Tregjerde - Askøy

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Askøy

Siste evaluering

Terrassegjerde

"Rask til avtalt pris."

G

Gun-Hilde

Kleppestø, nov. 2023

Les flere evalueringer om BYGGMESTER TROND VÅGENES

VESTENOM MYKING logo
VESTENOM MYKING
Apeltunvegen 35B, 5222 Nesttun

Siste evaluering

Terrasse og kledning på en kort vegg.

"Vi er veldig fornøyd med det utførte arbeidet! Vi fikk byttet 2 vinduer, tettet en lekkasje i en vegg, utvidet terrasse med bytte av terrassebord, samt skifte/ombygging et gjerde. Arbeidet var flott utført med mange flotte og tidkrevende detaljer, spesielt på terrasse. I tillegg ordnet de kostnadsfritt en feil de fant på et vannbord på et vindu som et annet firma hadde installert. Prisen på arbeidet ble slik vi hadde avtalt på forhånd. William og Daniel var alltid like blid og pratsomme, til tross for et fryktelig regnvær den tiden de jobbet for oss. Anbefales!"

F

Frank

Hauglandshella, okt. 2023

Les flere evalueringer om VESTENOM MYKING

Siste evaluering

Gjerde

"Meget godt fornøyd med utført arbeid. Demonterte nettinggjerde og satte opp spilegjerde. Punktlig og nøyaktig. Kan anbefales😊"

J

Jeanette

Kleppestø, sep. 2022

Les flere evalueringer om WAGNER LARSEN TØMRER & SNEKKERFIRMA

Siste evaluering

Sette opp spilegjerde

"Gjerdet ble bra utført med planlagt tidsbruk. Han møtte presist både til befaring og avtalt tid hver dag. Anbefales!"

M

Malin

Kleppestø, nov. 2021

Les flere evalueringer om AOK VEDLIKEHOLD AS

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Sette opp gjerde langs toppen av mur

"Alik er ein dyktig handverkar som gjer jobben både grundig og pent, og ikkje tar snarvegar. Så det får han topp karakter for. Men han har litt mange jern i ilden om gongen, så det tok litt tid før jobben blei fullført. Men det kan ein sikkert avtala betre om på førehand, enn me gjorde. 😉 Eg kan anbefala han på bakrunn av måten han gjorde jobben og resultatet, men vil altså i same slengen anbefala å kommunisera godt når det gjeld forventningar til korti det skal bli gjort."

I

Ingrid

Strusshamn, juni 2021

Les flere evalueringer om ALIK INDUSTRIKOMPANI AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Grave opp betong rundt et lokk på en septiktank og bygge gjerder for hagen

5305FLORVÅG

Vi har en pjokk som liker å utforske, og hagen vår er for tiden en dødsfelle. Vi vil gjerne at noen kommer og hjelper til med å gjøre hagen vår tryggere. Denne jobben har to deler: 1) Septiktanklokket vårt ble skadet da en varebil kjørte over toppen av den. Vi har allerede noen som gir oss et tilbud på reparasjon av glassfiberlokket, men det er litt betong i veien. Før vi kan reparere lokket, trenger vi at noen kommer og fjerner nok betong rundt lokket slik at den andre personen kan reparere glassfiberen. 2) Hagen vår har noen bratte områder som vår pjokk potensielt kan falle ned. Vi vil gjerne at noen legger til gjerder til 2 spesielt bratte deler av hagen (se vedlagte bilder). Det er også en del av gjerdet som har blitt skadet i en storm som vi gjerne vil ha erstattet. Den første oppgaven er ganske presserende fordi vi må reparere septiktanken snart for å unngå for mye regn til å komme inn i systemet og fordi lokket er farlig svakt og vi ikke vil at noen skal falle inn. Gjerdene er mindre presserende, men vi vil helst ha dem ferdige før sommeren (slik at pjokk kan bruke hagen)

Terrassegjerde

5308KLEPPESTØ

Trenger hjelp til å gjøre et gjerde lavere, samt skrå ene terrasseveggen.

Terrasse og kledning på en kort vegg.

5310HAUGLANDSHELLA

Bytting av terrassebord på eksisterende terrasse, samt utvidelse av terrassen med ca 25kvm. I tillegg må en kortvegg repareres grunnet vanninntrengning fra 1 etg til sokkelleilighet. For rett firma og rett pris så har jeg i tillegg to vinduer som må skiftes og et gjerde/støyskjerm som trenger reparasjon.

Ønsker toppbord på gjerde i hvit aluminium

5300KLEPPESTØ

Har satt opp og malt et gjerde i hagen og ønsker å sette opp toppbord i hvit aluminiumsbeslag. Bredden på gjerdet er ca13cm lengden er ca.45meter

Fikse og oppgrader gjerde

5305FLORVÅG

Har et gjerde på terrassen som er dårlig bygget. Det er løst og porten holder på å dette fra hverandre. Ønsker å få fikset gjerdet / få nytt og samtidig få det hevet + fikse området rundt.

