Tregjerde - Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Tregjerde i Time
MARCUS BYGG KAMINSKA
Lars Dahles vei 30, 4024 Stavanger
5.0(54)

Siste evaluering

Bygge gjerde rundt hagen, ca 20 meter x150 cm

"Anbefales😉Kom dagen etter kontrakt var klar. Jobbet og stod på, det var ryddig etter de, og mens de jobbet. Flott gjennomført gjerde👌 God kommunikasjon gjennom prosessen, holdt kontakten muntlig, via sms og mail. Kjekke folk og kommer til å bruke de igjen om det trengs noe mer😊"

B

Brynhild Roth

Bryne, feb. 2022

Les flere evalueringer om MARCUS BYGG KAMINSKA

LANDSNES ANLEGG & TRANSPORT logo
LANDSNES ANLEGG & TRANSPORT
Sevjeveien 5, 4310 Hommersåk
4.6(65)

Siste evaluering

Fjerning av deler av gjerde + bruk av material til le-vegg.

"God kommunikasjon, lett å få tak i. Gjorde jobben som avtalt og til avtalt pris og tid! Fornøyd med arbeidet, så bruker han gjerne igjen ved en senere anledning."

O

Olaug

Kvernaland, okt. 2020

Les flere evalueringer om LANDSNES ANLEGG & TRANSPORT

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Building a simple fence

4345BRYNE

Hi, We are considering building a simple fence on our back-yard. The distance is roughly about 12m x 6m. The house is on a slight incline, so we think it might look best with a "stairs" kind of design. I'll include some images if Mittanbud allows more on the next step. Please respond with a rough estimate of how much you think the entire job might cost, I imagine there is a need for some concerete work to lay a strong foundation.

Bygge gjerde

4345BRYNE

Vi vurderer å bygge et gjerde langs den ene siden ved hagen (ca. 8-10 meter). Tregjerdet skal være i fargen svart og ca 1-1,5 meter høgt. Det skal også være en grind med lås på enden av gjerdet. For flere spørsmål ta kontakt.

Ønsker pristilbud på å få bygget en platting og gjerde rundt hagen.

4355KVERNALAND

Vi ønsker pristilbud på å få bygget en liten platting og levegg/skillevegg mot naboen, samt et gjerde rundt plattingen og resten av hagen. Plattingen skal være 2,5 × 3,70 m, ca 9,5 m2. Gjerdet blir til sammen ca 16 meter. Har lagt ved bilder av ønsket resultat på skillevegg og gjerde.

Fjerne stein gjerde

4340BRYNE

Stein gjerde som har rast. Jeg har tatt vekk det som jeg kunne ta vekk, det gjenstår det som er tyngst og vanskelig å få ut. Det er vanskelig å komme til og tre gjerde mot naboen må kanskje fjernes, i så fall det blir gjort nytt tre gjerde må bygges eventuelt. Når alt er fjernet vekk må vegen/ hjørnet forsterkes, avhengig hvordan det ser ut i grunnen der stein gjerde står vil vi bestemme oss for om vi ønsker ny steinvegg eller noe annet. Vi vil lytte til forslag.

Bygge gjerde, levegg, redskapsbod og kommode.

4347LYE

Vi trenger nytt gjerde fra hagen til parkeringsplassen og et litt mindre i et hjørne oppe ved hovedinngangen. Dette for å gjerde inn hageområdet. Vi ønsker to porter, en oppe ved hjørnet og en nede ved parkeringen. Denne ved parkeringen vil være over en trapp. Ved terrassen vår har vi en levegg som også må skiftes ut. Denne går helt ut til gjerdet med parkeringen. Oppe med hovedinngangen ønsker vi en redskapsbod hvor vi kan oppbevare ved og utendørs redskaper. Tipper denne blir rundt 3x1 meter kanskje? Vi ønsker også en liten innebygd kommode i garderoben i gangen. Denne skal lages inn i et innhukk i vegge.

Bygge gjerde, male gjerde og utvide platting

4344BRYNE

Hei, Ønsker å få bygget og malt et gjerde rundt Hagen min samt utvide plattingen.

Siste evalueringer
Utvendig gjerde/rekkverk

Fint utført jobb. Alt etter avtale. Anbefales!

Mai 2017
T

Torill-Elise om P UNDHEIM AS

Undheim
Lage gjerde og porter

Serviceminded, løsningsorientert, kjapp, og solid arbeid. Han vet å få jobben gjort og siden jeg ikke har peiling på hvordan ting skulle settes opp så var hans løsninger mye mer logiske ennn en del av de andre som svarte og kom innom for å se på prosjektet. Ferdig jobb er velgjort, solid og veldig fint arbeide. Han anbefales på det sterkeste. Med alle hans kontakter kan en få gjort mye både utvendig og innvendig og føle seg trygg på kvaliteten.

April 2016
J

Jan-Arne om DJ BYGG DZIUBAK

Bryne
Gjerde - oppdatert

Satte opp gjerde for 7 rekkehus. Arbeidet ble utført med bra kvalitet og prismessig kom de veldig bra ut sammenlignet med andre. Oppdraget tok en del lenger tid enn det som var estimert på forhånd, men det hadde lite å si for oss. Hyggelige folk!

Aug. 2012
T

Tor Stian om KOMPLETT BYGG TOMASZ K RUTKOWSKI

KLEPPE

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud