Tregjerde i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Tregjerde i Oppdal

KAM BYGG AS

Juni 2019

Oppussing av inngangsparti

"Jeg er veldig fornøyd med alt, både med kommunikasjon, pris, ryddighet og resultatet!"
B
Bodil
Oppdal
Siste registrerte jobber

Skigard, gjerde

7340OPPDAL

Vi vurderer å ha skigard rundt hytte-eiendommen. Det er flat tomt, og bilvei til hytta som ligger sentralt på Oppdal. Vi ønsker en pris inkludert arbeid. Vi kommer tilbake til antall meter etter å ta mål, men kanskje det kan være nærmere 100 m.

Skigard Oppdal

7340OPPDAL

Hei, ønsker tilbud på å få satt opp skigard ved hytte i Oppdal. Skigarden vil være ca 30 meter lang og ha to hjørner. Adressen er Kjerkvegen , og skigarden skal monteres i grense mot nabo i nord (Kjerkvegen ). Underlaget er jord i litt skrånende terreng.

Skigard

7340OPPDAL

Har hytte ved Skarvannet i Oppdal kommune og skulle fått satt opp ca100 meter med skigard.

Sette opp ca 22 meter skigard - Oppdal

7340OPPDAL

Ønsker oppsett av 22 meter skigard rundt hytte på Oppdal. Ikke vanskelig terreng, så det er lett å komme til. Eksempel på utførlse vedlagt. Må være tett mellom skiene og høyde ca 120-130 cm. Surringene mellom staurene gjøres med kombinasjon av ståltråd og vidje, evt kun vidje. Det skal ikke lages grind. Ønsker tilbud spesifisert med pris pr meter inkl arbeid.

Oppføring av skigard/smijern

7340OPPDAL

Ønsker oppføring av gjerde i type smijern eller skigard på et strekke på ca. 40 meter. Relativ flat tomt med underlag der der skal oppføres.

Gjerde port (grind)

7340OPPDAL

2 delt Port: bredde 370 cm og høyde 100 cm. Festes i stener som er der allerede. Villmarkspanel eller lignende.