Tregjerde - Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Gjerde

7604LEVANGER

Sette opp gjerde. Ca 25 kvadratmeter

Sette opp gjerde

7606LEVANGER

Får satt opp en ny støttemur fra vegen og opp mot tomt. Støttemuren er ut mot hovedveg og trenger et gjerde. De som monterer muren kan bore hull i stenen for bygging av gjerde. Ca 46m gjerde som skal monteres. Kjøper matrial og trenger snekker til jobben.

Gjerde rundt hus

7606LEVANGER

Ønsker noen som kan bygge gjerde/levegg rundt deler av en enebolig på Levanger. Gjerde skal være tett, i plank. Ca 18 meter langt, og 2 meter høyt.

Hagearbeid

7604LEVANGER

Gressklipping (cirka halvtime hver gang) Maling av rekkverk på veranda Male terrassegulv Slå ned stolper langs eiendommen (ca times arbeid)

Platt, gjerde og grind

7632ÅSENFJORD

Vi ønsker pris på legging av platt, gjerde rundt platt og tre grinder. Materialer stiller vi med selv. Ønsker kun pris på håndverksarbeidene. Tegninger er lagt med som viser størrelse og ca plassering av grinder og rekkverk. Det ska være skjult innfesting av skruer på platt. Vi har utstyr og skruer til dette kjøpt inn. Det ligger en mur i stein ut mot sjø. Endeplanker skal skjæres i flukt med stein. Området er ferdig gruset. Det må også gis pris på bygging av fundament til platt. Arbeidene skal gjøres til våren/så snart snøen er borte.

male tak/himling og trapp/gelender

7606LEVANGER

male tak/himling (panel) i stue/hems samt trapp og rekkverk/rekkverk ved hems

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud