Tregjerde i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tregjerde i Tønsberg

RENT HUS & GJERDER KOWALCZYK

Aug. 2023

Oppsett av 2 gjerder langs tomt

"Veldig ryddig kommunikasjon og gjennomføring av oppsett av tett gjerde mot veien. Er veldig fornøyd! Anbefales til de som skal sette opp gjerde i fremtiden og vil ha litt god hjelp til det."
F
Frida Bull
Tønsberg

Varga Håndverkstjenester

4.7 (19)

Ønsker du å bruke mer tid på å gjøre ting du er glad i?Gjør det - så kan jeg ta meg av det du selv ikke rekker eller mestrer.Jeg har 35 års erfaring som håndverker - er pålitelig, kreativ og svært løsningsorientert.Jeg påtar meg små og store oppdrag i bolig og på fritidseiendom.De seneste årene har jeg jobbet spesielt mye med:Terrasser, plattinger og rekkverkDører og vinduer, utforinger, listing, panelGulvleggingEtterisolering og utvendig kledningMontering av kjøkken og baderomsinnredningGlass- ...

Se mer
April 2022

Ferdigstille gjerde, snekre og montere port.

"Litt dyr, men verdt det! Svært pålitelig, og utfører arbeidet nøye! Anbefales!"
A
Anny
Tønsberg
Varga Håndverkstjenester

Adam byggeservice

4.6 (18)

Hei. Mitt navn er Adam og jeg er tømrer. Jeg har har de siste 18 årene arbeidet i Norge. De 12 siste årene som selvstendig næringsdrivende med et eget team av håndverkere. Prosjekter vi utfører er alt fra å renovere bygg til å sette opp boliger fra bunnen av. Vi tar på oss mindre oppdrag også, som forskjellige reparasjoner, panellering innvendig og utvendig, trapper, dører, vinduer, gulv. Vi tar på oss det meste som innbefatter å jobbe med trevirke. Vi tar på oss malejobber. Ta kontakt....

Se mer
Mai 2022

Bygge rekkverk til terrassen

"Godt håndverk til god pris, samt raskt og skikkelig utført arbeid. 👍"
A
Arianit
Barkåker
Adam byggeservice

BYGGMESTER HOEL AS

Vi er en liten byggmesterbedrift med kun to ansatte, i tillegg til et etablert og velfungerende samarbeid med autorisert rørlegger, elektriker og flislegger. Synes våtrom og fuktutfordringer er spennende, og har spisskompetanse som fuktteknikker. Tar imidlertid alt av jobber med nedslagsfelt i Vestfold fylke.

Mai 2020

Spilerekkverk

"Dette er en super gjeng som stilte opp på kort varsel (var heldig med tidspunktet), superblide og hyggelige, effektive, ryddige, og har gjort et strøkent arbeid på å sette opp spilerekkverk hos oss. Kan anbefale ALLE å få en visitt av disse gutta :)"
L
Laila
Tolvsrød
BYGGMESTER HOEL AS

GJERDE MONTØR AS

Gjerde Montør er et firma i Skiptvet kommune som monterer og reparerer gjerder og porter.Vi også sammerbeide med Viken Bygg og Asfaltering AsVi kan legge mange tiper stein,graving,oppretning,asfaltering. Vi har lang erfaring med gjerde montering og tilbyr god kvalitet til god pris.

Feb. 2020

Sette opp gjerde

"Kom til avtalt tid og var ferdig med arbeidet slik de lovet. Veldig hyggelige og imøtekommende. Svært fornøyd med resultatet!"
C
Cecilia
Tolvsrød
GJERDE MONTØR AS

Wiegaard Anlegg AS

Aug. 2019

Male gjerde

"Jobben ble utført i henhold til avtalt tid og pris. Meget fornøyd med resultatet."
A
Anders
Sem

G-BYGGPARTNER AS

4.8 (4)

Okt. 2018

Bygge nytt gjerde rundt hus

"Veldig serviceinnstilte og dyktige. Vi er svært fornøyd og vil bruke de igjen."
M
Mari Arnøy
Tolvsrød

BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

4.7 (58)

Utfører det meste innen mur, puss, flis og mindre snekkerarbeid. Har over 10 års erfaring. Samarbeider med en våtromsertifisert håndverker. Snakker flytende norsk og engelsk.

Juni 2017

Bygge grunnmur til hagegjerde - lengde ca 24 m.

"Godt arbeid, ryddig kommunikasjon og leveranse iht avtale. Vi er veldig godt fornøyd og benytter gjerne Roman igjen."
K
Kjetil
Tønsberg
BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Anleggsgartnerfirmaet Stensland Og Meum A/S

4.4 (17)

Des. 2016

Montere siste 2,3 meter med gjerde

"Kan anbefales videre på alle måter! Flinke folk med god service."
I
Iselin
Tønsberg

VEDVIK BYGG AS

Des. 2014

Utbedring av rekkverk på svalgang (4-manns bolig)

"Firmaet leverte som avtalt og til avtalt tid. Anbefales."
T
Tommy
Sem
VEDVIK BYGG AS
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

100 meter støymur, enten i tre eller stein/betong

3114TØNSBERG

Vii trenger 100 meter støymur, minimum høyde 2,5 meter. Enten i tre eller stein eller betong. Privateiendom som ligger tett inntil traffikert vei. Tønsberg, meget lett tilgjengelig eiendom. (står støttemur som tekst på bildene; er ment å stå støymur :-)

Snekring av port mellom stakittgjerde og hus

3175RAMNES

Vi trenger en port som passer til eksisterende gjerde. Mellom husvegg og gjerdet -ca. 3 meter totalt. Blir jobben gjort bra, er det andre muligheter også ved huset. Jeg ønsker en ca. estimat om pris på porten.

Støpe stolper for gjerde

3154TOLVSRØD

Trenger fester/gjerdestolper støpt. Ca 7 meters lengde.

Oppsett av 2 gjerder langs tomt

3112TØNSBERG

Begge gjerdene skal være tett. Gjerde foran hus blir ca. 10m med skråning. Gjerde langs hus mot nabo blir ca. 18m. (Mål må tas) Ønsker jobb utført August - September.

Sette opp levegg ca 7 meter

3154TOLVSRØD

Trenger å sette opp stolper til å feste levegg (ferdig), evt bygge gjerde ca 1,80 m.

Rekkverk/gjerde til trappenedgang kjeller utendørs

3124TØNSBERG

Ønsker å få bygget et rekkverk/gjerde til trappenedgang kjeller utendørs. Rekkverk/gjerde vil være L-formet med ett hjørne: kortside ca 97 cm og langside ca 263 cm. Ønsket høyde 90 cm. Rekkverk/gjerde fundamenteres i betong som per i dag er dekket av et blikkdeksel. Ønsker tilbud om totalpris (materiale + arbeid)