at det fortsatt skal være skigard gjerde som idag, men det er ikke helt bestemt før vi har fått noen på befaring. Gjerdet er ca 60 meter langt +/-.

Fikse/sette opp gjerdet

1473LØRENSKOG

Vi har satt opp et tre gjerdet som over tid har begynt å bøye ut. Trenger å sjekke mulighet for å fikse det eller sette opp på nytt. Lengde ca 17 meter.

Utearbeid

1475FINSTADJORDET

Jeg trenger å gjøre eksternt arbeid på huset : 1) ny plen 2) gjerde rundt huset. 3) terrasse