Spilegjerde (25 meter på flat tomt)

5310HAUGLANDSHELLA

Ønsker å sette opp spilegjerde utenfor funkisbolig. Gjerde skal være 1,80 m høyt totalt 15 m og resterende 10 meter på 1,10 m. Gjerde som ønskes i høyden 1,80 m skal være dobbeltsidig (sakset for å hindre innsyn) da denne vil grense mot nabo slik at det må se visuelt fint ut for begge parter. Resterende gjerde er ønsket å være av enkel spile. Tomten er flat, slik at det vil ikke være nødvendig for noe justeringer her. Det må støpes nytt fundament til et nytt gjerde det tross at det per tid står et stakittgjerde der per tid (dette er dårlig festet i grunn og må fjernes.) Beskrivelse av arbeidet som ønskes utført er: - Borre ned T50 gjerde stål på 100cm - Gjerdestolpene blir festet med power anchor (eller annet) - Montere 48x73 møre royal som stenderverk - Furu 34x045 lekt concise 15 grader skrå møre royal brun blir montert med 1,5 cm lufterom. Lektene blir montert sakset mot naboens lekter. - Oppå gjerde blir det montert 23x198 impregnert bord som topptrekk

Siste evalueringer
Legge terrasse, bygge trapp og rekkverk

Takk Marcin for nydelig utført arbeid. Kan anbefale Marcin på det sterkeste. Marcin bygget flere trapper, terrasse og spile-rekkverk hos oss. Han er nøye i sitt arbeid og har øye for detaljer. Vil bruke han igjen ved senere anledning. Hilsen Øyvind

Mai 2020
Ø

Øyvind om MARTIBYGG M. MAJERCZAK

Strusshamn
40 meter spilegjerde og ferdigstillelse av terrasse

Fint utført arbeid. God dialog underveis. Ønskete endringer ble utført etter avtale.

Mai 2020
B

Bjarte om CATO K HAUGEN BYGG AS

Kleppestø
Bygge terasse

Har utvidet vår terasse og bygget rekkverk. Meget bra utført og i følge tidsskjema. Profesjonelle og flinke til å oppdatere etter hvert. Kan anbefales og skal vi gjøre noe mer, vil de få muligheten.

April 2020
T

Torstein om TOMARVID BYGG AS

Florvåg
Rekkverk

Perfekt, exakt som vi hoppats och effektivt utfört.

Nov. 2019
T

Torsten om MAX GRUPPEN AS

Kleppestø
Bygge spile rekkverk med støpte såle.

Jobben ble utført på en meget tilfredsstillende måte og ble utført på tid, kvalitet og avtalt pris med en god dialog underveis. Arbeiderne sin fremtoning var meget høflig og hyggelig. Oppryddingen etter arbeidet var over det man kan forvente og forsterker bare kvalitetsinntrykk av bedriften. Kan sterkt anbefale denne bedriften for andre.

Okt. 2019
T

Terje S. om OPPUSSING REHAB ASTRI MEHN

Florvåg
Diverse tømrerarbeid

Kan anbefales på det sterkeste.

Sep. 2019
Ø

Øyvind om CATO K HAUGEN BYGG AS

Strusshamn
Spyling av altan (73 kvm) og oljing/beising av gulvet samt maling a påfølgende rekkverk

Synes at jobben ble utført på strålende vis! God kommunikasjon samt at firmaet utviste pålitelighet og var effektive! Det var god kvalitet på arbeidet til en fornuftig pris. Kan anbefales på det varmeste!

Juli 2019
C

Christian om ALPHA SERVICE AS

Erdal
Fjerne ca. 100 meter gjerde med piggtråd på toppen

Brødrene Myrseth AS var et godt valg for denne jobben. Det var enkelt å få et pristilbud og prisen på jobben var grei. Det kom ekstra spørsmål om hva jobben egentlig var og de kom på en befaring før endelig tilbud ble gitt, så jeg var trygg på at de forstod oppgaven. Jobben ble utført skikkelig og til avtalt tid. Ekstra arbeid ble håndtert bra. Et spørsmål fra meg i ettertid ble også fulgt godt opp. Kan absolutt anbefale Brødrene Myrseth AS.

Sep. 2018
J

Jørgen om BRØDRENE MYRSETH AS

Florvåg
60 meter med tre-gjerde

Beni og hans håndtverkere gjorde en veldig god jobb hos oss. De kom dessuten med konstruktive innspill til forbedringer underveis, uten at dette medførte økte kostnader. De møtte opp punktlig og fullførte innen avtalt tid. Vi satte stor pris på at de var opptatt av at sluttresultatet skulle se bra ut. Vi ønsker å bruke dem igjen, da de er flinke håndtverkere som også benytter kontrakt for arbeidet samt sender spesifisert faktura.

Nov. 2013
Ø

Øyvind om MBM KONSTRUKSJON

Ask

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud